?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 898
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 220
Нормалните хора не се обръщат един към друг с "миндил" и "боклук". Човекът явно има по-съществени кусури.

# 17 221
А тези бивши принцеси реални гаджета ли са му били, или проекто връзки.
Да се допълня - хубаво е човек да се разделя цивилизовано с бившите си и да остава поне едно уважение, все пак са споделили заедно част от личната си история. Аз като сантиментален човек, си пазя някои архиви, но не звъня, не поддържам отношения с бивши. Всеки си знае на каква база се е получила една интимна връзка и какво остава след нея.

# 17 222
Това ми прилича или на анонимната с колегата, или другото момиче с онзи с гащите за дискотека.

# 17 223
  • Варна
Тоя те нарича миндил и боклук и ти се вторачваш в бившите?!? Те ли са ти проблема или онзи до теб? Май епитет боклук приляга повече на него. Проблемът е в твоя телевизор. Че не си го разкарала още.

Нямам думи, какви жени съществуват...

# 17 224
Той те нарича "миндил" и "боклук", но това не те притеснява, а се дразниш, че нарекъл някаква "принцеса"? Бившите не са ти проблем.

# 17 225
кой уважаващ себе си мъж би нарекал жената до себе си "м§б"?
това говори освен всичко и за неговия избор - не му се полага нищо по-добро от "м§б", т. е. самият той струва точно толкова и го знае
а "принцесата" вероятно го е напуснала, за да точи още лиги по нея ... т. е. не му се полагат принцеси, защото самият той е това, което нарича анонимната

Нормалните хора не се обръщат един към друг с "миндил" и "боклук". Човекът явно има по-съществени кусури.

+1

# 17 226
Човекът е комплексар, който не уважава това, което е до него, а въздиша по тези, които е изпуснал. Ако анонимната го натири и тя ще стане "принцеса".

# 17 227
А тези бивши принцеси реални гаджета ли са му били, или проекто връзки.
Да се допълня - хубаво е човек да се разделя цивилизовано с бившите си и да остава поне едно уважение, все пак са споделили заедно част от личната си история. Аз като сантиментален човек, си пазя някои архиви, но не звъня, не поддържам отношения с бивши. Всеки си знае на каква база се е получила една интимна връзка и какво остава след нея.
Абсолютно. Ако връзката е била истинска и честна, то уважение винаги остава. В прекрасни отношения съм с всички бивши. Лайкваме си снимки, пишем си по рожденни дни и толкоз. Чудо голямо.
Но да те нарича миндил и боклук, това ти е проблема Wink

# 17 228
И този ден настъпи - да се съглася с мнение на Дон Жон - имаш гоооолям проблем, момиче и той не е този "миндил", ти си проблема си. Как може да питаш дали е нормално да поддържа контакт с разни бивши, а такова отношение към теб да не ти прави впечатление! Цени себе си, за да те ценят и другите. И разкарай като начало тоя боклук.

# 17 229
Вече близо от година не съм го правила на проблем, но мисля че е прекалено.
Харесва всяка нова снимка, чуват се за празници, наричал я  е принцеса в едно от пожеланията.
А мен вчера миндил и боклук, защото исках адекватен отговор.
Скрит текст:
Да нищо не ме оправдава, че съм навлязла в личното му пространство, но доскоро все още се водеше необвързан във фб, и с личният мобилен на профилната информация.
Той те "подритва" като мръсен боклук, а ти се чудиш дали е нормално да си има снимки на "принцеси"?
Сериозно?

Такива ли са днешните жени?Поне капка самочувствие и самоуважение нямате ли?

# 17 230
  • Насред хаоса

Такива ли са днешните жени?Поне капка самочувствие и самоуважение нямате ли?

Явно нямат. То затова и се нароиха такива като тоя келеш, на които окото не им мигва да обиждат и унижават всякак жената до себе си - щото са се изучили от подобни на тях мижитурки да тъпчат жените и знаят, че нищо няма да последва от това - оная ще си наляга парцалите, за да го "задържи", а той ще си прави каквото си иска и ще смята, че поне грам уважение не й дължи.

# 17 231
  • Варна
Какво им обичат на такива "мъже"...

# 17 232
Нищо не им обичат, момичетата са несигурни и ги е страх да не останат сами Не е престижно да е сама, не може да измисли с какво да запълни деня си.

# 17 233
Е как какво, хубавите очи...

# 17 234
  • София
Това ми прилича или на анонимната с колегата, или другото момиче с онзи с гащите за дискотека.

Оня с гащите ще е, той такива ги реди. Явно й е омръзнало на девойката да й шокаме канчето като пише с ника си и е решила анонимно. Ама и да се крие от нас, все тая, в нейния дом е мунчо, не е у нас.

Общи условия

Активация на акаунт