Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 495
гадното е,че се борим с 3-4 килца с авентура от месеци и все сме гладни и измъчени и все прецакани #Cussing out

А това е резултата от строгия глад аз за това само ограничавам храната а резултата ми вече е -16 кг.

# 496
трябва да ми е наистина готова,че нямам воля като се прибера да чакам,гладна и уморена и намусена... Shocked
А за пмс- наистина се задържат течности и апетитът е голям при мен,което ми напомня,че трябва да ми дойде след седмица,отсега ли да ме е хванал тоя синдром CrazyУтре няма да се меря,че да не полудея от резултата Confused
А иначе по време на цикъл как е при вас-аз не мърдам квот и да правя,в смисъл надолу де,то нагоре е лесно #Cussing out
аз съм като съм в цикъл съм задължително нагоре #Crazy иначе и на мен трябва да ми дойде след седмица, но отсега съм се подула и ми се яде като на вълк...проблемът ми е как да се озаптя тази вечер newsm78 а за снощното освинване просто не ми се мисли- пица, пържени картофи, вафли....

Всичко е до психическа нагласа.

# 497
 smile3549 We will survive  Whistling

# 498
  • New Zealand
добро утро момичета! как върви гладуването? аз снощи се издъних, така че моята лунна започна от 20 часа Embarassed дано има ефект....

# 499
Добро утро! Засега и при мен е ок,то вечер е големият зор Confused Дори и половин кг да сваля пак бива Peace

# 500
  • New Zealand
Добро утро! Засега и при мен е ок,то вечер е големият зор Confused Дори и половин кг да сваля пак бива Peace
определено! Simple Smile

# 501
Добро утро!Засега се справям,но незнам дали ще изкарам до вечерта,че ще ходим на хижа и не ми се мисли. Thinking

# 502
  • София
Добро утро,момичета!   bouquet  Днес дано да не ми е много лошо и да издържа само на водичка. Тръгвам от 54.3 кг.

Успех на всички!  Peace

# 503
Добро утро и от мен
аз не гладувам но резултата тази сутрин е минус 0.2 кг.
Въпреки че снощи хапнах салатка със сирене и пържолка даже.

Успех на всички в гладуването.

# 504
  • София
dess76, и аз утре съм на хижа.  Grinning  Взела съм си - бисквити хугаренас, 2 активии и 1 кг. ябълки. Там няма да има храна, така че съм малко по-спокойно, че няма да се нахвърля на нещо друго.  Peace

# 505
  • New Zealand
аз не знам дали след като снощи се натъпках и започнах лунната  от 20 часа, ще има ефект newsm78

# 506
Мисля че не е проблем.
Пожелавам ти поне килце на долу.

# 507
  • New Zealand
Мисля че не е проблем.
Пожелавам ти поне килце на долу.
мерси, и аз го пожелавам на всички Simple Smile

# 508
Здравейте за днес и от мен  Hug
гладуваме ли? Не е много приятно,ама нещо съм се забатачила в проблеми и май няма и да се сетя за ядене...което е единствената добра страна на въпроса  Laughing
но въпреки,че смесихме темите доста ви желая успех днес и утре килце е минимума за надолу-пти пълнолуние или нарставаща луна по-точно се сваля повече,обаче е тройно по-трудно да се удържи фронта...за това успех момичета   bouquet

п.п. четох,че тези 24 часа сега били решаващи за следващите 6 седмици  Shocked
така,че внимателно  Wink

# 509
ilq ,лошото при мен е,че ще има толкова ядене,защото ще празнуваме Цветница и май и някой рожден ден,как да устоя- като ще има и агънце-мъжо ще черпи за именния си ден,тортичка и незнам си какво още...........поне ще се постарая да не прекалявам.

Общи условия

Активация на акаунт