Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 52 ~

• 19 225
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ау как му го рекна  Whistling

# 691

Пууууууу, разгеле да хвана кадъра  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еве, айде да се успокоиш, че  аз също. Много тука страдам с Нериман, че и с Маджо, чудя се с кой по-напред да го изживявам страданието  ooooh!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Той Маджит чак у Нериман, пред Фазомера се изтипоса с халката  Whistling Mr. Green

Ирче, ай минавай ги по-чабук тез тежки серии  ooooh! Laughing Виж Нервакова как ги опатка набързо и сега мутлулук при нея  Joy Joy Joy Joy Joy

# 692
Абе няма майтап, по-ми е жал за Маджит  hahaha Той милия хем тъжен и съсипан, хем виновен, хем се чуди как да оправи положението  ooooh!

Ама ко вика на Шансин : Не съм се отказал от Нериман и ти не си на хоризонта  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 693

Пууууууу, разгеле да хвана кадъра  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еве, айде да се успокоиш, че  аз също. Много тука страдам с Нериман, че и с Маджо, чудя се с кой по-напред да го изживявам страданието  ooooh!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Той Маджит чак у Нериман, пред Фазомера се изтипоса с халката  Whistling Mr. Green

Ирче, ай минавай ги по-чабук тез тежки серии  ooooh! Laughing Виж Нервакова как ги опатка набързо и сега мутлулук при нея  Joy Joy Joy Joy Joy
евет хершей мутлулук
маджитистка съм не съм шинасистка , охх на тва шинасистка много се смях

# 694
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми аз внимателно наблюдавам, и пълнежа го махам, само де са Нериман и Маджо у даден кадър, зяпам  hahaha hahaha hahaha
Пеликана, ся навира пръстена у Озгюр  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Мен за Нериман, ми е жал много, ем иска да го забрави, ем не иска, ем и страда заради Пеликана  ooooh!

# 695
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми явно си е помислил, че и Фазомера като нас има слабост към халките  hahaha hahaha hahaha hahaha
То няма Шинасистки тука  Mr. Green
Аз как му го реква на Шинасика, много се кефя  Party Party Party

# 696
Ренка  Hug Аз ги харесвам много Ягодките, повече от Ашка, ама правя уговорка, че съм гледала само 1 серия, че нали немам интернет тия дни  ooooh! Днес изгледах откъсчета от втора серия, направили падругите с перевод  Mr. Green Емиии много ми харесва, нема много ашк засега, то на комедийна основа е всичко, много се заяждат един с друг главните, има свежи хрумки  Peace Терци са големи, ще го гледам определено Whistling

Миме  spoko Laughing Laughing Laughing

Хапчо  Hug Heart Eyes
  bouquet значи ще го прегледам Laughing тука и главния е по убав Laughing а аз от рижави нали си получавам обриви ooooh! Mr. Green па ся и Мурат ше играе с рижавата Мерием ooooh!
Ренко, ти си моя човек  smile3508 Рижавата ко я набарам .....  smile3515
Joy Joy Joy Joy Joy Joy що бе, я ква е убавица Laughing

Аз Мерием я харесвам много Heart Eyes по Мурат не си падам Laughing тъй че съм наобратно Mr. Green

Миме Hug Heart EyesХапчо Hug Heart Eyes

# 697
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък като никой друг път я харесвам рижка, и в Алабората я харесвах ама сега играе много по-добре  Peace
Тоя Фазомер на всякъде с тва неговото- Язък  #Cussing out #Cussing out

# 698
Аз пък като никой друг път я харесвам рижка, и в Алабората я харесвах ама сега играе много по-добре  Peace
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Васе  Hug Heart Eyes Аз пък харесвам Баръш много, и ся ме е яд, щото Елчин ми разваля кефа да гледам Ашка  smile3506

# 699
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Васе  Hug Heart Eyes Аз пък харесвам Баръш много, и ся ме е яд, щото Елчин ми разваля кефа да гледам Ашка  smile3506
hahaha hahaha hahaha hahaha
Ти в Алабората с нашето момче се прежали, а сега кво остава  Mr. Green

# 700
  • У Диспансера ...♥♥♥

Бисери, бисери да искате  Mr. Green

# 701
Ирче, аз бях много позитивно настроена към нея в началото на Алабората, обаче кат я видях ква е замразена скумрия там... нея обвинявам аз за провала на този проект  Peace

Тука много му е развълнуван причоса  Joy Joy Joy

# 702
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Еве, па и на мене ми допада тоз Laughing макар, че още не съм го загледала тоя ашк LaughingЕлчин няма ме дразни Laughing изгледах я у три сериала, макар, че единият е мини Mr. Green не съм у голем възторг от нея, ма и не ми пречи Laughing

# 703
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Колко злоба у Пумпала Mr. Green падам с нея rotfImao

# 704
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе и аз не съм у възторг ама с тоя Борето, и се получават нещата, докато с Тембъра не можах я усетя много.
Ох бе, какви са сладки на видеото, което и прати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт