Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема VII

• 59 100
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • КиТ
Да, 05.11 съм си писала, аа къде изчезна коментарът ти , Пламе, за Елементарно  Mr. Green

Еми задох си въпроса в общата тема,щото се осетих,че тая е темата за фантастика  Blush  Joy

# 211
  • Вестерос
Офф викам , да не съм пияна  Joy

# 212
  • КиТ
Не си,ама не е късно дай да сипем по едно  Wine Glass

# 213
Напихте ли се?  Mr. Green

# 214
  • КиТ
Еми като виждаш кво сме правили снощи,как мислиш  Whistling

# 215
# 216
  • София
знаете ли да ли този сериал е подновен за втори сезон? - http://www.imdb.com/title/tt4122068/

Ще има втори сезон, но никой не знае кога
Аз изгледах 2-3 серии в чест на Мерлин, ама нещо не ме грабна.

# 217
Мен много ме дразнеха повечето персонажи (особено полицаят, жената и синчето), но го изгледах. Ами британски. Статичен, неестествен, с грозновати, изкуствено играещи актьори. Не съм много фен на повечето британски филми, признавам си.

# 218
Някой изгледа ли The Whispers, за да ни разкаже повече? Нелко?

# 219
  • София
Имам 2 серии за гледане, ама не е хич лош. От всичките нови летни ми хареса най-много.

# 220
  • Вестерос
Пламето ще кажа, тя го изгледа. Нещо коментират финала, че сякаш ще има втори, така свършил.

# 221
  • КиТ
На мен ми хареса и ми стана любим,а финала беше такъв,че няма как да няма втори сезон  Praynig

# 222
  • София
От понеделник почва Minority Report  Party
За съжаление нашия Фокс няма да го дава, поне засега, така че ДГД, ще се дърпа от торентите.

Преди малко доизгледах първия сезон на Killjoys
Утре ще си довърша Dark Matter.

Относно Killjoys, много много ми хареса (аз си го гледах редовно до средата ама после заедно с още куп сериали трябваше да почака). Дав ще го правят ниво 6, уау  Sunglasses Жалко за Уестърли, но който трябваше да се спаси се спаси. В следващия сезон искам малко повече философия и политика, не да преобладава, просто малко повечко за да си стане хипер класическа НФ. Един от най-добрите нови сериали този сезон.  bowuu

# 223
  • София
Дарк матер струва ли си?

Под купола ще има ли 4 сезон?

# 224
  • Вестерос
Дарк матър ЗА мен си струва.

Под Купола е спрян.

Общи условия

Активация на акаунт