?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 983
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 040
Добре се, влюбила си се (малко силна дума за казуса според мен, но всеки го разбира различно), не си на 15, уж си сериозна жена. Ами действай сериозно тогава, какво е това "с жена му гаджета ли са или не са"? Наистина ли не ти хрумва начин да разбереш "от устата на коня" какво му е положението и какво търси от теб?

# 17 041
Анонимна, не искам да те обиждам, ама ти май си готова, така като те чета. Според мен, по-добре запази дистанция и не се набутвай в драми зорлем.   Peace
Не разбрах ти обвързана ли си.

# 17 042
Не си влюбена, Анонимна. Увлечена си, защото си доловила, че този убавец ти дава знаци, мята белтъци и се суче.
То си е твой избор дали ще му пускаш мухи и после ще бягаш, ще си легнеш с него или го искаш за мъж. Въпросът е, че подобни усуквачи са от най-долната порода мъже. И както не му пука за връзката му с жена му и налазва зад гърба ѝ, така и за теб толкоз му пука. Просто му вдигаш... адреналина.
Не е цинично, отрезвяващо е.Wink

# 17 043
Само на мен ли ми е странно, че въпросният мъж първо е бил приятел с жена си, после не?Grinning
На въпроса ти -забрави го. Самият факт, че не предприема нищо, дори и да те харесва, говори доста за него. Или е страхливец или мухльо.

# 17 044
  • Бургас
Той може и сега да е приятел с жена си, просто тя да не го вижда.

# 17 045
Как да не го вижда? Прочетох, че го няма в списъка с приятели. Не разбирам много от фейсбук, но възможно ли е да скриеш конкретен човек, не се ли отнася за целия списък опцията?

# 17 046
Как да не го вижда? Прочетох, че го няма в списъка с приятели. Не разбирам много от фейсбук, но възможно ли е да скриеш конкретен човек, не се ли отнася за целия списък опцията?

А, какво значение има всъщност? "Приятелството" във ФБ със ... жена си, какво трябва да означава? Показател за какво е, при положение, че имат брак, живеят заедно, спят заедно и всичките тия неща?

# 17 047
Мисля, че ако конкретния човек си сложи настройка да не се вижда кои са приятелите му (аз имам такава) не излиза като общ приятел с никого независимо кой проверява (приятел или не).

# 17 048
Не, аз попитах, защото ми стана интересно възможна ли е тази опция със скриването на конкретен приятел?
В общите приятели може и да е излезе, но ако прегледаш списъка?

# 17 049
Не, аз попитах, защото ми стана интересно възможна ли е тази опция със скриването на конкретен приятел?
Никъде не излизаш, ако си решил да скриеш кои са ти приятелите, то работи в двете посоки.

Ама това едва ли има някакво значение за авторката на казуса. Тя вече търси под вола теле, за да се оправдае, ако станат нещата. Wink

# 17 050
Аз не прочетох имат ли деца?

# 17 051
Сигурно имат, щом не се отговаря на този въпрос и се говори отбранително. Те, ако нямаха деца, изобщо нямаше и да има казус. Е сори, ама ако мъж с дете действително ти мята белтъци, значи хич го няма. Не ни пробутвай това „на всеки може да се случи”. Не, не на всеки.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 23:12 от Анонимен

# 17 052
  • Sofia
Никъде не излизаш, ако си решил да скриеш кои са ти приятелите, то работи в двете посоки.

Christis, всъщност, пита дали има начин да скриеш само конкретен твой приятел, а не целия си списък, и отговорът е – не, такъв начин не съществува.
Вероятно задава този въпрос, защото, поне по думите на Анонимната от по-рано – нито колегата, нито жена му са скрили списъка си с приятели, което предполага, че наистина не са свързани във Facebook. Peace

По другия въпрос – според мен, със сигурност има деца в картинката, защото, иначе, Анонимната не би наричала половинката на въпросния белтъко-мятащ елемент – "жена му".

# 17 053
Според мен не може да се правят кой знае какви изводи по фейсбук профил, някои се правят на интересни в мрежата, други откровено лъжат.
Аз специално нямам такъв профил, ако нещо ме интересува гледам от профила на ММ. Той има профил, но изобщо не се интересува, оставил ми го е аз да го ползвам. На мен не ми е приятно всеки да знае как да ме намери, или пък да поддържам фейсбук приятелства с хора, с които не контактувам отдавна. Или пък да се превземам на някой крокодил колко е красива.

# 17 054
Благодаря, Black Cat, това ми беше въпроса, да.
Щом няма такава опция да се скрие приятел избирателно, поведението на този човек е странно. Аз не бих изтрила мъжа си, ако всичко е наред, защо да го правя? Много хора от списъка ми едва понасям, заради тъпи публикации, но не ги трия от чисто неудобство- поне тези, които ми се налага да срещам често в реалния живот, или са ми роднини, колеги. Какво остава за мъжа ми, или не дай Боже, той да ме изтрие:sunglasses:. 
Така погледнато, на мен ми изглежда като формални отношения. Изтрили са се във Фейсбук, нямат скорошни снимки. По всяка вероятност имат деца, общи имоти, общ бизнес, нямам представа, но предполагам, че е нещо такова.
Много хора живеят така, заради нещо си.

Общи условия

Активация на акаунт