Лятото дойде и е време да получим тез' чертички две!Бъдещи мами над 35

• 26 868
  • 718
  •   1
Отговори
# 240
  • В градината...
Кей  Praynig

Мира, трябва да си пренастройваме май телевизорите  Mr. Green

# 241
  • София
Кей, щастлива среща с малката принцеса!  Hug Praynig Любимият ми племеник е роден днес преди 4 години, а ако не бях изгубила бебе тогава и аз щях да имам 4годишно съкровище  Heart Eyes
Но важното е, че сега съм млада майка на почти 1-годишно   Laughing

Мира, честито за яслата и за ходещите крачета! Ние ще почакаме май някой и друг месец за прохождане, но отсега е опасен за околните мебели и вещи, а най-вече за себе си нашият пингвин. Rolling Eyes

Креми, завиждам за Бургас и морето и морските дарове ! Всичко ще е наред, щом си взела мерки.  Hug

# 242
  • На остров
Пиафче, не се тревожи момчетата не бързат, но после става страшно  Hug . Да ти е живи и здрав племеникът   bouquet !

# 243
Рейнбоу, стискам палци за интервюто  fingerscrossed  

# 244
  • София
Благодаря, Уанче!  И аз не бързам, и без това не го приеха в ясла, та още малко относително спокойствие ми е добре дошло  Laughing

# 245
Пиаф- да ти е жив и здрав племенника Heart Eyes А за яслата  не се кахъри, ще дойде и вашия ред ..Нали знаеш какъв бациларник е, щом можете още малко се гледайте с Марти Flutter
П.С Реинбоус- успех Flowers Four Leaf Clover

# 246
  • На остров
Рейнбоуче и от мен стиснати палци за интервюто  Hug !

# 247
Кей, лека и безпроблемна съдбоносна среща  Praynig
https://www.youtube.com/watch?v=D_H3IR6XBRI
Жане, стискам ти палци да те замести новата колежка Praynig
Рейнбоу, стискам палци за интервюто, за хормоните и за всичко останало. Ще чакам да кажеш как е минало Hug

# 248
петък

Скрит текст:

# 249
  • Истински се вижда само със сърцето.
Даре  Mr. Green

Пиафче, да ти е жив и здрав племенника   bouquet

Рейнбоу стиснала съм палците  Hug

# 250
Жана, права е Уанчето, това е количката, която ние ще поръчваме. И на мен линка не ми се отваря, но виждам името. Simple Smile
Аз чакам само едни размери, че май и матраче ще трябва да поръчваме от Германи, защото креватчето, което ще ни дадат е с европейски размери, които са различни от тукашния стандарт.

Кей, надявам се, че всичко при теб върви съвсем спокойно и с нетърпение чакам вестта за появата на Димана!

Пиаф, да е живи и здрав племенникът ти и да расте умно и усмихнато дете! Simple Smile

Рейнбоу, успех!

Аз днес съм го ударила на пълен мързел, ама и нещо настроението ми е едно минорно... Едно ми е тъжно и тъпо без да има никаква определена причина.
Ходих да си взема резултатите и съм доволна, TSH 1.22, идеалка бих казала! Успешен се оказва този кравешки хормон! Wink

Сега си прибрах и момчето от училище и се чудя с какво да се захващаме, че да не ни е скучно и на двамата...

# 251
Честита 11 мес. на Момо.Да е жив и здрав и по-полека да помага в шетането на мама Hug

Рейбоу,успех с резултатите.

Люксен,честита ти нова работа.Дано ти носи удоволствие.

Пиаф,честит РД на племенника ти.Да вие жив и здрав и да ви радва.

Жане,успех на теб с колежката.

# 252
  • На остров
Ината  Hug ням да се натъжаваш, при вас кога свършва учебната година?

Честита месечинка на Момо  bouquet !

Тита още ли са на пътешествие се чудя Simple Smile ?

Даре сетих да ти кажа, беше споменала за лекарства от Израел, аз доколкото помня всичките ми израелски колеги си купуваха от бг, че по евтино Simple Smile, но най изгодно е от ихерб да поръчаш според мен.

# 253
Уанче, тъкмо я преполовихме ние нашата учебна година, от другата седмица излизат в 2-седммична междусрочна ваканция децата. Учебната година приключва с края на декември и после следва месец и половина лятна ваканция. Simple Smile

# 254
Уанче, там имат В12 за смучене. Моята приятелка се оказа като Кремика - от време на време й пада и й е изморено и анемично. Най-бързо усвояване (след инжекциите) и натрупване има от този за смучене. В Бг няма такъв. Само за пиене. И тъй като най-често при възрастните този проблем идва от иглаждане на лигавацата на стомаха изобщо му става много трудно усвояването.

Общи условия

Активация на акаунт