Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема VII

• 59 096
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
А с Досиетата Х какво става? Гледам нещо сте говорили за тях напред, но не разбрах какво точно.

Нови 6 серии, премиера януари 2016  Peace

# 181
  • Вестерос
Приличен финал на Killjoys. Накрая много интересно свърши. Дано го подновят.

# 182
Оф, почвам да си го гледам отначало!
Направо ми иде да ги разцелувам всичките, толкова са ми сладки! Клайн ми е фаворит, следва Арън Ашмор, после - При, Дав и Дъч. При е второстепенен, ама е толкоз готин (въпреки че не си падам много по гейските образи), че ми е по-симпатичен дори от секси бой. То и останалите второстепенни герои са супер - докторката, монахът, пък и оная богата кучка. Хареса ми как се развиха любовните отношения в тройката: бързо преминаха по същество, бързо (и правдоподобно предвид характерите, и хем да не товари отношенията в екипа) се разсъхна историята, но искрата си остана. Искаше ми се да сдвоят Докторката и Джони, обаче явно са решили да го карат клиширано Wink
И много хубаво поднасят всичко - музика, ракурси, осветление, подредба на сцените. Много точен баланс между динамика, мистерия, драма.

Хареса ми, че обединиха накрая всички нишки, за които дадоха подсказки в предходните епизоди. Така дори и сериите, които изглеждаха сами за себе си, си намериха мястото в общата история. Харесвам сериали, където всяко нещо си има цел.

Едно единствено дребно нещо ме подразни накрая - че Дъч повтори репликата си - ненужно мелодраматично. То си беше и без това драматично.

Скрит текст:
И кво ся? На Дав не му стигат тия джаджи в мозъка, ами още ще го модифицират Sad

Чета тук-там, че се приема доста добре и вторият сезон е почти сигурен Praynig

# 183
  • Вестерос
Много кофти, но така ще го извъртят според мен, че ще се нареди накрая.

# 184
А с Досиетата Х какво става? Гледам нещо сте говорили за тях напред, но не разбрах какво точно.

Нови 6 серии, премиера януари 2016  Peace

Супер! Мерси Peace Жалко само, че толкова малко серии ще бъдат Simple Smile

# 185
  • София
Изтекла е нова серия на Загубеното момиче.
Lost Girl S05E09

# 186
Благодаря Амидала,  Hug
тъкмо се чудех откъде циркулират нови снимки из нета

# 187
  • Вестерос
 Party Party

# 188
# 189
  • Вестерос
Гледахте ли финала на Defiance? Много ми хареса. Беше леко като финал и на сериала. Явно не очакват да го подновят.

# 190
  • Вестерос
Това обсъждахме ли го? https://www.facebook.com/theshannarachronicles

Как ви се стори финалът на Dark matter?Много ми хареса, не очаквах края. Дано го подновят.

# 191
  • Разпиляна във въображението

Пробвах книгите. Пусто не мога да спра да сравнявам с Властелинът.  Crossing Arms Може би затова и се отказах за сега от тях.

# 192
  • Вестерос
Dark Matter и Killjoys са подновени  Party http://www.ew.com/article/2015/09/01/dark-matter-killjoys-renewed-syfy-season-2

# 193
  • КиТ
Браво  Party

# 194
Супер.  Crazy
Гледах финала на Материята. Изобщо не го очаквах.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт