Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 633
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 405
Аз пък харесвам и слабоалкохолни и силноалкохолни напитки. Вино, бира Бейлис, ракия, водка, мастика, уиски... то май само джин не харесвам. Обичам и да си угаждам с храна. Пуша и се заглеждам по мъже /последният го помните/.
Преди да забременея, обичах след работа, като се върна, да направя някое мезе и да седнем с мъжа ми на по чашка. Най-често бира или вино. Силноалкохолните напитки ги пием много рядко.

Сега алкохола не ми липсва. Припива ми се мастика от време на време, знаете.

# 406
Не пуша от около 5-6 години (не ги броя вече). Не пия концентрати. При лични поводи пия бира. При официални или публични събития - чаша шампанско, но по-скоро за фасон, не всички видове ми харесват.
Обичам да разглеждам красиви мъже. Мъжката красота е нещо много особено, което силно ме вълнува. Може би защото моят не е красив (но пък има други качества  Sunglasses ), та затова зяпам по другите.
Но само зяпам, не пипам - ни с мисъл, ни с дело  Laughing

# 407
  • Euskal Herria
Харесва ми това начало на деня - като ви чета Grinning. Дано това настроение се запази и през целия ден!

# 408
Всичко пия! Ако сте решили да ме каните на гости не ме мислете  Mr. Green

# 409
LaughingТонка,ти един път си пийна малко и още помни форума Grinning

Тони и щерка идват у нас на гости. Катето от нищото каза- ами тя мама от сутринта пи бейлис  hahaha Още се смея като се сетя.

# 410

Тони и щерка идват у нас на гости. Катето от нищото каза- ами тя мама от сутринта пи бейлис  hahaha Още се смея като се сетя.
Ооо,децата винаги могат да те вкарат в ситуация LaughingАз като малка редовно съм пъхала разни неща в чантата на майка.Един ден на работа изкарала едно патронче с водка,червила се жената и се чудила как да обяснява,че не пие тайно през деня Mr. Green

# 411

Е, не  Joy Тони, поне от детето се крий, че знаеш ли къде ще го изцепи това. Тя може и в градината да те е разправяла  hahaha

# 412
  • някъде ... тук ...
Деца hahaha

Хич не ми се говори за водка. Не ме боли глава, но ми е тегаво и ми се спи след снощния празник. А не е да съм прекалила. Явно умората си каза думата.

Децата са отпразнували Джулая на Янтра поп рок фест до моста на Кольо Фичето Mr. Green Естествено не до сутринта, а и с чичо си. Изглеждат много доволни на снимките Simple Smile

# 413
  • София
Тая моята клюкарка малката, ако ставаше дума за татко й нямаше да изплеска подобна новина. Обаче понеже аз съм пила, което за нея е нещо необичайно, затова ме е споделила.  Grinning
Сигме, аз това не си го спомням, но много ме разсмя.  Laughing
И ще си взема едно лидълско бейлисче за Родопите и морето.

# 414
Искам да кажа, че съм изключително щастлива  Grinning
Синът ми е в желаното училище, класиран по първо желание на първо класиране, а и днес е рожденик-става на цееели 14 години Heart Eyes как човек да не хвърчи от емоции Grinning

Благодаря ви за изпратената положителна енергия  Grinning

# 415
Смилка,браво на детето!Да ти е живо и здраво и нека и занапред си постига целите Hug

# 416
  • Пловдив
Не ми уважихте публикацията. Никой в тоз форум на ме уважваааааааааа! Не обръщате внимание на новацитеееееееееееееееееее! Никой не го е грижа за меееееееееееен! Вие си говорите само помежду сиииииииииииии! Фръц!

# 417
  • София
Смилка, все така да те радва момчето ти.   bouquet Да ти е живо и здраво.
Аз винаги много се радвам на умните и упорити деца!

Янтре, ко си пийнала по ракиено време?  Joy

# 418
  • някъде ... тук ...
*Smilка*, браво и честит рожден ден на голямото момче! Да е здрав, щастлив и успешен в новото училище.

Въх, Янтре. Смее ли някой hahaha

# 419
  • Пловдив
Янтре, ко си пийнала по ракиено време?  Joy
НИЩО! Laughing Едно фрапе тази сутрин.

Искам поне един коментар от всичките тука сбрани фенки на по-мангасарестия Манганиело, инак няма да мирясам!

Общи условия

Активация на акаунт