Къде в Русе?!Тема-8

• 115 610
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Аз чух, че дори вече се продават въшки между учениците, което не е новина  Mr. Green

# 226
Вече няма извинения на отсъствия като едно време за въшки.

# 227
  • На брега на реката
Това пък къде е упоменато? Щото ако ми въшляса детето, много ясно, че ще го спра от училище, за да го изчистя. Да смеят да не ми признаят извинителната бележка  Crossing Arms

# 228
Трябва да дадеш бележка с извинение поради семейни причини. Едно време извиняваха заради причина въшки. Сега вече тази опция я няма.

# 229
Някой купувал ли е от Русе инхалатор и от къде. Държа да е Омрон или Пик. Спешно ми е и не мога да чакам доставка
Ние имаме инхалатор Пик mr.pingui купуван миналата година от Субра.

# 230
Момичета,
Кажете ми от къде да купя хубави чаршафи на сносни цени в Русе? За спалня ми трябват,искам хубав памук.

# 231
Здравейте момичета  Simple Smile
На мен пък спешно ми трябват препоръки за фирма, да почисти апартамент след лек ремонт.
Сещам се само за една, но искам да видя и вие какви предложения ще ми дадете  bouquet

# 232
  • Русе
Момичета,
Кажете ми от къде да купя хубави чаршафи на сносни цени в Русе? За спалня ми трябват,искам хубав памук.
На Борисова, малко над магазина за бои, има м-н за чаршафи, можеш да си избереш плат и да ти ушият. Честно казано за  голяма спалня не знам колко ще ти излезе, аз съм купувала бебешки комплекти само. /25 лв./

# 233
Момичета,
На Борисова, малко над магазина за бои, има м-н за чаршафи, можеш да си избереш плат и да ти ушият. Честно казано за  голяма спалня не знам колко ще ти излезе, аз съм купувала бебешки комплекти само. /25 лв./

"Диди" се казва магазина. Имат и още един на ул. "Мария Луиза" малко над макаронената.
Имат и шалтета и олекотени завивки.

# 234
Момичета,
[/
ЗА трети път поръчвам от сайта на Икеа и съм много доволна.Има варианти за всеки джоб.

# 235
  • Русе
Чаршафи си поръчвам от тази дама, памук ранфорс, не хасе. Шие ги бързо, по размери , каквито вие искате. Много съм доволна, дано не сметнат линка за реклама.

https://www.facebook.com/ivka.bqla/media_set?set=a.3271799607762 … 495622&type=3

Телефон на дамата на лични, ако решите.

# 236
  • Русе
Аз  пък търся добър евентуално ендокринолог-за диабетик,  без Савова и Кунева, ако може.
Препоръчаха ми Кина Дамянова, но не съм сигурна. Моля за отзиви или идеи, при кого другиго мога да заведа майка си.

# 237
Чаршафи си поръчвам от тази дама, памук ранфорс, не хасе. Шие ги бързо, по размери , каквито вие искате. Много съм доволна, дано не сметнат линка за реклама.

https://www.facebook.com/ivka.bqla/media_set?set=a.3271799607762 … 495622&type=3

Телефон на дамата на лични, ако решите.
Благодаря !
Цени знаете ли ? Може и на лични, ако Ви притеснява рекламата.
На мен ми трябва рр 200/220 примерно.

# 238
  • Русе
Къде продават батерии за телефони и евентуално да се пробват? Имам проблем с телефона, мисля, че е от батерията, но не знам нито къде продават, нито дали може да се пробва.

# 239
Аз съм вземала от Милков сервиз на Борисова.

Общи условия

Активация на акаунт