Лятото дойде и е време да получим тез' чертички две!Бъдещи мами над 35

• 26 870
  • 718
  •   1
Отговори
# 690
  • На остров
Прекрасна е Димана Hug Hug !

Лили да се оправиш бързо Hug !

Мимче големи жеги голямо нещо, от утре се разхлажда Simple Smile .
Много приятен уикенд изкарахме навъртяхме 600 км Mr. Green .

Аз навремето ползвах тенджъра с вода за изваряване, но стерелизаторите са си удобна работа. Поне няма да събудите от мирис на загоряла пластмаса и без шишета  и беберони Sunglasses .

# 691
Амини, и аз ще изчакам да споделиш личен опит как се стерилиризират бебешките шишета в уреда за готвене на пара Peace
Жане, за шишетата: да и това говореха, то форми, то накрайници, то дупки, страшна работа  #Crazy
Скрит текст:
А иначе обясниха, то нали е презентация на фирма Х, че не се препоръчвало изваряване в тенджера, защото освен лошите бактерии, се убивали полезните вещества, разтопявала се пластмаса, гумата и така. Та покрай купете си, не варете в тенджера, аз разбрах значението на някои думи в бебешкия свят  JoyИначе то точно изглежда като уред за готвене на пара.

# 692
Жане, изглежда много добре шезлонга, ще можеш да люлееш лесно. А столчето дето го показа има възможност да се сложи приставка легнала за по-малко бебе преди да почне да сяда, за да можеш евентуално като вечеряте примерно да слагаш бебето там, за да е на ваша височина. То няма гаранция, че то ще иска да седи там, ама сега ние или държим Хелена на ръце докато обядваме, което си е неудобно или в шезлонг/столче за 5 мин докато не запротестира...

А помните ли имаше едн сериал, ама чешки ли беше за едни съседи дето все си правеха разни номера? Много беше забавен

Леле, Уанче, голяма разходка, браво

# 693
  • На остров
Ививкта, ами като изгорих първите, защото ги забравих цяла нощ на котлона внимавах повече с другите и си го отгледах с изварени по този начин шишета Simple Smile .

Мимче вие намете или си имате ваше там в Испанско?
Говорихме си с мм дали да се огледаме за нещо в Испания, Португалия или Бургас, София.
В Бг май са добри сега цените за покупка, но не знам дали ми се занимава честно. Южна Франция и Испания ми харесват, но и Бургас и наколо ми харесва, София ми е родна и мила Simple Smile .

# 694
  • В градината...
а този

ние стерилизираме в микровълновата - в пластмасов стерилизатор, а вече и направо даже слагам шишето - капвам малко вода, биберона в капачката също с вода и за 2 мин включвам. Микровелето има бактерицидно действие.

# 695
Ахой, прекрасни Simple Smile влизам само да кажа, че съм на линия за четвъртък, където решите Wink

И да се похваля, че ще си топна задното трибуквие в черно море след седмица  Party че и с рансън ще се запозная, щото у техния вилает ще се натреса...

Много планове, много нещо и накрая - нещо трето... МЦ ме изненада по-рано, на гаджето изникнаха неотложни ангажименти по софийско, да ми е жива и здрава мамка ми Mr. Green че да ме води hahaha на море.... Мноооого съм хепи- за 3 дни среща със софианки, моренце и накачане с бременен пращец от Рансън, която има бойната задача да ни зрадва с две чертички другата седмица Mr. Green

# 696
Ум белия делфин Simple Smile

Наемаме, Уанче, чудихме се навремето, ама решихме, че няма да идваме достатъчно често за да си струва, но идваме през година почти...

# 697
  • На остров
И аз това си мисля, колко често реално би се ползвало. Пък и човек може ад ходи на различни места.
В Бг си мисля, че цените ще се скочат след около 20 години, та там може и и ивестиционна цел, но като знам колко разправия си е.

# 698
  • Истински се вижда само със сърцето.
Моето явно не се сещате  Mr. Green - да ви кажа тогава Бискитите  Laughing

Ум белия делфин много го харесвах  Simple Smile

# 699
Ели, тях въобще не ги помня...

# 700
  • София/Стара Загора
Моето явно не се сещате  Mr. Green - да ви кажа тогава Бискитите  Laughing

за филмчето се сетих, кат го пуснах в търсачката, но името изобщо не ми е познато, защо ли така Thinking

мистик, ина, как сте? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed пишете, че ви мисля

рейнбоу, много добро решение за море с мама, предполагам, че нямате възможност често да оставате за дълго само двете и тя ще е много щастлива, а сигурно и ти

# 701
  • Истински се вижда само със сърцето.
Нямам представа, ама аз съм фен на всякакви детски, а като дете гледах да не изпусна нещо  hahaha

# 702
признавам си без бой, последните нищо не ми говорят  Embarassed

# 703
  • На остров
Аз харесвах смърфовете  и костенурките Нинджа. Моя синковец скубидоо и юги не знам си какво и тем подовбни глупости Crazy .

# 704
  • В градината...
Уанче, ние затова ще се оглеждаме за втора употреба каравана - да може да ходим на различни места, без да се ангажираме с едно. А  и в Бг кражбите не са за пренебрегване - оставяш читав имот и не се знае какво ще завариш.

Общи условия

Активация на акаунт