Отговори
# 300
За мамите които се притесняваха,че са с предна плацента   bouquet
http://www.moetodete.bg/vuprosi-i-otgovori-573/problem-s-placentata.html

# 301
Благодаря ви момичета за милите думи  Hug Истината е че и аз не знам как не качвам... Мисля си че причината е че просто аз така или иначе си имам в повече кг отгоре. Честно казано не съм се лишила от нищо. Може сега накрая да започна с качването и аз не знам.
Най важно е бебчетата на всички ни да са добре! Килограмите ще ги сваляме после с разходки  Mr. Green

# 302
 Hug Niana Браво на твоите момчета  Heart Eyes Наистина как не си качила,супер  Whistling Аз със мойте +10  Crazy хаха забременях 48 сега съм 58  ooooh! не мога да се гледам,подминавам огледалото със затворени очи  Joy
А и да наистина са си със 2+седмици,почти килограм браво на вас   bouquet
Ти как мислиш да раждаш?

# 303
Нат, аз също не съм запозната с това, което споделяш, но силно се надявам да не се отрази на бебето. Както съм казвала и моята дъщеря се роди малка, но нямам спомен да са следили на доплер кръвотока с такива подробности. Можеш да се радваш, че са обърнали внимание и ще вземат мерки ако има нещо нередно.
Шикерче, аз вече дадох няколко болнични, но освен в НОИ, нося оригинала в офиса, като му правя няколко копия за ЧР, счетоводство и тн.
Нианка, браво на младежите. Все така да си вървят пък дали септемврийчета или октомврийчета няма значение.
Относно пожара в Украйна разбрах от вас, когато съм на почивка не гледам ТВ и не чета вестници. Моля се институциите да са искрени в твърденията си, че няма опасност. Аз се разрових в няколко сайта, който отчитат радиацията в Европа и не видях нищо протеснителномв БГ, дано.
Калина, на мен също ми харесват моделите, които си показала. Аз също съм много затруднена и накрая ще скачам на сляпо Simple Smile Сега случайно попаднах на две марки, които не бях чувала и много ми допаднаха - Pali i teutonia, мнения?

# 304
Вчера си говорихме за имената и по този повод ви пускам едни имена, на които попаднах и с които доста се посмях.

http://petel.bg/SPORTISTITE-S-NAY-SMESHNI-IMENA-__43585

# 305
Калина имаме почти сходен избор за колички. Преди няколко дни ходих и видях 3 от количките на които си се спряла.... и определено се спрях на Carrera... много по-маневрена и лека е в сравнение с тези на Adbor(бяха ми фаворит). Разучих и за новите цветове.... след 17.07 ще ги има и в България, което мн. ме зарадва Simple Smile

# 306
Здравейте момичета. Изспуснала съм цели 2 теми, но не съм ги изчела още, че бързам да пиша. Довечера ще ги изчета доста съм изспуснала. Не си знам паролата и на телефона не мога да вляза а лаптопа нещо започнах много рядко да го ползвам а и не знам как да я сменя....както и да е. Моя бебо е много активен Grinning Grinning Grinning. Аз бях много болна, но се оправих. Вече съм на тема морее и след това за бебе хихихи. с нетърпение чакам септември.

# 307
по темета с Чернобил какво да ви кажа - днес на колежка ми й се обади приятелка, която работи в БАН и й каза, че това което тиражират в медиите не е вярно и че има радиация, затова да купи и да дава на дъщеря си йод.
Мисля, че ние не можем да приемаме като бремемнни йод, но знам че можем да пием вода със зеолит в нея - аз лично с ММ сме пили и мога да кажа, че не й се променя вкуса или мириса.
ето какво пише за зеолита " Зеолитът предпазва плода от увреждания
Доказано е, че зеолитът предпазва плода от вредното въздействие на тежките метали и останалите
опасни токсини, които евентуално се намират в тялото на майката. Това изследване е проведено от
американския Tree of Life Rejuvenation Center, който е включил зеолита в протокола на програмата за
детоксикация на бъдещите майки. Изследването е показало, че токсините в тъканта на гърдите на
бременните значително са намалели след терапията със зеолит. Употребата на зеолит по време на
кърменето и бременността, традиционно се е прилагала и продължава да се прилага, в Азия, което води
до заключението, че зеолитът е традиционно известен и сигурен детоксикатор по време на бременност и
кърмене. "  http://www.magnettherapy-energetix.com/documents/priem.pdf

# 308
Привет, дами!
Да се включа по някои от темите - намерих си удобни сутиени и се потресох като видях размера, който в същност ми беше добре - F. ММ се бъзика, че са размер "палатка".
Голди, моя съвет е да търсиш нещо комби или хечбек. И задължително с модулни задни седалки(облегалката да не е една обща), за да имаш повече възможности. Комбито си е хамбар, така че там място за притеснение, че няма да събереш нещо няма. При хечбека - винаги има опцията едната част от модулната облегалка да бъде свалена за допълнително място. Кората също се сваля, ако не ди достига мястото и може да се ползва и във височина. Моята кола си я виждала, събирам в багажника колело 14" и количка МАГ Ингланд във височина, настрани в багажника, със свалена кора без проблеми.
За пожарът в Чернобил - каквото и да правим или предприемаме сега, тези химични вещества, които се носят в облака се отлагат по всички повърхности, имат досег с храната, която в даден момент ще стигне до нас, имат определен период на разпад и полу-разпад, който е далеч повече от седмица-две. Та си мисля, че каквото и да предприемем, няма как да се предпазим, а само временно да ограничим досега, който  в един или друг момент е неизбежен.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 00:11 от Бобишана

