Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 554
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 675
ЕлиТ, ама е гадно само майките да ги следим за тези неща. Не ми се влиза в ролята на надзирател.

# 676
  • някъде ... тук ...
Така е, ама...

# 677
  • Варна
Благодаря за пожеланията!  Hug
Това е месецът с най-голяма концентрация на поводи за празнуване у нас. Направо да се чувствам поздравена за всичките, та да не ви досаждам с "днес имаме рожденик у дома" hahaha
Споменавала съм май, че и във фирмата повечето сме се наредили рак до рака по зодия. Едва ли ще успея да уважа всички-нямам много сили за празнуване през два-три дни.

Другата седмица вече си взимаме девойката при нас. Уж не бързаше-изчакваше и приятелката да я доведат насам, но вчера ми каза, че вече е време. Мислех, че като е тинейджърка, няма да ни търси толкова, но до полата на мама е най-хубаво. И аз ще се успокоя, че ще ми е пред очите.

# 678
  • София
Само ви махвам от плажа в Гърция Simple Smile и докладвам, че в тукашното ни село криза нЕма Simple Smile

# 679
  • Пловдив
Какво става край Чернобил и дали идва радиационно замърсяване към Бг? http://www.webcafe.bg/newscafe/svyat/id_805486392

# 680
Elysana честито и браво на детето   bouquet
Янтра съчувствам за експлозията с гювеча. Аз също мога да разглобявам печки и други уреди и да си ги  поправям  Joy
Скрит текст:
За малко и аз да стана инж  -ама прекъснах  Laughing
Сесил имаш прекрасно момченце и с тази косичка прилича на Малкият принц и ако можеш не го подстригвай.
  Аз гледах някакъв бозав филм Момичето с ангелско лице ли беше  Joy  нема такава отврат .
   Тук е облачно и тъмно все едно е късна есен .
  Изтеглих си нова романтика  Joy   When Calls the Heart (2013)

# 681
Какво става край Чернобил и дали идва радиационно замърсяване към Бг? http://www.webcafe.bg/newscafe/svyat/id_805486392
Кофти работа Confused Дано не идва нищо насам Praynig

# 682
  • Пловдив
Чета тук, засега няма - http://www.bnra.bg/bg/emergency/radgamma_background

Ама дано не духва правилния вятър.

# 683

Ти няма ли да идваш вече?  Laughing

# 684
  • Пловдив

Ти няма ли да идваш вече?  Laughing
Тръгвам, паля колата.

# 685
Янтра, мъжко момиче си ,браво !!
Случката с гювеч  вече ми се е случвала  знам какво е .Моят беше 5 литров ,но беше чистене и ядове . ooooh!

Бърди, радвам се ! Изкарайте страхотна почивка   bouquet

Стейси ,чувствай се поздравена тогава перманентно    bouquet

Тонка, съчувствам ти. Аз не съм го правела и не мисля ,че бих го направила особено за свекрите  Hug

Каси, изкарайте си страхотно и чакаме снимки.Скандинавия ми е мечта ,както и Япония от много години   bouquet

Валерие , и нашето дете съм го разпуснала това лято ,но заслужават и почивка .Нека рисува, зяпа филмчета , спи до по-късно, да ляга по-късно, да бяга из градината и да кара колело .Другото няма да избяга .По час на ден занимавка стига и даже още не сме започнали.

Бориле ,нямаш ли си приятели да се забавляваш ,а си виснал тук при лелките? ooooh!
Тукашната българска младеж са по яхти, по езера, на купони, по басейни, коктейли, карат делта планери и Ферарита по писти ,а ти тука.

Тази Кобилкина не съм я чела въобще .

Вчера ние за празника на страната изкарахме щур ден навън .Посетихме залповете с черешовите топчета;  гледахме демонстрации на живо на Таекуондо и Джудо; пихме цитронада от щанда на Бой скаутовете ; имаше 4 концерта и танцово шоу ; имаше и друго шоу за най-силният мъж на Планетата и се  нагледахме на мускули и сила как влачат гуми и влекат тракове ; празнична заря над езерото ; състезания с лодки и каяк; пейнтбал ; Леголанд и музея на науката имаха експозиция на био енергия и промяната на климата; американски футбол и детски боулинг; пикници; худ. изложба и такава на занаятите и ръчно правени сувенири ; парад на ветераните в парадна униформа; парад на военновъздушните сили в небето  и дълга разходка .Изкарахме супер, изморихме се от прехода от няколко км и гледахме зарята от къщи .Ние живеем до езерото и сме от щастливците .Имах съседи по покривите на къщите да гледат .Изкараха ми акъла някакви движещи се сенки в тъмнината по покривите .И всеки ден около езерото има организирани концерти, фестивали и партита навсякъде .
Хората са по вили и в града всеки вече си подготвя лодките ,изкарват се от гаражите колела, скутери и каяци и масово народа е навън .

Лек ден от нас ,ние заминаваме на парк и барбекю навън  bowuu

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 19:01 от Анонимен

# 686
Искамнда ви кажа, че в мола се снима филма "Кифлата 2", също така и "Развърти екстеншън с финес 3"  Laughing

# 687
  • Луната ни пази
Искам да кажа, че днес получих заплата, която беше 60%+ от обичайната и тъй като се тормозих на целодневна смяна доста време, се почерпих с Бейлис- оригинален (не сте само вие). Даже не беше на промоция  Crazy
Моля ви, на Борето не му вдигайте акциите.
Янтре, ужас  #Cussing out аз не знам дали ще го преживея това. Наслаждавайте се с Жади на филма  bowuu
Бърди, Гена, приятен плаж! Ние другата седмица ще направим 3 дни бързо море, преди основната почивка. Без децата.
Елисана, Гита, още веднъж поздравления за децата ви!
Стейси, поздрави за цялата ти фамилия, празнувайте разточително и весело!
Мира, днес пак видях двете деца, за които ти разказвах, чак се спрях да ги огледам хубаво. Приликата е поразителна. Ако не ме е срам, бих ги снимала, за да ти ги покажа.

# 688
За Чернобил.
Успокоиха ни, че няма опасност за нас.
Да вярвам ли?
Не мога.

# 689
  • Euskal Herria
Прибрахме се, изчетох ви.
Елисана, честито!
Та... едно въпросче за чушките - това колко ориз побира, м?  Joy
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11205 … 3&oe=56215D54

Отивам да си дочета книгата, отдавна нещо така не ме е увличало.

Общи условия

Активация на акаунт