Къде в Русе?!Тема-8

• 115 599
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
М
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали фотограф за бебешка фотосесия - скоро правим 1 годинка и ми се иска да запечатаме момента  Simple Smile
Благодаря предварително!
Мартина Лазарова си е много добър фотограф, и аз я препоръчвам. Е, може разбира се и в Силвена фото ...

# 106
  • Русе
Лично аз в Силвена фото повече не бих си направила снимки. Peace За един рд на сина ми ходихме там, че ни беше наблизо и няма да повторя.  ooooh!  Stop Белият фон, на който държах, на снимките е  сив.  newsm78 
Мога да препоръчам още и Емилия от Фото Граф, с/у Приста Ойл.

# 107
  • На брега на реката
Еми последно беше в майчинство, поне онзи ден другата фотографка снима щерката. Но нас лично вече няколко пъти ни се случва тя да ни снима и сме пре-доволни Simple Smile (говоря и за фотосесийни, и за снимки за лични документи)
Тъй, в цяло Русе, само и единствено Хепи ли предлага столче за хранене. Б%$и тъпото  ooooh!

# 108
Малко извън темата - доволна съм. Получих смс, че са ми превели еднократната помощ за първокласник  Simple Smile Макар че вече ходих на родителска среща и се изръсих за помагала. Няма нищо безплатно, нито в яслата, нито в детската градина, нито пък в училище. Все искат едни пари... #2gunfire

# 109
  • На брега на реката
Пак като си взела еднократната помощ  Flutter

# 110
Столчета за хранене има и в Роял сити Grinning

# 111
Здравейте, знаете ли къде мога да си взема под наем прахосмукачка RAINBOW?
Имаме един много стар, ольоскан мокет и искам да го пооправя преди гости.

# 112
Здравейте, знаете ли къде мога да си взема под наем прахосмукачка RAINBOW?
Имаме един много стар, ольоскан мокет и искам да го пооправя преди гости.

За под наем не знам, ама съм чувала, че можеш да ги извикаш на демонстрация, като поканиш и 2-3 приятелки. При демонстрацията доста нещо изчиствали.

# 113
  • На брега на реката
Имам приятелка, която се занимава. Ако искаш ще я питам какво би струвало и съответно координати да ти дам Simple Smile

# 114
  • Русе
Имам приятелка, която се занимава. Ако искаш ще я питам какво би струвало и съответно координати да ти дам Simple Smile

И аз искам да питам за цена. Имам за пране един диван с два фотьойла.

# 115
И аз моля за цена за почистване с RAINBOW.
Благодаря!

# 116
и мен ме интересува  tooth

# 117
И аз се нареждам на опашката за цена. Simple Smile

# 118
  • На брега на реката
Чакам включване и ще ви пиша Simple Smile

# 119
  • русе
В коя книжарница има избор на учебни помагала и тетрадки?

Общи условия

Активация на акаунт