?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 808
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 370
Ами може жената да е добре организирана , без да е подтисната. Може да вечерят рано. Може да е привърженик на свежите  салати , или да не иска да се разпадат и потичат. Всичко може. У нас няма начин това да стане , прави салата , но който му се яде повече и когато му се прияде. Но когато каня гости много държа на точния час , защоото правя салатата в последните минути преди да дойдат.
То понеже всеки прави асоциации  с мутанта мъж по потник, със салатата и ракията , но може и случаят да не е такъв.
На мен ми е по- интересно защо колежката казва, че приключва работа един час по-късно Rolling Eyes

Хе хе , сега видях , че и qrye любопитства за колежката.

# 17 371
  • sf
За да има алиби да се прибере по-късно. Как ще го използва това време, си е нейна работа 😁

# 17 372
А не е ли възможна и хипотезата, че тя му се обажда, защото са семейство, държат един на друг, харесва им да вечерят заедно и спазват тази достойна за подражание традиция?

# 17 373
Достойна за подражание традиция? Датираща от кога?

# 17 374
Да им харесва да вечерят заедно е чудесно, което не значи че е нужно това да бъде правило за всяко семейство.

# 17 375
За да има алиби да се прибере по-късно. Как ще го използва това време, си е нейна работа 😁

Бих предпочела да си кажа направо, че мисля да се мотая. Laughing

Може и нещо с диетата им да е свързано, наистина пресните салати са най-вкусни, пести се и време, вместо тепърва да го чакаш да се прибира и да почвате да режете или каквото там. Повече време остава за секс и раздумка. Bowtie

# 17 376
Достойна за подражание традиция? Датираща от кога?
Какво значение има датирането и? Не ме интересува салатата, още по-малко алкохола, а идеята семейството да седне и вечеря заедно. За мен е тъжно, ако ти намираш подобно разсъждение ретроградно и недостойно за уважение.

# 17 377
Голяма тъга, голяма мъка за едни досадници, които всеки ден водят един и същ телефонен разговор. Еми безумно е, не мога да се впечатля.

# 17 378
  • София
Ами докато има жени, които само чакат на нисък старт в кухнята, ще има и мъже, които смятат,че е нормално.

А, им и друга гледна точка- тоя мъж тича да си се прибере вкъщи след работа, защото му е кеф, че някой го чака и му е направил жест.
После може той да сипе ракията и да сготви, и да измие чиниите.
А, колежката, която казва че е на работа с час по- късно, няма тръпка, която да я тика да се прибере,щото явно, никакъв жест не я чака.

# 17 379
Само за миндил и боклук го отсвирвам, веднагически.
И се чудя какво прави с миндил и боклук, а не е при принцасата............

Един бивш така съм го ядосвала, но никога не ме е обиждал. Даже тъпчо или глупчо не ме е наричал. Бий му шута на този и да си търси друга да го търпи.

# 17 380
  • Sofia
А не е ли възможна и хипотезата, че тя му се обажда, защото са семейство, държат един на друг, харесва им да вечерят заедно и спазват тази достойна за подражание традиция?
Ние с мъжа ми абсолютно винаги вечеряме заедно, без изключение, но и през ум не би ми минало да му звъня, за да питам кога да почвам със салатата. Crazy Звучи ми абсурдно направо.
Приготвянето на вечерята е наше общо задължение. Ако се случи така, че се прибера по-рано от него, по-скоро ще си сипя чаша винце и ще се отпусна на тишина и спокойствие, вместо да занимавам мозъчето си с досадни битовизми. Peace

Иначе, не разбрах какво точно се опитва да попита Plava luda lutka. Rolling Eyes

# 17 381
  • София
Познавам отчетливо патриархално семейство. Всъщност не едно, но това ми е пред очите. Познавам и двете страни на ситуацията и отношенията, защото работя и с двамата от години.
Ми странни са ми.
Не вечерят заедно, за да са семейство, а му се угажда на мъжа и му се сервира. И какво ли още не, като примери.
Казвала съм му, на него само, че ако съм на жена му го напускам с двеста, без да го бавя.
Пред нея не коментирам, защото не бих искала да я засегна. Няма да го напусне, тя така го разбира живота.

# 17 382
Хайде стига, всички нормални семейства вечеряме заедно и се чуваме след работа, най-вече заради децата. Ей сега ще го питам моя мъж всеки божи ден, каква салата да му правя. И после ще обяснявам, че е от любов и желание да споделим заедно насъщния. Няма нормална жена, която да си няма друга работа, та салатата на мъжа ѝ да ѝ е занимание номер щом се прибере вкъщи. Ама щом ги влече, не виждам проблем. Луди всякакви...

# 17 383
Моля кажете аз ли искам много или той може би би било редно да отстъпи?
Ситуацията е следната: Живеем в САЩ.Той е от тук,аз съм със зелена карта, придобита след брака ни. Искам да се прибера в България за около 2-3 седмици да си подменя имената и личните документи,а и да се видя с нашите.
Той категорично обяви,че ако ще се пътува ще е само двамата заедно- Можете да си представите,че ако и двамата си дойдем трябва да си вземем неплатен отпуск. Това,че билетите са скъпи е най-малкото-ако е за билетите ще скалъпим нещата ще купим 2 билета. Но като се приберем без никой да ее изкарал пари няма как да смогнем и да платим сметките,заемите за колите+ неговия студентски заем- като се приберем ще трябва да оцеляваме на магия. Ако си дойда само аз-само 1 билет + той  ще работи-тоест има пари за сметките-всичко е точно и когато имаме възможност ще отидем заедно.
Да ама не- казва,че не ме пуска сама да не би да не ме пуснат да вляза в САЩ и да ми направят проблем-но аз съм си легална,документи имам всичко.
Приятелките ми ме съветват да си купя тайно билет и да му кажа в последния момент- това за мен е ужасно и не бих го направила. Не бих тръгнала тайно или да бягам и скандали. Искам да каже "добре, отиди".Но това няма да се случи. Той все казва "защо не искаш да дойда" и се прави,че не разбира финасовата част.
Та..аз ли съм в грешка и как бихте постъпили Вие?

# 17 384
  • Sofia
Малко не те разбрах – съпругът ти е американец или българин, който живее там отпреди да се запознаете? Или пък е отишъл в САЩ, посредством спечелването ти на Зелена карта?

По въпроса с финансите – наистина ли зависите чак толкова от парите, които само партньорът ти ще успее да изкара за 2-3 седмици?! Shocked И това в Щатите? Спестявания никакви ли нямате?

А тези твои приятелки, с техните умни съвети, ги прати по дяволите. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт