Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 491
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
Ужасно ми е притеснено идването в България след повече от две години и за първи път с детето, надявам се да не бъда разбрана погрешно...
Какво те притеснява? Как ще пътуваш сама?

# 826
Всеки си има проблеми в даден етап....

zlatnata tolumba, кое те притеснява? тук не се избиваме все пак на всяка крачка....

# 827
Каси, защо в спешното, дано не е нещо сериозно! Като чуя за болница и настръхвам.
Чек, ще видиш колко по- доб ще се по добре ще се почустваш, като прегърнеш майка ти и двете имате нужда една от друга, само ти и тя можете истински да съпреживеете загубата.
Шаги, браво на малката плувкиня:)
На морето времето е хубаво, Жаки диша добре, дори вчера тича, после плака и изобщо не се задъхва.
Правим лечението по инструкции, Софи ми изпрати последните препоръки на СЗО за лечение на астма при деца под 5 години и предписанието на професорката е едно към едно, явно е добра в областта си, успокоих се някак.
Жаки днес се ядоса на кака си, че не иска да играе с нея и и вика- како, ти направо си гей  Shocked
Откъде знае тази дума идея нямам. Питах я какво значи това, каза, такъв дето е рошав и не си играе с Жаки.... Едва се сдържах да не прихна, нали обяснявах че е лоша дума, ама обяснението ме разби:))

Жаки, не са на СЗО, но е без значение.
Моите заминават след три часа. Ще си видя детето чак след месец и половина. От вчера съм нервна и чувствителна.

И да кажа, че днес покрай куфарите и тя се претегли (в кг). Дъщеря ми е станала 52 кг!!! А е съвсем нормална, към слаба госпожица на 13 и половина. Около 160 см е в момента. Една от най-дребните в класа си. Определено е слаба и грацилна. Това ме накара да се замисля, как изглежда 170 см жена 40 кг? Три пъти се претегли, не е грешка.  newsm78

# 828
  • Пловдив
И да кажа, че днес покрай куфарите и тя се претегли (в кг). Дъщеря ми е станала 52 кг!!! А е съвсем нормална, към слаба госпожица на 13 и половина. Около 160 см е в момента. Една от най-дребните в класа си. Определено е слаба и грацилна. Това ме накара да се замисля, как изглежда 170 см жена 40 кг? Три пъти се претегли, не е грешка.  newsm78
40кг на 170кг изглежда направо болна. Камерите добавят кг и не изглежда толкова зле на снимки, но на живо не е добре.

# 829
  • ту тук, ту там
А коя жена е 170 см и 40 кг? И аз не мога да си го представя!  newsm78

# 830
Днес искам да кажа ,че не съм чела последните страници  .
Днес се обадих на майка и новините не са добри. Миналата година май месец почина майка й ,която почина внезапно от инфаркт както си е работела в градината .Имаше и други фактори ,но не те са важните в момента.

Майка ми се върна от чужбина и вече година се грижи за дядо ми ,който е с диабет и не е добре с очите. Вчера е претърпял операция ,защото при преглед са му открили рак на дебелото черво .Изрязали са тумора ,но има много разсейки, от които много в черния дроб .

Следващите 48 часа са критични .Много се разстроих  , майка ми не заслужава да загуби и двамата си родителя толкова млади и в рамките на една година. Дано се закрепи дядо , да поживее и да започнат химиотерапия за разсейките .Само на 76 години е .

С баба ми бяха от онези семейства  за пример. Винаги съм искала семейство като тянхното .
Бяха сплотено, обичащо се и много привързани един към друг семейство . Простираха заедно, чистеха заедно, работеха заедно и ако единият чете книга и се умори, другият започваше да му чете докато чистят ориз, месят хляб или правят баница.  Cry
Съжалявам ,че ви натоварвам .
 Praynig

Контеса, съжалявам, че майка ти изживява всичко това. Трудно е, болезнено е. Празнота.... Какво друго да кажа....

