Къде в Русе?!Тема-8

• 115 576
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!
И аз с въпросче.  Rolling Eyes
След месец сме на сватба и не знам къде мога да намеря някакво подходящо облекло за сина ми - той е на 9 г., но му вземам дрехи с размер за 10-11 г. Търся някакъв панталон, риза, може би с къс ръкав (не съм решила още) и някакво елече отгоре.  newsm78 Ще бъдем близо до Дунава и вероятно ще захладнее вечерта (вечерна е сватбата). Та се чудя дали елече и/или сако.  Thinking
Знаете ли къде мога да намеря нещо подобно?
А знаете ли някъде да дават костюми под наем?
Благодаря предварително!  bouquet
Честит празник на всички именици, военни и русенци!  bouquet

# 586
  • Русе
Ризи има на Уайкики. Предната седмица купих на сина ми, защото и ние сме на бал, а той държи да е с бяла риза. Rolling Eyes Не знам дали има панталони и сака, т.е. като костюм, иначе само панталони има.
Ето, такава е ризата, която купих
Скрит текст:

# 587
В H&M същи имат черни панталони и сайа, хубави ризки за момчета.
Риза с чино панталон и спортно сако пак от там. Ако стилът ви допада.

# 588
И аз съм за Уайкики. Вече си имаме и НМ, та няма лошо и там да се провери. Официални панталони в Уайкики не съм виждала, но спортно елегантни не е трудно да се намерят. Ризи има.

# 589
Много благодаря за бързите отговори - тъкмо ще се възползвам от почивните дни да прескочим с него до мола.  bouquet
И да се отчета - сина ми вече е снабден с два броя ризи - с къс и дълъг ръкав и готин панталон.
Че и аз намазах, покрай него.
Отново - много благодаря!  bouquet

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 15:35 от desi_yakova

# 590
Имаме ли си в Русе хостел или някое евтино и не много лошо място за приспиване? Приятели ще идват и търсят къде да пренощуват една вечер.
И аз търсих за едни приятели, но се оказа че в Русе е ужасно скъпо. Най-евтиното, което намерих е хотел "Русе" на "Борисова", мисля че беше 20 лв на човек.

# 591
Не е реклама - просто потърсих в Базара и попаднах на това - има и други подбни - https://bazar.bg/s/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5/%D0%B3%D1%80-%D1%80% … B8&sort=price

# 592
Не е реклама - просто потърсих в Базара и попаднах на това - има и други подбни - https://bazar.bg/s/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5/%D0%B3%D1%80-%D1%80% … B8&sort=price
newsm10
Човек винаги може да научи нещо ново!

# 593
 newsm78   Освен магазин "Будапеща" къде има магазин за платове? 

# 594
  • Русе
Същия магазин преди имаше магазин и в Макаронената.

# 595
На Арда

# 596
Да, на Николаевска също има магазини

# 597
Къде в града да намеря евтини и качествени памперси (тип гащи) за възрастни?

# 598

Много пъти пред мен съм сварвала да купуват такива в аптеките Детелина (едната е на кръстовището на Борисова след детския магазин Пиф, другата до Куинса с/у бившия магазин Русе сега Арон май беше) .
Чувала съм, ги че идват отдалеко хората да купуват там, но нямам представа нито от цени нито дали са качествени. Но принципно тези аптеки са доста евтини.

# 599

Много пъти пред мен съм сварвала да купуват такива в аптеките Детелина (едната е на кръстовището на Борисова след детския магазин Пиф, другата до Куинса с/у бившия магазин Русе сега Арон май беше) .
Чувала съм, ги че идват отдалеко хората да купуват там, но нямам представа нито от цени нито дали са качествени. Но принципно тези аптеки са доста евтини.
Знам къде се намират и двете аптеки. Благодаря за напомнянето, направо бях изключила за тях!

Общи условия

Активация на акаунт