Бъдещи осмокласници-тема 69

• 66 197
  • 938
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
И ОМГ - Пловдив качиха списъците и на записаните след второ класиране - едно местенце в паралелката с АЕ за трето, но записаните са разбъркани и не се вижда дали е за момче или момиче.
От нашето училище има 24 деца в ОМГ. Това си прави един цял клас, но са разхвърляни по различните профили.
И 10 момичета в системното програмиране - рекорд.  Simple Smile

# 826
мястото в ОМГ Пловдив е за момче с АЕ, а в НЕ има надпланово прието дете с някаква заповед newsm78

# 827
  • Пловдив
мястото в ОМГ Пловдив е за момче с АЕ, а в НЕ има надпланово прието дете с някаква заповед newsm78

близнаци - две момчета Симон и Симеон  Grinning

# 828
  • No Line On The Horizon
Къде гледате за това свободно място?

В таблицата, която е качена на сайта на ОМГ Пловдив за 8 клас пише, че няма свободни места.

# 829
  • София
Много благодаря, момичета, за препоръките за помагала по БЕЛ. Помагалата на Педагог6 и Регалия има ли ги по книжарниците?

# 830
  • Пловдив
Къде гледате за това свободно място?

В таблицата, която е качена на сайта на ОМГ Пловдив за 8 клас пише, че няма свободни места.

А записаните деца с АЕ са 103, което означава, че има едно място. /4х26=104/  newsm78

# 831
  • No Line On The Horizon
Интересувам се за моя приятелка. Синът й остана извън класирането. Ако наистина има място, то той има реален шанс, защото не е с прекалено нисък бал - 28.35.
На второ класиране не му стигнаха няколко стотни за ГХП.

# 832
  • Пловдив
Интересувам се за моя приятелка. Синът й остана извън класирането. Ако наистина има място, то той има реален шанс, защото не е с прекалено нисък бал - 28.35.
На второ класиране не му стигнаха няколко стотни за ГХП.

Като излезе списъкът на РИО, ще се види в действителност къде какви места има.
Явно не са писали достатъчно желания, щом е останал извън класирането.
За момче има не лоши специалности в професионалните гимназии.

# 833

близнаци - две момчета Симон и Симеон  Grinning

ааа... супер, не бях се сетила за тази възможност... Не знам защо не приемат надпланово и децата с ТЕЛК, така според мен би било по-правилно

# 834
  • No Line On The Horizon
Да, не са писали желания, защото детето искаше ОМГ или ГХП. Дано да има късмет.

От канцеларията на ОМГ обясниха, че справката не е попълнена за местата за 8 клас, защото тази информация трябва да дойде от РИО.

# 835
  • Русе
Да ви попитам нещо, сега през ваканцията в колко часа си лягат децата ви да спят, до колко часа стоят на компютрите, искат ли да ходят на гости с преспиване без възрастен родител. В класа на моето дете има няколко деца, чиито родители или са в чужбина или ходят често в командировка и децата остават сами за през нощта. Съответно си канят приятелчета и аз съответно съм най-лошата майка, защото не си пускам детето.

# 836
  • София
Аз моите не ги оставям за повече от няколко часа през деня, пък камо ли през нощта Peace  Веднъж искаше да остане сам докато съм нощна, за да не търся кой да стои при него,а баща му и брат му бяха на вилата, но не посмях да го ставя сам, не защото се притеснявах да не направи нещо или да покани някой, а просто заради неговата безопасност. Винаги като останат сами и се сещам за онова ужасно земетресение или взривовете в Челопечене и не мога да си представя да се случи нещо такова и да са сами Rolling Eyes
Знам, че се притеснявам повече, но съм такава Embarassed

# 837
Всички ли мами сме такива? Все най-лошите сценарии ни се привиждат и присънват.  Големият ми син за първи път остана сам у дома за през нощта в 9 клас. На малкият се наложи още в края на 6-ти клас. В 7-ми клас даже за 4 денонощия беше сам. Е няма да казвам какви мисли ми минаваха през главата за тези 4 дни. Имаше номера, на които да се обади и съседи на които да звънне, ако нещо се случи. Списък с указания за оцеляване. Справи се детето. Нищо от моите лоши фантазии не се случи. Ама страхът си е страх. Затова старите хора са казали: "Да не ти се случва  това, за което си мисли майка ти! " Wink .

# 838
  • Варна
Без възрастни- не. Иначе у дома са идвали с преспиване и тя е ходила, но в пълни къщи. Предпочитам  ги у дома обаче Simple Smile))
Изобщо не знам кога ляга, виси на компютъра като да не казвам какво! Нищо не пипва у дома, та си имаме разправии. Мързяло я било, на мен като че ли много ми се работи ... Laughing

# 839
През деня виси сериозно на компа, уж не е играел само,  влизал и в "Уча се", ляга около 22.00, сам и доброволно, за мързел не ми говорете, днес с разправия отиде на фитнес, на баскет категорично отказва. А задължително трябва да спортува защото килограмите вървят сериозно нагоре.
Тази седмица и брат си не гледа та почивката е пълна.

Общи условия

Активация на акаунт