Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема VII

• 59 097
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • Вестерос
И аз , и аз , най-малко това очаквах, но

Скрит текст:
беше логично, един вид пак го замесиха в масово убийство и е решил да ги предаде.

# 196
# 197
Тази материя много я гледате май. Ако пак ми се отвори време и закъсам за сериали ще я гледам и аз сигурно:) Сега съм много зле с времето и даже текущите много не гледам.....тъкмо ще насъбера материал като ми дойдат по-свободни времена:)

# 198
  • КиТ
Супер.  Crazy
Гледах финала на Материята. Изобщо не го очаквах.  Shocked

И аз,не ми стана ясно как тоя черния припадна,а после излезе тоя лошия  newsm78
Може и заради тая планета дето гръмна,ама пък,другите от къде са знаели,че ще стане така Crazy

# 199
Скрит текст:
Е то ясно как - инжектирал си е нещото. Пък после неговите хора са му дали антидот.

Според мене той говореше с оня дядо с кислородната маска. Явно предстои да се разкриват някакви загадки още - кой е той и каква му е ролята изобщо; дали работи с галактическите власти или просто са "викнали полицията", за съдействие - мисля, че по-скоро второто, сигурно дядото е някаква важна корпоративна клечка и има възможност да използва властовите инструменти; вероятно и изтриването на спомените е било дело на Четвърти, защото иначе няма логика да си спомни след това, че е изпратен от дядото с мисия на този кораб (и да си говори с него); и въобще каква е тази мисия. Явно всичко има общо със създаването на втора и вероятно - на онова оръжие. Направиха си полевия тест, след това искаха да си приберат био-робота, ама тя взе, че избяга (и явно Дейвид Хюлет е още една пионка на дъската на всесилния дядо Laughing). Може "тъмната материя" да е точно оръжието. Иначе засега не стана ясно защо сериалът се казва така. Абе ще видим в другия сезон.

# 200
  • КиТ
Скрит текст:
Е тоя създателия на втора си говори с дядото с маската,не тоя черния  newsm78

# 201
  • Вестерос
Скрит текст:
Не, просто веднъж го прецакаха и извъртяха, че той е убиец и е взривил нещо и затова е търсен. И сега той не искаше да дават оръжието, ама не го послушаха и пак го забъркаха във взрив. Според мен момичето им е изтрило паметта, заради онзи запис където говорят 2 и черния, че трябва някой си да умре, а детето не е искало и им е изтрило паметта. Нали намериха на компа й някакви скрити файлове точно с програмата за изтриване.

# 202
Е тоя създателия на втора си говори с дядото с маската,не тоя черния  newsm78
А, така беше, вярно! Не знам какво съм сънувала Embarassed

Скрит текст:
Не знам за какво да им се сърди, все пак не гръмнаха оная планета нарочно. Освен това 2 беше съвсем против цялата работа, защо и нея да накисва. Ами малката - нали я харесва уж. И все я предупреждава да се махне овреме. Може да е от принципни съображения, а може и да е, защото е знаел, че ще трябва да ги предаде в един момент. Затова все си мисля, че не е импулсивно решение, защото им е нещо сърдит, ами е бил с някаква задача. И да не му е било приятно, трябвало е да я свърши. Как си е спомнил за задачата? Изсмуквам си от пръстите Laughing, обаче и това има начини да стане: скрит запис с обяснение е най-близкото до ума.

Има някаква връзка: дядото казва на онзи, че всички трябва да умрат, изведнъж GA ги намират накрай света и прибират всички, освен 4. Няма как да е съвпадение. Явно, че работят заедно.

А за онзи разговор - може да са искали да утрепят 1, защото са разбрали, че е фалшив.

Смешното при всички тия спекулации е, че не знаеш по какви криви пътища се движи мисълта на сценаристите. Могат да измислят съвсем нелогични неща.

# 203
  • Вестерос
И аз си мисля, че разговорът е за 1

# 204
И аз така.
Но свърши супер. Аз пък подозирах малката.  Joy

# 205
  • Вестерос
Аз не, но очаквах те да им е изтрила паметта.

# 206
  • Бургас
знаете ли да ли този сериал е подновен за втори сезон? - http://www.imdb.com/title/tt4122068/

# 207
знаете ли да ли този сериал е подновен за втори сезон? - http://www.imdb.com/title/tt4122068/

Ще има втори сезон, но никой не знае кога

# 208
  • КиТ
И аз така.
Но свърши супер. Аз пък подозирах малката.  Joy

Тя е душичка Heart Eyes,най-ме кефи тя от цялата комбина  Mr. Green

# 209
  • Вестерос
Да, 05.11 съм си писала, аа къде изчезна коментарът ти , Пламе, за Елементарно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт