Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 404
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
това пробвали ли сте.
  Децата ми не са имали този проблем . Дъщеря ми само веднъж като беше малка - сутрин пътува гладна в автобуса  и това беше . Мисля ,че от миризмата и глада.
   На мен ми стана супер лошо от обяда сега и мисля ,че този хранителен режим не ми влияе твърде добре на мен - днес яйца реших да ям.  Sick

# 61
За повръщане при морска болест помага джинджър. Не знам обаче детето дали ще го хареса. Пробвай малко чай да му дадеш, подсладен.

Не мога да повярвам, че започна организацията за Коледното ни парти. Как лети това време  ooooh!

# 62
Въх не е ли рано за Коледа - още Джулая не е минал Grinning

# 63
  • Euskal Herria
Със здраве да си носят името всички, които празнуват днес!
Пожелавам ви лека и слънчева седмица!
Досега ходихме по разни институции, обаче пък шапка им свалям - стегнато и организирано всичко, любезни служители. За сетен път се убеждавам в това. И най-важното - за всички документи има вариант да си ги изтеглиш по интернет и изобщо да не се разхождаш по офисите.

# 64
На дъщеря ми също й прилошава само и винаги на отиване, без значение по кое време на денонощието. На връщане никакви проблеми. Кокулин не й действа, а при майка ми върши чудеса.
Искам да кажа, че ми се спи, та две не виждам. Трябва да изляза по задачи и добре че не ми се налага да шофирам точно сега.

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 12:16 от Linofrina

# 65
Въх не е ли рано за Коледа - още Джулая не е минал Grinning

Някои места вече са резервирани Simple Smile. Тук резервират от рано. Аз за това не мога да се включа за почивчици, защото съм по-импулсивна и предпочитам в "последния момент".

# 66

Винаги съм си мислела, че е особено и специално чувството да живееш на остров...
Даже съм се замисляла, бих ли могла аз да живея, особено на малък остров.
Предполагам, че в Англия, примерно, не се замисляш, че си на остров.
Но на остров Тасос, да речем, няма как да забравиш, че си.

На мен не ми пречи това, че е остров, напротив. Пречат ми островитяните, които са специална порода. Някои от тях не са ходили до съседния остров и си мислят, че слънцето изгрява и залязва заради Малта. Има много интелигентни хора, но да кажем половината са далеч от това понятие и са мили и добри само като им даваш пари. Много обичат пари.
Снощи писах и после трих едни неща в другата тема, но още съм бясна. Отивам на плаж и ще мисля какви мизерии (законни) да ѝ направя на кокошката, за която разправях.

# 67
  • София
Много странно,току що прочетох мнение на Тонка ,а като рефрешнах изчезна newsm78 Само при мен ли?
Осмичка, аз го изтрих. Все пак стигнах до извода, че онази позната аптекарка дрогира детето си по време на път и че не е редно да казвам препарата, при положение, че аз не бих го дала на моето дете.

Да ви кажа нещо, за което ми стана странно и даже се ядосах на моята кръщелница и на глупавия й пубертет. Поканих я да ни гостува за една седмица, че тя в София е идвала като малка, а сега е на 14 години. И нашата като ми изцепи: "Лелче, не се сърди, но ще те попитам дали мога да си взема и най-добрата ми приятелка, защото сме неразделни и сме решили да си изкараме лятото заедно".  Shocked Ааа, рекох й, леля ти чуждо дете няма да гледа и да поема отговорност. Аз съм планувала да я водя на разни места, съответно съм преценила, че мога да отделя някаква сума, защото искам и да й направя кефа да я заведа в някой мол да си накупи модни парцалки. Как ще я мисля другата кокошчица, аз да не съм банка. Пък и откъде накъде, бре, божеее. Казах й да си помисли добре, а също да не се заблуждава, че приятелката й, ако получи оферта от друго място, няма да се поколебае да я отсвири. Гадна съм, но такъв е животът.

# 68
Хайде и аз да се запиша тук.
Нищо за казване нямам.
Освен, че за пореден път ми отложиха началото на курса по английски. И ако не започне на следващата определена дата, ще се откажа аз.
Чудя се какво ли мога да се запиша да уча. Ама нещо, което ще ми помогне да си намеря работа където и да е. Да не е нещо тясно специализирано. И не мога да измисля. Дори не знам какво искам да работя. Към днешна дата.

# 69
Тонка и аз така предположих,но защото направо изчезна и затова се зачудих,мислех,че може само да се коригира,не знаех че може и да се трие Simple Smile А на кръщелницата си й казала самата истина,дано размисли и дойде без ремарке.

# 70
  • София
А на кръщелницата си й казала самата истина,дано размисли и дойде без ремарке.
Тя много бързо размисли. Сега ми писа във фейса. Ще пита татко си и била много хепи, скачала от радост и т.н. Grinning Аз бих я взела с нас в Родопите, обаче после няма как да я върна, понеже директно отиваме към морето.

Когато си постнала нещо и след него няма друг пост, можеш да го изтриеш.  Peace

# 71
Да ти пратя ли и мойто да ви е по хепи  newsm62

# 72
  • София
Скрит текст:
това пробвали ли сте.
Не съм давала от това. В описанието на продукта няма много информация, но ще го пробвам при прибирането й. А след това ще се консултирам с педиатъра й за други лекарства, за които ми писаха на ЛС.

# 73
Тона, кофти така да се самопоканва и друго дете. Simple Smile
Аз обаче бих заложила на посещението на различни места, които няма как да види в родното си място.
Парцалки винаги може да си купи.

# 74
  • Бургас
Честит празник на именниците!

Записвам се по никое време. Не съм дочела старата тема,ама вие събота и неделя много пишете. Нямате ли си друга работа  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт