Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 405
ами аз съм си написала всичко което ям....като огладнея хапвам плодове или кисело мляко....или някакво месо....яйца...салати-и то така се получава:)

# 406
Здравейте, новата седмица, борбата с килцата продължава  fight
Аз да се похваля след последната седмица в която имам много прегрешения кантара не показва промяна, което също ме радва, защото се притесних, че съм качила, някое и друго килце, но обиколките са понамалели   moresmile не много с по 1 см, но ме учудва.
Аз от днес вече съм на диета на Байкова, отключващата, и вече край   smile3513 никакви прегрешения.
Че вече ми писна да се чувстам като   261uu  261uu  261uu

# 407
Браво Силвер за решението и за намалените обиколки .
Пожелавам ти Успех!!!!!!

# 408
Къде се загубихте всички?

Аз да се похваля макар че миналата седмица си похарвах доста забранени храни и пържени пак съм -0.2кг а вече и цикъла  ми свърши та се заемам сериозно с последните 2.5-3 кг.

А по нататък още 5 кг., но те след месец.

# 409
  • New Zealand
здравейте и от мен! Simple Smile аз вчера бях на гости и злоупотребих с храната и днес съм с половин кг повече Embarassed затова прибегнах до спешните мерки- гърча с изварата Shocked

# 410
Привет, момичета!
Малко късно се включвам, като гледам колко страници сте изписали, много килца  трябва да сте свалили.
Може ли да се присъединя към вас?  От днес съм решила да съм на плодове и салати.
За протокола- в момента съм 64кг. и искам да достигна заветните 54кг. Този месец съм си поставила цел да стана 60кг. , а до края на май да сваля останалите 6кг. С ваша помощ се надявам да успея, защото по отношение на топенето на мазнините съм много несериозна. От няколко месеца се опитвам да отслабна, но до сега съм свалила само 2кг. Close

# 411
Аз съм на линия,но стрелката не мърда много. CryПродължавам борбата.

# 412
Привет, момичета!
Малко късно се включвам, като гледам колко страници сте изписали, много килца  трябва да сте свалили.
Може ли да се присъединя към вас?  От днес съм решила да съм на плодове и салати.
За протокола- в момента съм 64кг. и искам да достигна заветните 54кг. Този месец съм си поставила цел да стана 60кг. , а до края на май да сваля останалите 6кг. С ваша помощ се надявам да успея, защото по отношение на топенето на мазнините съм много несериозна. От няколко месеца се опитвам да отслабна, но до сега съм свалила само 2кг. Close

Разбира се че може. Пожелавам ти успех в борбата с излишните килограми.

# 413
Ами не съм мръднала в кг-те,въпреки,че вчера ядох само една чашка мюсли.Днес мислих да съм на салати-краставици и домати,но не успях EmbarassedПак се върнах супер изгладняла от университета ,а и от снощи и направо ми стана зле Confusedедна черна филия с малко топено сирене и шунка си отиде Shocked сутринта и едно фрапе пих.това ще ми е за днес,малко оплесках нещата Rolling Eyes

# 414
  • New Zealand
Ами не съм мръднала в кг-те,въпреки,че вчера ядох само една чашка мюсли.Днес мислих да съм на салати-краставици и домати,но не успях EmbarassedПак се върнах супер изгладняла от университета ,а и от снощи и направо ми стана зле Confusedедна черна филия с малко топено сирене и шунка си отиде Shocked сутринта и едно фрапе пих.това ще ми е за днес,малко оплесках нещата Rolling Eyes
успя ли да си задържиш 68? аз моите 69 ги повиших с 500 грама Embarassed

# 415
Мне,по-скоро е 69 Cry,ти какво хапна та качи половин кило,това не може да са мазнини,макар,че аз леко да хапна повече и оп стрелката ме шокира #Crazy

# 416
  • New Zealand
Мне,по-скоро е 69 Cry,ти какво хапна та качи половин кило,това не може да са мазнини,макар,че аз леко да хапна повече и оп стрелката ме покира #Crazy
снощи бяхме на гости в свекърва ми и беше направила някакво месо със задушени картофи и плодове. резултатът е +500 грама #2gunfire

# 417
здравейте:)-днес ми е 4-ти ден на ограничението..както писах доста пъти диета нямам....резултата от петък,събота и неделя е -3,5...продължавам..остават ми 4:) Laughing

# 418
Ужас,хората от такова ядене слабеят,а ние дебелеем smile3514
За съжаление само глад бачка при мен #Puppy dog

# 419
  • New Zealand
Ужас,хората от такова ядене слабеят,а ние дебелеем smile3514
За съжаление само глад бачка при мен #Puppy dog
явно и при мен #2gunfire нямам избор, освен да гладувам Cry поставила съм си за цел тази седмица да стана 66, но идея си нямам как да го направя #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт