Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема VII

• 59 078
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А на мен пък ми е интересна митологията, която са създали - планетите, политическо устройство, кастите, технологиите.
Но много малко дават за това.

# 121
  • София
Малко дават мдам, набляга се повече на екшъна и по-малко на философията Simple Smile

по-скоро, по-близко до Старгейите е Dark Matter отколкото това, но си ме кефи, много е свежо.
за мен Killjoys си е чиста военна фантастика Simple Smile

# 122
  • София
Аз пък четох много лоши отзиви за Килджойс и затова не съм го дърпала. Иначе Dark Matter го гледам.

# 123
  • София
И аз го гледам, напомня ми малко атмосферата на Старгейтите  Heart Eyes
Не мога да запомня планетарната система - една планета Куад и много луни ли са?

Планетна система Simple Smile
Главната планета е Креш и има три луни

# 124

Сюжетът не е чудо невиждано, обаче много ме кефи атмосферата; актьорският подбор; представянето на отношенията, както и самите характери; липсата на големи издънки в техническо отношение; и, разбира се - интригата с "лошия" Кейлин - който няма да е толкова лош, естествено.
Отдавна харесвам Арън Ашмор във всичките му роли, още от Супермен Wink И тук прави чудесна роля с перспектива за развитие: не вярвам да е все такъв сладурчо, ако продължи историята, за което силно се надявам, очаквам да се развие в по-мрачна посока.
От друга страна големият брат е просто радост за окото. Може да не е съвършен актьор, но за ролята си е идеален.
Дъч - ммм! Heart EyesВъв всяко отношение. Толкоз прекрасна във всичко, че трябва да й направят някаква голяма издънка - не може така, много хубаво не е на хубаво!
И, разбира се, тоя бонбон При.

Абе какво анализирам! Покрай това увлечение на масовата публика по зомбита, вампири, върколаци и други свръхестествени, страшно съм зажадняла за добрата стара научна фантастика с космически кораби и други планети, толкова, че сигурно се отнасям доста безкритично към всичко, което излезе. Но в случая мисля, че филмчето е добро, много добро дори, и има потенциал. Силно се надявам на втори сезон.

# 125
  • на кого му пука
Е тя Дъч си култивиран от ранно детство убиец.Това няма начин да не я настигне в някакъв момент.Много бързо я сглобиха с големия брат.Трябваше повече сексуално напрежение да вкарат.

Dark matter нещо взе да ме дразни.Особено шефката.

# 126

Dark matter нещо взе да ме дразни.Особено шефката.

Peace Също и новото й гадже. Само принцът и оня с пушкалата засега удържат фронта.

А Дъч и Д'ав беше ясно, че ще се сборят, още от първата секуда такива искри фърчаха, че нямаше начин да се чака дълго, особено като се знае, че и двамата нямат задръжки. Но прилично бързо ги скараха, така че се избегна ефекта на забозяването. Освен това ми хареса, че не направиха някакъв тъп триъгълник с брат му, щеше да е повече от дразнещо.

# 127
# 128
  • София
Здравейте, откъде да дръпна Оцеляване с Холи Бери?
Колко сезона е?

Намерих само 3 епизода в Замунда, а по бтв не мога да ги следя

# 129
# 130
  • Вестерос
Сега дават втори сезон.

# 131
  • София
Ами там има и втория сезон до 6/7 серии включително а и мисля, че Мистрал търси именно първи сезон, тъй като него дават по Би Ти Ви в момента и така ставайки популярен иначе сериала се знаеше в тесен кръг фенове, за това съм дал и точен линк да си дърпа директно първия сезон.

# 132
  • Разпиляна във въображението
Нещо ме дразни в този Оцеляване. Хали Бери се щура и като вика само - бебето, бебето... бебето smile3512, било изплашено... бла-бла-блаааа

# 133
  • Вестерос
Втори сезон ми харесва, първи не толкова

# 134
  • София
Аз не догледах и първи, голямо разочарование.

Общи условия

Активация на акаунт