Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 533
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Янтра, благодаря. То това било втора част Rolling Eyes Момичета, съвсем не съм в час. А по едно време не изпусках филм, особено европейско кино.
Филма е ... доста семпъл, не ме гледай как се будалкам за художествените му качества. Пътуването на група стриптизьори към стриптизьорска конференция. Колко смислен може да е? Laughing На моменти е смешен, в повечето време има хубави мъже да се гледат.

# 721
Разбрах, прочетох  набързо доста отзиви. Просто ми стана интересно, че не съм информирана за нещо, което всички гледат Simple Smile

# 722
  • ту тук, ту там
Вал, съчувствам!  Hug

# 723
Изтрих Simple Smile Така било, elleni .
За сармичките - аз ги обичам с много лук и ориз.

# 724
  • ту тук, ту там
И аз пооправих! Wink
Аз лук не сложих, следващия път ще пробвам със!  Simple Smile

# 725
  • Euskal Herria
Толкова хубави мъже без гащи имаше  Heart Eyes кога ли излиза 3-тата част?
ех,  пловдивска припряност! Joy Ми изгледай още няколко пъти този, преговор направи на 1-ва част, дай домашно на мъжа си и тогава мисли за 3-та част.
Така е, майна  Joy Joy Joy  Чакай да осмислят тая нощ, пък след това може да има и затвърждение на мат`ряла.   Ако случайно има още посещения на кино на пловдивската агитка, а още повече - за кръчма и да съвпаднат с отпуската ни, бройте ме и мен  Mr. Green. Ако ме искате, де... очертавам се като доайен на групата

# 726
Постните сарми ги правя с много задушен лук, после слагам ориз да поври малко също, с много малко вода. И зелени подправки. Но с липа не съм правила.

# 727
Стриптизьорският филм има втора част ли? Аз само първата съм гледала и въобще не съм разбрала за друга. Е по-хубави ли са им гащите във втората част?
Голямо писане сте писали.  ooooh!

ММ е болен и с температура, мен ме боли гърлото. Егати случката посред лято, цяла зима нищо ни нямаше.

# 728
Чек,бързо да оздравявате  Hug Ох,аз пък се смях досега на коментарите на една потребителка,дето влязла в Стрийт Вю и там не се виждало пожар в Украйна,значи ни лъжели Laughing Темата е сериозна,но нейните реплики ме хвърлиха в тъча Crazy

# 729
  • Пловдив
Мда, ама аз първа чух слуха и коментирах тук. Изобщо всички слухове стигат до мен адски бързо. Laughing

# 730
  • Луната ни пази
Чек,бързо да оздравявате  Hug Ох,аз пък се смях досега на коментарите на една потребителка,дето влязла в Стрийт Вю и там не се виждало пожар в Украйна,значи ни лъжели Laughing Темата е сериозна,но нейните реплики ме хвърлиха в тъча Crazy
И аз с това се забавлявам!

Чек, бързо да оздравявате. Летните болести с в пъти по- гадни от зимните!
Мда, ама аз първа чух слуха и коментирах тук. Изобщо всички слухове стигат до мен адски бързо. Laughing
Признай си, че си гледала гугъл стрийт вю!!!

# 731
Няма "Фокус" ,няма мокус,Янтра нюз  newsm20

# 732
  • Пловдив
Ми да Simple Smile
Ей гледай в 18:36 питам тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=855857.msg31148064#msg31148064
Темата в Клюкарника е пусната в 19:56. Час и половина след мен. Joy Joy Joy Joy Joy

Питам, след малко разровила се успокоявам, преглеждам излъчванията онлайн за радиационния фон и споделям.

# 733
Ми да Simple Smile
Ей гледай в 18:36 питам тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=855857.msg31148064#msg31148064
Темата в Клюкарника е пусната в 19:56. Час и половина след мен. Joy Joy Joy Joy Joy

Еми ето ,че ти ги правиш интригите Crossing Arms На Стрийт Вю нищо такова не се вижда! Mr. Green

# 734
  • Пловдив
А, на мен ми се обадиха по телефона Blush Не съм първоизточник на слуха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт