?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 664
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 20 745
  • София
Да са от черен шоколад (80-90% какао) и в цял ръст, моля!
А в какъв мащаб? Mr. Green

# 20 746
  • Буркина Фасо
Да са от черен шоколад (80-90% какао) и в цял ръст, моля!
А в какъв мащаб? Mr. Green
ню-ню  hahaha

# 20 747
Wish,
Скрит текст:
мандарините нали не ги белиш?

# 20 748
Аз приемам фигурки на Дядо Коледа. Да са от черен шоколад (80-90% какао) и в цял ръст, моля!
И аз приемам. Наистина не зная какви подаръци искам.
Всяка година купуваме или ни подаряват Дядо Коледа, който после унищожавам с кеф.

ПП Аз още не съм измислила подарък за зълвата, егати. Десет лева няма да и сложа, но един Коледа може да е начало на подарък. И шоколад, и сувенир, и поздрав, в едно.

# 20 749
  • Canada
Киндер имат готови подаръчни торбички за Коледа (или кутии бяха?) . Някой друг лев в картичка и готово. Лелялта дала 10лв, Куку може да има възможност за повече. Аз съм жена на прилична възраст, но все още си хапвам някои Киндер сладости с удоволствие.
Вариантът с кошница за цялото семейство и парички само за децата е също добър.

# 20 750
  • Сф
Ох, попиках се и аз от смях с тия дядовци и 10 лв за 3+годишни Simple Smile. Това , само от баба или пра баба го очаквам.Зълвата пенсионерка ли е? В смисъл възрастен човек?Така по го разбирам като жест..Въпреки,че на 20+ годишен да дадеш 10 лв...че и на 10+..ама знам ли..По- добре само по 1 голяма Милка примерно..не ви мисля на сурвакането...Joy
Е,как да върнеш жеста..то няма връщане това..Дай по 20 лв и тамън същото...

# 20 751
  • София
Така разбрах - за двете деца, съответно на 9 и на 25, по шоколадов дядо и 10 лв.
Правилно. Аз имам момиче на 25 и момче на 9. Зълва ми има момиче на 19 и момче на 11.
Може да измисля някаква козметика за девойката, а за момчето - там ми е по-трудно. Или коледна кошница, сега ми идва наум Бейлис и разни по-представителни сладки.
Къде ли мога да намеря празна немного скъпа кошница?
Ох, нямам време и най-вече - въображение, знам си аз.
Против съм Н на брой шоколадови фигури с неизвестен произход, само и само да се отчетем за Коледа. С шоколадите у нас е като попа и боба - има ли - изяждаме ги, като няма - никой не се сеща да купува.

# 20 752
Дайте им по 50 лева на децата и да се приключва. Аз получавах по толкова от леля ми, при все, че съм била на 20 преди 20 години. Тя даже и сега настоява да ми дава, когато се видим - да съм си купила нещо Trollface...

# 20 753
Наистина пари е най-добре да се дадат ако човекът няма нещо конкретно, което да иска или от което да има нужда.

# 20 754
  • София
Ох, попиках се и аз от смях с тия дядовци и 10 лв за 3+годишни Simple Smile. Това , само от баба или пра баба го очаквам.Зълвата пенсионерка ли е? В смисъл възрастен човек?Така по го разбирам като жест..Въпреки,че на 20+ годишен да дадеш 10 лв...че и на 10+..ама знам ли..По- добре само по 1 голяма Милка примерно..не ви мисля на сурвакането...Joy
Е,как да върнеш жеста..то няма връщане това..Дай по 20 лв и тамън същото...
Просташко е /да не кажа друга дума, че е в разрез с парилата на форума/ да се присмиваш да това кой за каква стойност бил подарил подарък на друг. Зълвата и да не е пенсионерка, може да иска да си харчи парите за нейното семейство, може да иска да си купи нов уред, да има здравословен проблем изискващ средства, може да взима скромна заплата и тея шоколадови дядо коледа и 10лв. са й малко над 30лв., ако има още 5-6 роднински деца на които да подаравя + на възрастните къде ще й излезе сметката? Може да има още много причини да не прави скъпи подаръци на чуждите деца. Някаква норма ли има в стойноста на подарък? Подаръците не бяха ли жест на внимание и не бяха ли пожелание? Все пак зълвата можеше и нищо да не купи, не е длъжна. Толкова имала за подарък - толкова дала. Можеше и бурканчета сладко да им направи и щяха да са доста под стойноста на шок. Дядо Коледа и 10лв. - тогава пак ли щеше да ти е смешно? Добре, че не си ми в кръга от приятели - току виж някой подари нещо евтино на детето ти и ти започнеш да се попикаваш от смях. Crazy Crazy

# 20 755
  • София
И аз искам да си харча за моето, а реално като нищо доходите ни са сходни, нищо че тя не работи, Подозирам, че нейните мама и татко там са по-щедри. А като стане дума за посещения - моето дете да ходи да ги развлича, другият им внук е принц и не иска, само събира изпратената парса.
Ако е нещо, изработено на ръка и с желание - не гледам само стойността, защото оценявам труда. Но такъв в случая липсва.
Който иска нов уред - не дава нищо. Нито очаквах, нито имах планове да подарявам, може и да не се видим.
Lady Stardust, 20 срещу 100?

Разкрихте ме, ядосвам се, че тя първа излезе с парите и сега ще излезе, че я имитирам. Mr. Green
Ама - цената се връзва с темата

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 13:25 от Cuckoo

# 20 756
Коментарът на Куку беше, че зълвата все уж няма, ама харчи като луда. Не, че някой има право да ѝ казва как ще си харчи парите. Но въпросът беше какви подаръци да се направят в отговор на дядо Коледа + 10 лева за "деца" на тази възраст.

# 20 757
  • София
Момчето ми е проблем, на мацката за 15-20 лв. ще намеря нещо, все пак съм жена.

Давайте друга тема, преди да сме се изпооскубали.

# 20 758
  • София
Аз не коментирах Куко. Коментирах реакцията на PureLove - попикала се от смях как може да се подари такъв евтин подарък.

# 20 759
Изтипосването на жената от самото начало си беше супер тъпо. Ок, крайно неподходящ е подаръкът, който е направила, но все пак е някакъв жест. Да се върне тихомълком една кошница със сладки и шоколади и това е, без разнасяне по форуми и паланки.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 17:03 от Spiritlight

Общи условия

Активация на акаунт