# 831
Уж знам, ама..
Пътуването не ме притеснява изобщо. И мъжът ми ще идва.
Тъпотии ме мъчат...горещото време, хорските коментари, че дори не знам каква сим карта да си купя, ще ме мислят ли за луда такситата, ако искам да ползвам столче за детето, как е по детските площадки, къде мога да ида с детето на заведение, има ли много кърлежи, ами ако се разболее детето (както се знае, детето е здраво 51 седмици и точно тази, в която пътуваме ще се оповръща, подриска или някоя друга гадост)... и да, признавам, че се ужасявам от пътуването Русе-София, изпитвам ужас от шофирането по българските магистрали и още една торба подобни  Tired

sophie,
за Уелс ли тръгват?

# 832
Касита, Контеса, не знам какво да кажа.  Sad Прегръдки имате от мен.

И от мен, и трите.  Hug
Чек, аз съвсем съзнателно избягвам да мисля "ами ако"....

# 833
  • Пловдив
Е Simple Smile какво ще правиш столчето от таксито, когато отидеш където си тръгнала? Самите таксита в 97% нямат столчета.

# 834
  • ту тук, ту там
zlatnata tolumba, ами не се прибирай! То с толкова много страхове...  Tired
И тук оцеляваме все пак, и тук деца гледаме...

# 835
zlatnata tolumba, времето в момента не е горещо, средни температури около 28-30С.
Сим карта, харесваш си кой да е оператор и взимаш предплатена карта (с ваучери се зарежда).
Столчето за кола можеш да си го ползваш където искаш, нали ти ще си го разнасяш.
На детските площадки хора не ядат все още, нито деца.
При болест, който и да е педиатър с частен прием (повечето приемат), детско отделение в болницата или бърза помощ.

# 836
Уж знам, ама..
Пътуването не ме притеснява изобщо. И мъжът ми ще идва.
Тъпотии ме мъчат...горещото време, хорските коментари, че дори не знам каква сим карта да си купя, ще ме мислят ли за луда такситата, ако искам да ползвам столче за детето, как е по детските площадки, къде мога да ида с детето на заведение, има ли много кърлежи, ами ако се разболее детето (както се знае, детето е здраво 51 седмици и точно тази, в която пътуваме ще се оповръща, подриска или някоя друга гадост)... и да, признавам, че се ужасявам от пътуването Русе-София, изпитвам ужас от шофирането по българските магистрали и още една торба подобни  Tired

sophie,
за Уелс ли тръгват?

За Лондон и оттам с кола за Кардиф, да.

Я не се притеснявай за хорските коментари. Ще изкарате прекрасно. Моето дете беше много щастливо в България. Беше малка, но и хареса всичко. От изброеното, единствено пътя би ме притеснил. Другото са бели кахъри.

# 837

Е, що коментари съм изчела, как са надебеляли трябва да смъкнат от 52 на 40+ кг. Досега не съм го визуализирала, но след като детето се претегли, честно се зачудих. Някои съфорумки са я виждали, според мен не е пълна, дори е слаба. Не знам?  newsm78

# 838
  • Пловдив

Е, що коментари съм изчела, как са надебеляли трябва да смъкнат от 52 на 40+ кг. Досега не съм го визуализирала, но след като детето се претегли, честно се зачудих. Някои съфорумки са я виждали, според мен не е пълна, дори е слаба. Не знам?  newsm78
Споко, аз бях активна, млада и готино гадже. Спортувах активно, бягах през ден по 3км и тежах 58кг на 168см. Под 55 на 168 почвах да се оцъклям като череп в лицето.

# 839
Слаба е. Тия с 40-те килограма може да са с мнооооооого леки кости. Ама пак, 170...

elleni,
никога ли не си имала ирационални страхове? Особено, когато си с детето си?
Нямам нужда от порицания в тази насока. Знаех си, че някой ще подскочи.
Ами различно е в България, различно е в други страни. Не става дори въпрос за по-лошо или хубаво.
Просто е различно. И като ти е различно от обичайното ежедневие, се притесняваш. Нищо повече от това. Няма нужда от сарказъм.

Е Simple Smile какво ще правиш столчето от таксито, когато отидеш където си тръгнала? Самите таксита в 97% нямат столчета.

Зарязвам го при приятели да ми го кътат до другата година  Crazy

Sesylle, за нас 30 е адска жега  Grinning За другото си права, говори ми, говори...

Общи условия

Активация на акаунт