Къде в Русе?!Тема-8

• 115 620
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • На брега на реката
За Николай не искам и да си спомням. А точно от приятелката му си нося този скъп спомен за цял живот на бузата си -спукяния капиляр.

# 346
Моя приятелка си прави омбре ефект в салон Галка и й се получи много добре.
Аз имам следното питане - случайно някои да знае салон в русе, където стерилизират инструментите за педикюр?

# 347
Тинчето в Опи- център. Според мен е номер едно в града.  Peace

# 348
  • София
Като казахте Николай, той е другс работа. Наистина е добър, но работи скъпо. За подстрижла, чак пък много зле не е, просто за 15лв не е кой знае какво. Но аз не съм и правила много трудни фризури при него. Преди време много ме бяха издокарали на коса и стил, наистина бях останала доволна, но за подстрижка не бих отишла там. Сега ходя при една Жаси на модно фамилно студио, харесва ми как подстригва, но с боядисването и т.н. определено има какво да се желае. Като цяло смятам, пе в града ни няма добри колористи, много фризьори се бият в гърдите каквобмогат и т.н. но са гола вода дето се казва.
Посетила съм много фриьори в Русе и няма някой, който да препоръчам и да кажа да, това е професионалист. Peace bouquet

# 349
  • Русе
Преди години, когато живеехме в Русе, ходех при Виолета. Добре боядисваше. Зълва ми преди НГ си прави кичури при Шани. Хареса ми как я е направила.

# 350
Привет,момичета-кокичета! Heart Eyes
Отдавна не съм писала тук...Защото не ми е добре здравословно. Tired
Дайте ми отзиви къде да ходя за преглед на щитовидната?Без д-р Славчева!Ходих при нея...Обясних че имам проблем от години.Прегледа бе 5 минутки с пускане само на 1 хормон.Казах че имам и задържане на течности.Нищо...
При пускането на хормона си изследвах и кръвна картина.Отидох при Славчева...Всичко ми било наред.Питам "как наред като трудно преглъщам,и се пълня с течности?"Била съм наред.Да съм пиела повече минерална вода и съм щяла да се оправя....Е,това не стана....Така е от половин година.Коментар няма да давам!Просто съм разочарована... Tired

И продължавам да имам водичка по мен...И ми тежи... Tired

Моля и за някоя баба дето бае с въглени или клечки...За уплах,такива неща... Tired

Момичета,здраве ви желая!Друго-не!Здрави ли сте ще сте и щастливи,и готини,и весели,и напиващи се,и искащи Живота в ръцете си!
Това важи за ~Dev~,viki_1974,Камалия ,Fervor,july1993, agnesana....Гаранция съм пропуснала някой по памет....Ама сте в сърцето ми.... Heart Eyes newsm76

# 351
# 352
Здравейте, понеже не ходя по козметични салони и не познавам местата и специалистите в града, а сега ми трябва да намеря лазер 1064 nm Nd YAG (тоест лазер с дълги вълни) за третиране на венозно езерце на устна, можете ли да ми помогнете с информация? Гугъл не намери инфо за такъв лазер в Русе, четох за Адара, но там имат друг апарат, а на Диас на сайта също не пише да имат. Обаче вие може да знаете....

# 353
Препоръчвам с две ръце русото Танче за омбре, от личен опит , даже и сега се замислям пак но ще видим Simple Smile

# 354
Привет,момичета-кокичета! Heart Eyes
Отдавна не съм писала тук...Защото не ми е добре здравословно. Tired
Дайте ми отзиви къде да ходя за преглед на щитовидната?Без д-р Славчева!Ходих при нея...Обясних че имам проблем от години.Прегледа бе 5 минутки с пускане само на 1 хормон.Казах че имам и задържане на течности.Нищо...
При пускането на хормона си изследвах и кръвна картина.Отидох при Славчева...Всичко ми било наред.Питам "как наред като трудно преглъщам,и се пълня с течности?"Била съм наред.Да съм пиела повече минерална вода и съм щяла да се оправя....Е,това не стана....Така е от половин година.Коментар няма да давам!Просто съм разочарована... Tired

И продължавам да имам водичка по мен...И ми тежи... Tired

Моля и за някоя баба дето бае с въглени или клечки...За уплах,такива неща... Tired

Момичета,здраве ви желая!Друго-не!Здрави ли сте ще сте и щастливи,и готини,и весели,и напиващи се,и искащи Живота в ръцете си!
Това важи за ~Dev~,viki_1974,Камалия ,Fervor,july1993, agnesana....Гаранция съм пропуснала някой по памет....Ама сте в сърцето ми.... Heart Eyes newsm76

Аз съм доволна от Д-р Ирадиан в 3-та

# 355
Някой организирал ли е детски РД в сладкарница Престиж - точно до Кралска закуска? Интересуват ме как са условията и цените? Като цяло ме вълнува на кое място ще ми разрешат да вкарам най-много външни продукти за почерпката на децата. Става дума за 4 год. дете

# 356
Миленка  Hug липсваш!

# 357
По темата с колористите - нищо не мога да кажа - не съм се боядисвала в Русе. Преди 2-3 години беше последното ми боядисване - собственоръчно. След 6-7 месеца се получи такъв страхотен омбре ефект, за който 3ма фризьори ме питаха при кого съм се правила  Joy Та - ако знаех как стана, щях да споделя с вас, ама на - не мога да съм полезна.

# 358
  • Ruse, Bulgaria
Здравейте!Моля , да ми препоръчате зъболекар за махане на зъбен камък.И ако може и с цена да ме ориентирате.
За омбре - аз ходя при ГАлка от 10 години,подстригвам се при кафявото Танче, а при русото съм се боядисвала и съм правила кичури.Сега напролет ще ходя да питам за балеаж.

# 359
Моята фризорка е правила една дама тези дни 
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт