Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема VII

• 59 085
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Вестерос
Коя е ? Заинтригувах се  hahaha като първата клюкарка  Embarassed

# 151
# 152
След всеки нов епизод на Killjoys си казвам: е много готин! Heart Eyes
Мисля, мисля какво не ми харесва - ами всичко ми харесва! Даже ще си го изгледам пак, като свърши.
Дано има втори сезон Praynig

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 21:18 от Анонимен

# 153
  • Вестерос
С нетърпения чакам аз финала, четох, че ще са 10 епизода само. И на мен много ми допадна, не очаквах нищо от него да си призная, но ме изненада приятно.

# 154
Клайн е моят нов фаворит!

И на Dark Matter останах с леко отворена уста след последните няколко секунди.
Просто не може да бъде - ще измислят нещо, не може да са решили сценаристите така да приключат точно с този персонаж. Но си беше изнедадка Grinning

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 21:26 от Анонимен

# 155
  • София

Просто не може да бъде - ще измислят нещо, не може да са решили сценаристите така да приключат точно с този персонаж. Но си беше изнедадка Grinning

Скрит текст:
Аз доколкото разбрах, тая е безсмъртна. Нали стана нещо с онзи вирус от кораба със зомбитата.После обясниха, че са търсили безсмъртие, ама не се е получавало. Явно при наш'та се получи.

# 156
  • Разпиляна във въображението
Killjoys изгледах за сега два епизода. Не е лошо сериалчето. И музиката му добра Laughing

# 157
  • София
W.Pines да го почвам ли? След средата четох, че затъпявал?

# 158
  • КиТ
На някой им харесва самия сериал,на други не/въпрос на вкус  Peace/ Пробвай го  Wink

# 159
 Така е.  Peace Лично на мен не ми хареса финала, но на други хора - да. Въпрос на вкус, стига да харесваш такъв тип сериали.

# 160
  • София
Така е.  Peace Лично на мен не ми хареса финала, но на други хора - да. Въпрос на вкус, стига да харесваш такъв тип сериали.
А ще има ли 2се?

# 161
Не. Малко са епизодите, мисля, че бяха 10, както писа и Пламка пробвай, нищо не губиш.  Grinning

# 162
  • КиТ
Аз се надявам на 2ри пък  Crossing Arms Недей така  #Cussing out

# 163
Не мисля, че ще има, а и никъде не съм чела нищо за подновяване. И да има какво ще покажат? За мен се изчерпаха. Peace

# 164
  • Вестерос

Скрит текст:
Аз доколкото разбрах, тая е безсмъртна. Нали стана нещо с онзи вирус от кораба със зомбитата.После обясниха, че са търсили безсмъртие, ама не се е получавало. Явно при наш'та се получи.

И аз си мисля, че е нещо като самолекуване, не точно безсмъртие обаче.

Общи условия

Активация на акаунт