# 309
И двете ни коли с ММ сa комби, нямaм проблем с прибирaнето нa количкaтa. Не съм си и предстaвялa дa съм с по-мaлкa колa, зaщото в нaчaлото е сaмо количкa, но после се почвa - игрaчки, колело, колa зa бутaне и т.н. A aко се нaлaгa дa се пътувa нaдaлеч и трябвa дa се пренесе и легло, мaтрaк, бaгaж и т.н. стaвa мисия невъзможнa в по-мaлкa колa. Зa нищо нa светa не си сменям комбито  Peace

# 310
Аз пък също от 3 сигурни места раьбрах, че радиация няма. А и гледайки репортажите нон стоп момчетата , които чистят гората съвсем спокойно си ядат кисели краставички и хляб JoyПоредната бг психоатака!

# 311
сега наваксах с четене останалото ..  Grinning
Niana, добре се справяш мамче - едното седалищно, другото главично, направо се чудя как се сместват в малкото място  Mr. Green а и килограмите са ти супер!
shmoksi, благодаря за инфото и сайта   bouquet - ще си го запазя и като тръгна да поръчвам при въпроси ще ти пиша на лични  Peace
ladyjj, д-р Евтимова преглежда два дни и в Пловдив - но през м. юли точно тези два дни съм на море, затова моля кажи при Щерев колко често преглежда, колко време предварително трябва да си запазиш час и каква е цената на ехокардиографията?
Kalina, количките изглеждат супер - аз обаче ще си търся 2 в 1 - моя позната ме посъветва, че малката кошница е излишна почти - бебето може да се транспортира удобно и в коша за новородени, а и в кошницата не се препоръчвало да стои повече от 2 часа. някоя друа мама да се произнесе по въпроса? newsm78
Eos, каква рибка хапваш и откъде си я набавяш - прясна ли е или замразена? мене малко ме е страх да ям всякаква риба, а за месо - почти не ми се яде. затова пък диня като видя и ... няма прошка  Joy
а това за плацентата - предна, задна, не го знаех - браво че ме информирахте, може би на ФМ доктора просто под "така трябва да е" е искал да каже, че всичко е наред ... признавам, аз го засипвах с въпроси  Mr. Green

# 312
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес почивам и реших да се разпиша.

Първо, Калина, може ли да сверя нещо....  Embarassed колко поддържаш нивото на TSH?
Моята ендокриноложка каза, че няма нужда от промяна на дозата еутирокс  newsm78
Niana, добре се справяш с кг. Браво.
Аз днес - в 24 г.с. съм + 9 кг....
Количка ще ползвам на зълва ми....
Дрешки първо ще видя какво ще ми дадат приятелки, по-късно ще пазарувам.
Приятни почивни дни!

# 313
Добро утро мамита   food010

Ние с малкия станахме , пия си кафнцето а ММ още спи  Grinning

Бобишана и аз съм тръгнала към твоя размер сутиен  Mr. Green Mr. Green Последно си купих нормален, доста тъничък, с банели е обаче е много удобен има едни немски магазини незнам дали ги знаеш, на Стамболийкси, на Ботев, на Пиротска и т.н. та оттам малко е грозен, но аз не го развявам никъде  Joy
Веси радвам се,  че сте по-добре  Hug
Чернобил на мнението на Бобишана съм не мисля да се психясвам  Peace

Май ще се ходи на Витоша, доста жега ще е днес ...

# 314
  • София
Добро утро мамита:)
Бързам да драсна някой ред, че после ни чакат задачки:)
За количките, не мога да се включа защото не разглеждам, решила съм да ползвам перегото на сестра ми и знам че ако гледам ще ми се прииска да купя нова количка, но смятам че като имаме възможност да ползваме почти нова комичка, няма смисъл да давам 1000+ лв.
Но по отношение на колата трябва да пробваме дали количката ще влиза в колата ми. Карам рено клио хеджбек, количката ми не е голяма, но не е и от най малките. Мисля, че хеджбека ще ми позволява да събирам по обемни неща в багажника:)
Гголди- страхотен бански! Аз за съжаление приключих с морето за тази година, но да ви кажа.. Аз също си купих бански за бременни, много красив, но се оказа че с половинки ми е по удобно. Най вече защото след всяко къпане се преобличах, та малко съжалих че дадох почти 100 лв за бански, който вероятно ще стои в гардероба.
Тинмон, ям предимно средиземноморска риба- купувам прясна(замразена никога не съм купувала), най вече ципура, фагри, лаврак. Речните риби ми миришат, от тях само пъстърва ям, но доста рядко, а сьомгата ми е доста тежка, хапвам веднъж на 2-3 месеца. Ако мякой знае препоръчан магазин в който рибките са дъвсем пресни, може да обменим опит. Аз купувам от карфур в мол България, само рибния щанд в този магазин си струва. Рибата наистина е прясна:) другия магазин е на Дойтам- мидената ферма, ноо там всичко свършва много бързо и трябва да знаеш кога доставят стока и да идеш веднага.
Вчера си набелязах стикери, които ще залепя над креватчето на беба, като ги нагласим ще щракна едно фото Simple Smile)
Хайде прекрасен ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт