Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   2
Отговори
# 540
Отчета за днес е една салата и две яйца на очи с малко сирене,а да и две малки резънчета кашкавал Rolling Eyes

# 541
Другите где се скатават таквиз? wait

# 542
Здравейте!
Аз вчера изкарах на 1 банан,1кебапче и малко картофки,а днес(поне засега) съм само на 1 фреш.

# 543
Аз имам 4 кг за отслабване  Twisted Evil Кофтито е, че се свалят много трудно, а аз не обичам диетите. Гледам да ограничавам яденето, но май нещо не се получава.  Twisted Evil През деня не ям кой знае колко, но на пропускам вечеря. Наблягам главно на салатите.

# 544
Добро утро момичета

Как се чувствате днес?

Вчера изкарах на ябълки и салата и днес продължавам така. Кантара тази сутрин показва 57.0кг остават още 2 ,но кога ще се справя с тях? След това имам още 5 ,но те поне месец след като стигна 55кг., за да мога по лесно да си ги запазя.

# 545
Евридика ти до къде стигна вече почти не пишеш?

# 546
Здравейте най-после и от мен  Hug
Как сте? Добре,че мина единия празник,че .... ooooh!
е не съм се уливала де  Peace май съумях да удържа фронта...събота, неделя и вчера ядох само по 1 път и то по малко,за което съм много доволна...през останалото време плод,чай или вода...и естествено кафе и цигари  Laughing
категорично съм отказала да се меря до към края на месеца или поне ще е след Великден  Wink
Иначе режима си е стария....неядене при мене работи най-добре...в смисъл много малко ядене де да съм по-точна...ако много огладнея гледам да е до 17:00 и да папкам по-малко..е..понякога и аз прегрешавам де...и то или с медец или с течен шоколад,който слава богу свърши и ще забраня да се купува повече  Laughing
Продължаваме си Тае-бо-то увеличено с 8-минутното  Peace
Хайде пък да видим отчетите в неделя-понеделник  Peace
Успех на всички   bouquet

desi7674 добре дошла на теб и успех   bouquet
гледам,че с килограмите си почти като мен-с 1-2 разлика в сегашните и мечтаните...
ще успеем  Peace

# 547
Евридика ти до къде стигна вече почти не пишеш?

Hug Точно пусках писанията си...проблеми и при мен доста и не мога да отделя време да седна малко  Sad
ама така или иначе няма да имат край скоро,та ще ви обръщам повечко внимание   bouquet

# 548
Гледам и Ради ни навестява но и тя не пише.

# 549
Какво ще хапвате днес? Thinking
Аз пак смятам салатка с малко филе и кашкавал Rolling Eyes
Кантарът ми показва ту едно ту друго,много ме дразни #Cussing out

# 550
и aventura се загуби Confused

# 551
То май повечето се загубиха.

аз ще съм на ябълки салата и айрян.

# 552
Гледам и тя се появява но не пише.

# 553
Еее ,пишете де,дори и да не сте на диета Sad

# 554
Е малко скучно стана то никои не пише по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт