Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   2
Отговори
# 630
Поздравления Pinki    bouquet   bouquet   bouquet
Успех до края и до достигане на набелязаните килца  Peace

Мерси dess76   bouquet

# 631
Мацки, които пиете хром и влакно - мислите ли, че влакното действа?
За мен хромът действа на 100% - аз съм такава маниачка за сладко, а хич не ми се яде.
За влакното обаче не съм сигурна - имам чувството, че Витаголд повече ми убиваше апетита.
Ако пробвам хром + Витаголд дали ще се преситя с хром?

Sorry че се изказвам неподготвена, но нямам време да чета предната тема. Кажи ми хрома под какъв препарат го вземаш и наистина ли убива желанието за сладко, че тези сладоледи ще ме уморят. Мерси предварително.

# 632
Мацките казват ,4е убива желанието за сладко,НО..временно....аз не съм го пила.

# 633
Опа май доста се отпуснах WhistlingДано утре не ме стресира кантарът Confused

# 634
Ох и аз така . ooooh!
Да сте живи и здрави готини мацки!!! Днес е 23 април-то4но 20 дни откакто съм на диета...и съм - 7 кг то4но! От 70,5 на 63,500 тази сутрин! Не мога да се нарадвам! Изглеждам доста по различно,защото не съм висока..но колкото повече отслабвам,толкова повече виждам ,колко много трябва да работя върху фигурата са..имам предвид стягане,мазане с крем4ета,и много спорт...но като цяло съм страшно доволна..Благодаря Ви,на всички вас,които толкова много ме мотивирахте и зареждахте с положителна енергия и добри думи,които ми бяхя страшно необходими..така се бях отчаяла...тънех в самосъжаление,че съм обречена цял живот вече да съм си дебела...Но сега вече знам,че колкото и да си нагоре с килцата,няма такова нещо като "Не мога да отслабна"...Много здраве,и весели Великденски празници! newsm44 newsm68 smile3525
Браво   bouquet! Дано и аз след 20 дена успея да се похваля като теб .А каква е диетата ти ?

# 635
  • New Zealand
тези дни хич не искам да се тегля...отдала съм се на преяждане Embarassed

# 636
Ох и аз така . ooooh!
Да сте живи и здрави готини мацки!!! Днес е 23 април-то4но 20 дни откакто съм на диета...и съм - 7 кг то4но!  newsm44 newsm68 smile3525
Браво   bouquet! Дано и аз след 20 дена успея да се похваля като теб .А каква е диетата ти ?

И по кой начин постигна това?

# 637
Добро утро,момичета HugКак сте?Аз от днес уж вече се стягам,кантарът не показва поражения Hands Clap,незнам на какво ще карам-разполагам със зелен4уци,варени яйца,шунка,така,че квот ми кефне-седмична цел е към минус 2 кг pletka

# 638
Мацки, които пиете хром и влакно - мислите ли, че влакното действа?
За мен хромът действа на 100% - аз съм такава маниачка за сладко, а хич не ми се яде.
За влакното обаче не съм сигурна - имам чувството, че Витаголд повече ми убиваше апетита.
Ако пробвам хром + Витаголд дали ще се преситя с хром?
На мен хрома ми действа, а влакното -не и го спрях. А с хрома внимавай, защото предозирането му е опасно.

# 639
Добро утро момичета!
Как сте днес?
Аз днес  badscale и ужас  smile3556 качила съм 2 кг, дори стрелката клони към 3 кг от последната седмици плюскане  smile3511 smile3511 smile3511 smile3514
От днес започвам японското, че яйца бол и като го правих предния път за около 6-7 дни свалих 3 кг.
Целта до края на първата седмица е да сваля качените килца и още 2 ако може  newsm17 newsm17
И лентичката си смених даже, да ми е още по гадно.

# 640
Добро утро и от мен!
Аз си похапнах доста добре тези дни,но най-интересното е че кантара не мърда на никъде,което ме радва,но и аз започвам с глад.

# 641
 :love:az sum novi4ka tuk no mi stana mn. interesno i ne6to ne razbrah kak gi svaliate tezi kilogrami?imam mom4ence na 1 i 3m. svalila sum 20kg. no mi triabvat o6te 5 kajete ne6to efikasno,za6toto ve4e se ot4aivam.mersi

# 642
Качила съм  1 кг...как пък така стана бе...ама на ти гостита,на ти уж само по малко,ама от това ,от онова...и накрая?Така ме е яд...но от утре яко спорт,и една ударна седмица-наказателна! Плодчетата в атака,май така ще направя...

# 643
Не се плашете,дами FlutterСега ще им видим сметката на килцата newsm29 newsm66
Аз съм на глад,при кризи ще прибягвам до фреш или прясно мляко newsm56 Така до края на седмицата,в понеделник ми се ще поне 2-3 килограма да липсват от огромното ми "Д" 15

# 644
ох, незнам как ще ги разкарам тия килограми  smile3511 smile3514 smile3512
Много гадно за 7 дни три килограма съм качила, а иначе за 7 дни глад по 1 не мога да сваля smile3514
Но иначе за днес съм добре на кафе съм до сега и не съм хич гладна   People No Good
пък и ми държи влага кантара ooooh!
Тези яйца май ще ги ям по-късно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт