Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 695
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 225
Down Under, гарантираш че тая електронна джаджа гони въшките? Съвсем, съвсем сериозно?

Последните 2 месеца мазах домочадието 5 (пет) пъти с какви ли не противовъшкови мазила и всеки момент чакам поредното въшлясване, въпреки ежедневните проверки на които ги подлагам. В градината на малката са пламнали с въшки, положението е тежко, спасение няма. Да не говорим за разходите за мазила, които, като дръпна чертата, до момента са колкото 3-4 електронни джаджи като твоята.

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 16:22 от Анонимен

# 226
  • Пловдив
Не мога още да измисля как да дистрибутирам гурме котешка храна, иначе съм готова с рецепти.

# 227
Down Under, гарантираш че тая електронна джаджа гони въшките? Съвсем, съвсем сериозно?

Последните 2 месеца мазах домочадието пет (пет) пъти с какви ли не противовъшкови мазила и всеки момент чакам поредното въшлясване, въпреки ежедневните проверки на които ги подлагам. В градината на малката са пламнали с въшки, положението е тежко, спасение няма. Да не говорим за разходите за мазила, които като дръпна чертата до момента са колкото 3-4 електронни джаджи като твоята.

Не ги гони, но ги изтребва. С нея спестявам мазането от което всички получаваме пурхут. . Спестявам и пощемето.

Като беше в праймърито мажех яките на блузите му и основата на косата с евкалиптово олио като превенция.

# 228
  • Euskal Herria
Не мога още да измисля как да дистрибутирам гурме котешка храна, иначе съм готова с рецепти.
Еее, Янтре, ами че цял форум те познава, виж каква мрежа става от него. Правиш профил на клюкарката (ех, ама голям сладур е тоя Въглен) и почваш да пускаш пост + снимки. След това даваш линк в котешките теми... и готово  Wink
Така де, аз само слушам за прословутата тава с чушки. Нея не съм я виждала, ама поне  гурмето за котки...

# 229
Жива да си! Ще се поръчва.

# 230
  • Mediterraneo
Даунче, мерси  Hug, видях, че го има в Амазон, така че ще се справя с поръчката.

Тони, на каква минимална цена го откри? Аз в испанския Ибей намерих за 21 евра. И аз ще поръчвам  Tired Даунче, ще те черпя, ако няма оцелели! Утре се заемам с поръчката, че ще ми е за сефте, но ще го взема със сигурност!

# 231
  • Пловдив
Така де, аз само слушам за прословутата тава с чушки. Нея не съм я виждала, ама поне  гурмето за котки...
Не си ли виждала снимки на тавата с чушки???? Shocked Сигурно си единствения човек в тоя форум Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Котешката храна не е багодатна за снимки, защото изглежда като кафява каша, ама правя 3-4-5 вида и на вкус е различна.

# 232
Янтре, и аз не съм я виждала. Само легенди се носят  Mr. Green

# 233
  • София
Така, на вниманието на Онна и Тарти. (Надявам се за последно днес пиша за въшки!) И в български сайтове се продават спокойно въпросните електрически гребени, като цените гравитират около 50-60 лв. Аз метнах око на един немски, че ми се видя уж по-читав. Ето този:
http://www.zdravekrasota.com/elektricheski-greben-protiv-paraziti-medisana-lcs

# 234
# 235
Tонка, в немския Амазон хвалят повече другия уред.

# 236
  • София
И аз не знаех за този гребен против напастта.
Разгледах по чуждите сайтове, а после реших да проверя и нашите и се оказа, че и тук продават два модела. Как мислите дали продаваните са читави, защото ми е по-лесна поръчката
Това са двата модела, които намерих

# 237
Янтра, за тавата и аз само съм чувала.

Даун, кофти работа с този съсирек. Ама докторите си знаят работата, ще те оправят. Добре, че са го видяли.

Изпрах калъфите на кошниците за кола. Пуснах ги на 30 градуса, нищо не им стана. Янтра, споменатите програми ги нямам, тъй като пералнята ми е по стара.

# 238
  • Пловдив

Изпрах калъфите на кошниците за кола. Пуснах ги на 30 градуса, нищо не им стана. Янтра, споменатите програми ги нямам, тъй като пералнята ми е по стара.
Все някоя ще имаш, за деликатно, за вълна, за фини тъкани, за ръчно пране, това са различни наименования на нещо което се върти едва-едва, не качва много градуси и не върти големи обороти на центрофугата. На майка ми пералнята на 20 години и тя даже има една такава програма.

# 239
Янтре, респект.

Сега ми се доядоха чушки  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт