Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 375
  • New Zealand
solano. не си ли гледала рекламата? newsm78 в магазина имаше 2 вида- с вкус на сметана и плодови. аз си взех 2 кутийки с вкус на сметана, които са като карамел му. струват 99 стотинки. в кутийка има по 10 бинбона. аз си взех за днес и за утре по 1. убиват апетита и глада за сладко Simple Smile

# 376
# 377
Браво на всички с успехите HugАз да се оплача,значи от вчера следобяд не бях яла грам,преди малко се прибирам направо залитаща от глад,тегля се с нагласата да съм мръднала и опа кво да видя,да кантара мърда ама нагоре,дава ме 69,даже 70 като стъпя по разли4ен на4ин smile3514 От въздуха ли съм го качила тва кило smile3512Направо ми се скапа настроението,не се натъпках но хапнах филийка с нещо Shocked

# 378
  • New Zealand
Браво на всички с успехите HugАз да се оплача,значи от вчера следобяд не бях яла грам,преди малко се прибирам направо залитаща от глад,тегля се с нагласата да съм мръднала и опа кво да видя,да кантара мърда ама нагоре,дава ме 69,даже 70 като стъпя по разли4ен на4ин smile3514 От въздуха ли съм го качила тва кило smile3512Направо ми се скапа настроението,не се натъпках но хапнах филийка с нещо Shocked
споко, най- вероятно проблемът е в кантара ти newsm78

# 379
Ух скрих го #Cussing out
Иначе за съжаление не ги намерих тия бомбони Sad

# 380
  • New Zealand
Ух скрих го #Cussing out
Иначе за съжаление не ги намерих тия бомбони Sad
благодарение на тях още не съм яла Shocked между другото, преди малко се теглих и моя тиквеник ме изкара 69 Shocked като имате предвид, че цял ден се наливам с вода #Crazyиначе, не може да ги няма в почти всеки град, щото им правят яка реклама, а тук са разпънали и билбордове даже Simple Smile

# 381
И аз да се похваля и тук..От понеделник до сега - 4 кг!!!! Полудяла съм от радост!Направо не е истина...като запо4нах бях качила 2 килца,но казах ,че нямя да местя лентичката,но утре ще я местя..но в желаната посока..От 70 на 66 !!! Веднага да кажа как....сутрин подове,аз ядях ягоди,това имах.Следобед към 17,00 една голямя салата с извара,ама не символи4но пусната,а около 150 грама,или кисело мляко.Пила съм си кафето с прясно мляко през цялото време,защото това казах ,4е нямя да го променям.Изяля съм и 2 Корнита за тези 5 дни,но сутрин,когато ме 4ака натоварване.Пила съм вода,ама не много..ами това е от мен...Другата седмица,ако така вървят нещата -съм за нови дрешки..ама нека падна под 64-63--- и тогава...Поздрави и успех на всички!

# 382
  • New Zealand
И аз да се похваля и тук..От понеделник до сега - 4 кг!!!! Полудяла съм от радост!Направо не е истина...като запо4нах бях качила 2 килца,но казах ,че нямя да местя лентичката,но утре ще я местя..но в желаната посока..От 70 на 66 !!! Веднага да кажа как....сутрин подове,аз ядях ягоди,това имах.Следобед към 17,00 една голямя салата с извара,ама не символи4но пусната,а около 150 грама,или кисело мляко.Пила съм си кафето с прясно мляко през цялото време,защото това казах ,4е нямя да го променям.Изяля съм и 2 Корнита за тези 5 дни,но сутрин,когато ме 4ака натоварване.Пила съм вода,ама не много..ами това е от мен...Другата седмица,ако така вървят нещата -съм за нови дрешки..ама нека падна под 64-63--- и тогава...Поздрави и успех на всички!
значи твоята диета е подобна на моята Laughing аз дотук съм свалила 3 кг за 5 дни Rolling Eyes през деня не ям, но пия кафето си с обезмаслено мляко(по 3 на ден) и от вчера през деня ям бонбони без захар, да не ми е мъчно за сладичките неща Mr. Green а вечер(към 6) ям голяма купа зелена салата, в която си нарязвам репички, зелен лук, зелен 4есън, едно варено яице, извара. подправям си я със сол и малко олио, а отгоре я заливам с кисело мляко верея от 0.1% Simple Smile става много вкусно и нямам чувството, че съм на диета Simple Smile позволявам си към нея и пловин чаша бяло вино, защото съм чувала, че го препоръчват при диети Simple Smile

# 383
Браво и на теб!Наистина става .....така се бях отчаяла,мислех си ве4е,4е нещо ми има,само сладко набивах,по много,и покрай него-вси4ко каквото ми попадне пред погледа..апетит страшен..как нямя да кача толкова много?Но сега съм казала,4е ще е по разли4но ,и се боря юнашки със сланините си...още 10 да сваля и ще съм много щастлива,ама тогава ще ви казавам:"Ама я и още 3.."няма угодия!

# 384
барво момичета!!!!мн добри резултати давате!аз обаче вземам да се отчайвам....този пусти корем все къркори,все е гладен,ама с храна как ще го прибера!?сега съм почнала нова диета,дано поне тя има ефект.вече направо съм толкова отчаяна,толкова ми е писнало............искам да съм от тези който ядът и ненадебеляват

# 385
Здравейте, момичета!
Браво на вас  Hug Hug Hug
Много добри резултати!
Аз няма с какво да се похваля, уж съм на диета и аз ама все гости, все софри, аз се ограничам ама все с нещо се кривва, но от понеделник съм му заявила на мъжът да си ходи по гости сам и никого не искам вкъщи Naughty

# 386
Браво ,момичета,аз снощи доста "кривнах",бях на парти до сутринта и едно коктейлче,едни сладки черешки,едни ядки,едни гаджета Whistling
Днес и утре на глад няма да успея,ма от понеделник пак много строго гърч Twisted Evil

# 387
Здравейте момичета  Hug
браво за резултатите...  bouquet
и аз се надявам след няколко дни да се похваля прилично  Praynig

Тристания то няма как да не е така  Wink
ама намаляваш черешките за сметка на гаджетата  Whistling  Joy

# 388

Тристания то няма как да не е така  Wink
ама намаляваш черешките за сметка на гаджетата  Whistling  Joy

Ми заради диетата съм готова и на такъв "строг" режим   People Angel

# 389
  • New Zealand
аз да ви се похваля, засега удържам фронта. преди малко ядох яйце и извара, но вместо да си ги сложа в салатата, си ги направих по много вкусен начин Simple Smile в тефлоновия тиган загрях съвсем малко мазнина( толкова, колкото си слагам в салатата), добавих извара, на която и сложих сол и черен пипер, накрая чукнах едно яйце Simple Smile стана много вкусно и е някакво разнообразие, а продуктите са същите, които си слагам  в зелената салата

Общи условия

Активация на акаунт