Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема VII

• 59 081
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
А на мен ми харесва Extant, но Холито не я бива много в този образ. Аз поначало не харесвам Холи Бели като актриса във филмите, в които е играла. Според мен, Ана Торв, която играеше агент Дънам във Fringe би била много по-подходяща в образа на астронавката Моли. Между другото, знае ли някой, има ли нови филми с Ана Торв?

# 136
# 137
  • София
точно първи сезон търсих, мерси, а Холи Бери ми допада в образа
серила ме грабна Simple Smile

# 138
На мен първи сезон по ми вървеше и този го гледам, но .......  Rolling Eyes

# 139
  • КиТ
Аз го зарязах 1 сезон началото хващеше,ама после...

# 140
Тъкмо ми хареса втория сезон, и Холито пак се залигави, както в първия! #2gunfire
Полицаят поне е симпатяга.

# 141
  • София
Идвам да кажа колко ми хареса пилотката на Луцифър, дано да не го развалят после. Само русата ми се струва доста слаба артистка, обаче честно казано кой ли ще гледа нея. Blush

# 142
  • София
Аз не догледах и първи, голямо разочарование.

И аз така...

Кажете някой добър?
Под купола едва го издържам, но съм го захванал, 100те беше по-интересен като че ли.

# 143
  • Вестерос
100-те ми е на светлинни години от Под Купола. 1-ви сезон ми беше интересен и го чаках с нетърпение, но втори, а за сегашния- просто го бутам   ooooh! Дано не го подновят.

# 144
  • София
От тези, които в момента дават най-интересни са ми Falling skies, The whispers и The strain. Гледам още The   last ship, Dark Matter, а на Defiance и Under the Dome имам да наваксвам по 5-6 епизода, нещо не ми се гледат сега. А и любимият ми Strike back, разбира се, който свърши наскоро.

# 145
Идвам да кажа колко ми хареса пилотката на Луцифър, дано да не го развалят после. Само русата ми се струва доста слаба артистка, обаче честно казано кой ли ще гледа нея. Blush

Пак си нарочила моето момиче, ще ти се разсърдя, така да знаеш  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 16:17 от Бумър

# 146
  • София
100-те ми е на светлинни години от Под Купола. 1-ви сезон ми беше интересен и го чаках с нетърпение, но втори, а за сегашния- просто го бутам   ooooh! Дано не го подновят.

100те те по-кефи, така ли?
Те кога ще го пускат 3тия сезон?
Ще видя Strain, 8 sense, Fallinga дали има нови серии?

# 147
  • Вестерос
Да, 100-те много повече ми харесва като идея и донякъде като изпълнение от Под Купола.

Падащите небеса съм на 2-ри сезон. Страхотен е, но реших да го догледам като свърши окончателно. В списъка ми е и последния кораб.

# 148
  • София

Пак си нарочила моето момиче, ще ти се разсърдя, така да знаеш  Crossing Arms

Бум, откъде ги избираш все такива звезди. hahaha Иначе ми е позната отнякъде. Thinking

А, видях - от Чикагото.

# 149
С тази специално си писахме в Туитъро, като бе така мила да ми отговори, така че има специално място в сърцето ми  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт