Къде в Русе?!Тема-8

• 115 610
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Попъчай си онлайн. Доставката е ден.

# 211
  • На брега на реката
Така и стана. Супер глуповато ме гледаха в две аптеки, в третата само възкликнаха "оо, не предлагаме". За Марешки разбрах, че може и да имат, но до там не стигнах

# 212
В трета поликлиника знам че има, но есва ли имат това, което на теб ти е харесало.  Затова така ти писах. Аз имам лидълския от предната седмица, който пуснаха и вече трета година спасява положението.

# 213
  • Русе
Имам бейбихалер. Ако смяташ че ще ти свърши работа докато намериш от другия вид, ще ти го дам.

# 214
  • На брега на реката
Днес ще пристигне поръчания, така че ще се справим докато дойде спедитора. Благодаря, Ели! Много мило от твоя страна  bouquet

# 215
# 216
леле, изпуснала съм има-няма 5-6 теми, къде съм бляла не знам, ще прочета назад, дано бъда полезна на някой, вече ще съм по-редовна....пък и идват празници, сега ще има едно лудо пазаруване и питане ...ама откъде....Тая година мисля да се подготвя по-отрано....
..........................................
така, прочетох само предната стр, че нямам много време, да кажа за инхалатор, не си губете времето с аптеки, вървете в Стоматологията, фирма Елпак - дистрибуция на медицинска апаратура, там имат и сервиз, с гаранция са уредите. Аз имам Филипс, нямам проблеми досега....

# 217
  • Русе
и аз съм поизпуснала има няма 4 теми  Grinning
Да знае някой за шампоан за предпазване от въшки, не за изчистване от тях. Ние все още нямаме  Laughing, ама са плъзнали из училище такива гадини, а дъщерята с една гъста коса, не ми се мисли, ако си прихване какво ще правим, та да взема мерки.По аптеките ми предлагат само тези за въшки, не за предпазване.

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 22:48 от peziru

# 218
# 219
  • Русе
В кое училище са въшките, то щом има в едно, сигурно ще плъзнат и в другите.

# 220
Целият град е пламнал с тези въшки...

# 221
  • На брега на реката
От различни места в града са оплакванията, спортни клубове, занимални, училища и градини. Че даже и приятелки от други краища на България се оплакват, явно е сериозен проблема. Моите наблюдения са още от лятото и не отшумява  ooooh!

# 222
  • Русе
То целият град е така. Благодаря за препарата,Fervor.

# 223
Лоша работа това с въшките - мислех, че проверката онзи ден в градината е рутинна, ама пък вечерта точно преди да вземем децата беше  Thinking
Да имам едно на ум.

# 224
От пролетта ни предупреждават от градината са си преглеждаме децата и ние. Наистина градът е пламнал. Всеки ден ходела сестра в групата да ги прегрежда, но поне веднъж седмично ни помолиха и ние да го правим.

Общи условия

Активация на акаунт