Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 619
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 510
На мен пък ми се ходи на почивка на хладно място, да има и планина. Искам пуловери, дрехи с дълги ръкави, мрачно време и сгради, чиито покриви са с остър връх. Не мога да повярвам, че го искам, но е факт.   Mr. Green
Дания не е твоето място, равно като тава. Инак другото го докарва.
Дания и Швеция! Моята мечта! Искам дс емигрирам там  Heart Eyes

# 511
  • София, Младост
Ние пък в петък пак потегляме към Гърция  Laughing. Нали сме си оставили там смело и безотговорно имота (палатката). В понеделник ще ви споделя как е усещането във фалирала Гърция  newsm78.

# 512
Чек,да беше си дошла във България,то и тук допреди няколко дена си беше за пуловери  Laughing

# 513
Знам я Дания, и датчаните ги знам добре. Много ми приляга даже мястото и хората, но датският ще е проблем. За толкова години работа в датска фирма не го проговорих, само разбирам какво си говорят и пишат. С шведския повече се спогаждам, но така или иначе няма да ходим чак толкова на север.

Чек,да беше си дошла във България,то и тук допреди няколко дена си беше за пуловери  Laughing
Скрит текст:
Не искам да звучи грозно, но това просто няма да стане. Категорично не искам да се връщам, детето и мъжът ми също. Ако трябва на този дребен остров ще си останем, но там не.

# 514
Майка ти дойде ли вече при вас?
Скрит текст:
Аз мислех,че говориш за почивка,колкото да се охладиш,не за живеене Peace

# 515
Днес ще ходят с брат ми да ѝ купуват билет, че тези Уиз много сложности имат. Трябва да се разпечатват някакви кодове, онлайн чекиране и подобни глупости, та направо тръгнаха да купуват от агенция, която ще им свърши тези подробности. На 19 или 22 ще е тук, най-вероятно. Трябва да дойде възможно най-скоро, защото колкото повече време минава, по-зле става. Постоянно плаче, кръвното ѝ или е много високо, или много ниско, взехме да се плашим. Брат ми пак тръгва обратно за Германия и освен синът ми няма кой да я погледне там. Той пък работи през лятото и не може всеки ден да ходи при нея.

Скрит текст:
Не говоря само за почивка, но засега са само планове. Peace

# 516
  • Пловдив
Нали знаеш - в Дания планини няма. Заведоха ме при едно хълмченце и ми викат "най-високата точка на Дания" и аз  Shocked Ама си мълча и любезно кимам. Обаче аз съм балканско говедо, на Шипка ми е задния двор, тия височинки не ме впечатляват Laughing Laughing Laughing Laughing Други работи, които те не отчитат като интересни, ми правеха по-голямо впечатление.

# 517
Дано на нея да й хареса острова ,да се поразсее покрай вас и да се успокои Peace Трябва време да се освести човек след такива събития,няма как... Ти обаче май здраво си им набрала на малтийците ThinkingИзмисли ли как да накажат онази нагла управителка?

# 518
Нали знаеш - в Дания планини няма. Заведоха ме при едно хълмченце и ми викат "най-високата точка на Дания" и аз  Shocked Ама си мълча и любезно кимам. Обаче аз съм балканско говедо, на Шипка ми е задния двор, тия височинки не ме впечатляват Laughing Laughing Laughing Laughing Други работи, които те не отчитат като интересни, ми правеха по-голямо впечатление.

Знам, няма планини, но има датчани, които много харесвам като хора.
Тук сме на едно хълмче сега, на което му казват планина. Към 100 метра е надморска височина.   Mr. Green

Осмичка,  Hug
За управителката го измислихме, само трябва да го направим.

# 519
Аз спрях цигарите за пореден път, дано да е окончателно, ше им се не види и гадините.

Хич не съм по пиенето. Имам от лидълския бейлис в хладилника, седи откакто Тонка го рекламира тук. Преди това имах истински, който според баща ми седи в хладилника ми от години (изхвърлих го). Не нося изобщо на алкохол, два пръста бейлис мога да пийна, ако се сетя, но до там. Чаша вино ме озорва, за твърд алкохол да не говорим. Бира обичам, но пия само навън.

Даун, надявам се да се разминеш без операция, но се пази. Аз след месец и половина с навехнат глезен, днес съм на ток за първи път и да ти кажа, не е добре положението, хем 5 см само – дърпа, стяга, седи килнат навътре глезена. Другата седмица съм се засилила на скално катерене, че не се търпи вече тоя застой.

Патладжани, тиквички, кюфтета – нищо не пържа. Във фурната на кухненска хартия.
Испанците тук са много сходни на малтийците Чек дето ги описва. Писва по някое време тоя средиземноморски манталитет. И жегата, и морето, и палмите писват, колкото и да не е за вярване. Искам и аз на студено и зелено. 

Тарти, стиснати палци и от мен!

Чек, нищо сложно няма при Уиз (или може би вече съм им свикнала), но трябва гледане и четене. През агенция не е ли по-скъпо?

# 520
  • Euskal Herria
Нас ни устройва мястото, където сме сега - планина + океан. Достатъчно топло през деня, понякога жега, ама вечер е прохладно. Вечно зелено. И цветно. И дъждовно. И ветровито. Всичко си има, хубаво е.

# 521
Лека нощ

# 522
Не е по-скъпо, даже дават отстъпки. Не е сложно, но аз през моя профил трябва да ѝ купя билет и 1-2 дни преди полета да се генерира една страница, която се разпечатва и пътуващият трябва да я носи със себе си. Дълга и широка, предвид обстоятелствата. В агенция правят всичко това и няма излишни главоболия. На една приятелка миналата година се опитвахме да разпечатаме въпросната страница и я генерираха няколко часа преди полета. В чудо се беше видяла, вече щеше да разопакова багажа.
Променили са начина на резервации, преди беше по-лесно.

# 523
Утре вечер с Белла сме на кино, да гледаме и точим лиги. Неделя мнго далече.
една приятелка беше принтирала банкноти и хвърляше на премиерата на първата част, щом момците останат по кожа.

# 524
Не е по-скъпо, даже дават отстъпки. Не е сложно, но аз през моя профил трябва да ѝ купя билет и 1-2 дни преди полета да се генерира една страница, която се разпечатва и пътуващият трябва да я носи със себе си. Дълга и широка, предвид обстоятелствата. В агенция правят всичко това и няма излишни главоболия. На една приятелка миналата година се опитвахме да разпечатаме въпросната страница и я генерираха няколко часа преди полета. В чудо се беше видяла, вече щеше да разопакова багажа.
Променили са начина на резервации, преди беше по-лесно.

Аз наскоро купувах билети, верно, че беше леко променено. И цените им бяха двойни на обичайните. Но никога не съм имала проблеми с онлайн чекирането и разпечатването на бордната карта. Онлайн чекирането по мои наблюдение е масова практика вече, само дето Уиз все още искат по 10 евро, ако не се чекираш онлайн.

Родителите ми идват в неделя за седмица. Хем ми е хубаво, хем изобщо не съм свикнала да има толкоз народ около мен.

Общи условия

Активация на акаунт