Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро момичета!

Как върви със свалянето на килограмите?

# 661
Днес при мен кантара показва +0.2кг което значи че съм 57.0кг отново , дрехите са ми станали доста широки,но вече спирам всички тестени и сладки неща и продължавам на пред,че тези дни само такива неща ям.

# 662
Добро утро!
Аз започвам от днес,защото вчера пак прегреших Embarassed

# 663
Здравейте и мен, момичета!
Аз от вчера съм на японското чудо, с малки отклонения  Embarassed, и днес кантара goodscale се беше посъвзел и ме показа с 1 кг по-малко, но лентичка няма да сменям  Naughty до края на седмицата да се уверя, че е реален  Thinking

# 664
Здравейте и от мен момичета! Аз за 2 седмици съм само 1 кг надолу  Cry #Cussing out
но да се надяваме,че това е бил застой и няма да продължи дълго... Praynig
обаче лентичката сменям,че ми действа по-добре на амбициите  Joy

# 665
Браво Евридика smile3501 smile3501 smile3501
Щом при тези празници си удръжала темпото и дори си свалила, семо може да се радваш newsm44
А по принцип нали знаеш, че има застой от време на време, тялото не е часовник да сваля постоянно и монотонно, колкото и да ни е яд  tantrum

# 666
Браво Евридика по добре малко от колкото нищо. а и така по лесно се задържат килограмите после.

Силвер браво и на теб за сваленото килце.

# 667
Мерси момиччета  Hug за успокоението  Wink
Мисля си да си запиша час при Д-р Байкова ,ама нещо не мога да се свържа за сега...
и то защото като се гледам съм станала като амфорка  hahaha
до кръста добре, като изключим ръцете,ама надолу едни географски ширини са се опнали не си е работа направо....а с това Тае-бо дето го играя като гледам само си моделирам краката малко иначе размери не мърдат  newsm78

# 668
На мен първо гърдите ми се стопиха,ама "д"-то не мърда  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 669
На мен първо гърдите ми се стопиха,ама "д"-то не мърда  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Колкото и да не ни се иска винаги свалянето на килограми започва от там.

# 670
Поздравления и от мен,момичета! smile3501
Много се радвам за вас!
 За това че първо от гърдите започва слабеенето е така и мен това най-много ме е яд,че сега доста си харесвам бюста,но другите части са направо ужасссссс.

# 671
Много ме депресира тоя кантар,показва ми 70 кг,въпреки,че бях 68 и все съм на фотосинтеза от два дни,успокоявам се с тъпия цикъл,но май каквото и да правя,тая седмица няма да мръдна,поне не надолу #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 672
Добро утро момичета!

Как се чувствате днес?

Тази сутрин моя кантар показва -0.6кг вече съм 56.4 кг,въпреки че вчера си позволих и шоколад и козунак.
А при вас имали промяна в килограмите?

# 673
Оффф, да се "похваля" аз, пак се издъних   Embarassed
До снощи всичко наред, но вечерта имахме гости от Белгия, и аз приготвих риба на скара с краставица за мен те там и други неща.
Хубаво ама той човекът решил, че понеже ние не можем да им отидем на гости, да направи десерт у нас, и като донесъл едни плодове около десет вида, които не съм ги яла от незнам кога и един натурален шоколад, и го разтопи и трябваше всички да потапяме плодовете в шоколада, фондю се казвало доколкото разбрах, така че се   smile3511  не устоях.
Но за мое учедване кантара днес свали още 0,5 кг, което ме изненада много, но това все пак са от килограмите, които бях качила последната седмица и затова си мисля, че по-бързо се свалят newsm12.
От днес ден първи отново, а и лунната утре, чееее лоша работа

# 674
Здравейте момичета! Как сте днес?

Тази сутрин моя кантар показва -0.6кг вече съм 56.4 кг,въпреки че вчера си позволих и шоколад и козунак.
А при вас имали промяна в килограмите?

Браво на теб    bouquet
Като се сетя ,че и аз бях толкова кг и ми се реве направо  Cry
и друг е въпроса,че няма да го стигна скоро,да не кажем,че ми мирише на "никога"  Thinking
ноооо-каквото дойде...и малко отгоре пак ще е чудесно  bowuu

Тристания спокойно ....ще отиде пак натам,че и по-надолу...не се мери всеки ден ,че по-зле  Wink
а и щом си в цикъл най-малкото има задържане на течности.... Peace

Успех на всички и днес   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт