Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 570
Аз едно време съм издържала по два месеца глад,но бях на 17 години Embarassed

# 571
  • New Zealand
какъв срок си си поставила да ги смъкнеш тези 7-8 килограма? newsm78

# 572
ами един месец Rolling Eyes

# 573
  • New Zealand
не знам дали тези краставици няма да те съсипят толкова време...че и с лимони даже! ooooh!

# 574
да май ще изключа лимоните,но нека да са само плодове и зеленчуци,без тия мои прегрешения Shocked

# 575
  • New Zealand
майка ми направо ни удари в земята! започна диета в началото на март, а днес е с 12 килограма по- малко Rolling Eyes при положение, че това е жена на 53 години и метаболизма и е много по-бавен...в момента е 78 кг, малко повече от мен и продължава с диетата! Embarassed

# 576
ееее браво на нея,на каква диета е? Shocked

# 577
  • New Zealand
ееее браво на нея,на каква диета е? Shocked
първите 2 седмици изкара само на пиле и салата от зеле или зелена- на обяд и вечеря, а сутрин- само кафе. след това добави яйца и по 2 плода на ден и маслини. резултатът дотук е -12 килограма....за месец и половина...

# 578
Евала на майка ти,браво на  нея! Направо ни засрами...Аз бях на зъболекар....какво ми правиха,не е толкова важно,защото нищо не усетих,опойката беше на ниво,ама за 4ас и половина какви пари ми взвха....само като си помиаля и ми се отяжда....факири са тука,ама ти режат главата до краста...Продължавам да съм на диетка,и нали спортувам ве4е,надявам се да имам скоро с какво да се похваля...

# 579
Добро утро момичета
Как се чувствате днес.
Как върви свалянето на килограмите?

# 580
При мен нищо ново колкото по малко ям толкова по трудно свалям килограми. Каква съм такава направо това  ме влудява. Неям и очаквам кантара да мръдне на долу а той изобщо не мръдва а като си похапвам хрърчи все на долу.

Последна редакция: ср, 19 апр 2006, 14:35 от bebche05

# 581
Добро утро!
Аз да се похваля накрая кантара мръдна за 2-3дни показа -1кг.,но и с тези нерви не ми се яде почти нищо,ям само колкото да не припадна.

# 582
Браво Деси,Тристания а при теб как върви?

# 583
Къде сте момичета/

# 584
Ами снощи се усвиних и тази сутрин кантарът беше с половин кило повече dohЗасега съм на две кафета,за после не съм мислила,но ще е на сокове и салатка Peace

Общи условия

Активация на акаунт