Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета.Как сте днес?
Вчера що годе се справих с мойта си диетка...днес обаче засега съм на маааалко тарато и пилешко,колкото да не ми е постно  Joy
и довечера така мисля ,ама без месцето  Laughing
Само дето нещо много ме мързи вчера и днес бе Rolling Eyes айде вчера си играх Тае-бото ама днес дано не се разколебая нещо  Sad и да има време,че не го ли изограя на обед после трудно намирам време...
Bebche05 ще мръдне де...ти вече малко имаш и сега явно си в застой...важното е да не качиш  Hug

# 586
 аз засега съм на 1 фреш,1/2 банан,но мисля след малко да изям и другата част,а и почнах от събота  пия кафето " Vita Gold".
Bebche05,не се притеснявай и ти ще се похвалиш скоро,и аз миналата седмица бях в голям застой,но ето че тази се похвалих

# 587
А той мърда когато само ограничавам храната
а вчера бях само на ябълки и салата и днес никакъв резултат.

# 588
а миналата седмица пържени картофи и пържоли си ядях и пак свалях по 0.2 на ден.За това се ядосвам.

Последна редакция: ср, 19 апр 2006, 15:08 от bebche05

# 589
При мен нищо ново колкото по малко ям толкова по трудно свалям килограми. Каква съм такава направо това  ме влудява. Неям и очаквам кантара да мръдне на долу а той изобщо не мръдва а като си похапвам хрърчи все на долу.
Ами какъв е проблема?Хапвай и слабей! Hug

# 590
Здравейте момичета за първи път пиша тук.Изкам да се похвапя, от два дни ходя на фитнес.Не пазя диета защото кърмя ,но последното ядене ми е в пет и половина.Като забременях бях 47кл. а сега съм 60кл.-ужас не мога да се вмъкна в дрехите си.Надявам се да сваля някое килце.

# 591
Здравейте ,момичета !Приемате ли една дебеланка ,кандидатка  да отслабва с вас ? Heart EyesМинаха почти 40 дена от раждането и все се катеря на кантара да видя колко  съм свалила badscale ,но........... нищо .Качила съм доста ,срам ме е да  кажа колко . Embarassed

# 592
Здравейте ,момичета !Приемате ли една дебеланка ,кандидатка  да отслабва с вас ? Heart EyesМинаха почти 40 дена от раждането и все се катеря на кантара да видя колко  съм свалила badscale ,но........... нищо .Качила съм доста ,срам ме е да  кажа колко . Embarassed

Добре дошла в отбора radi-t   bouquet
не се притеснявай..повечето с по много отгоре...и успех в слабеенето...важното е да умно и непресилено  Peace

# 593

Добре дошла при нас.Надявам се да сме полезни с каквото можем.

# 594
Здравейте и от мен, момичета!
Съжалявам, че последните дни не пишех ама много проблеми, много нещо, освен това и здравето ми нещо не е в ред - една мигрена ме е налегналана направо ooooh! ooooh! ooooh!
Не съм прегрешавала почти, защото нито време имах, нито апетит!
Ще ми се апетита да си остана същия но уви, не ми се вярва!

# 595
Днес кантара показа -1 кило..така,4е  след два три дни ще преместя и лентичката...да съм сигурна,че съм ги задържала...Леле,колко се радвам...за точно 15 дни от 3/април съм свалила 6 кила...ама нали започнах и да спортувам,това си оказва влияние 100%...днес бях на фитнес и на плуване..панталоните ми са щироки,особенно в талията и ханша ...Продължавам ...плодове,зеленчуци,сухари и извара..от време на време риба или пиле,,но рядко...това е моята рецепта,разбира се,прегрешавм,но после ходя да го изразходвам по някакъв начин...като например ,вчера с едни фъстъци...ама за 15 дни ми е за първи път да се дъня така..но явно не ми се е отразило...

# 596
Поздравления за резултатите,Pinki  bouquet

# 597
Браво Пинки продължавай все така.

# 598
Браво pinki   bouquet все така напред ..опс...назад де в килограмите  Laughing

Здравейте за днес момичета...как сте? аз имам лошото чуство,че съм в застой  newsm78
и не смея да се измеря,въпреки напиращто ми желание  Laughing но ще опитам да издържа до следващата седмица без кантар  Peace

# 599

О, цял ден никои нищо не е писал?

Общи условия

Активация на акаунт