Отговори
# 315
Момичета един интересн сайт , има и от тениските за бременни ......

http://www.-spam013-/

# 316
Choco, я дай пак сайта  Simple Smile

# 317
здравейте момичета бързо напредвате с темата , за сутиените чашка Д съм вече , килограми +10,а количка която харесахме е тази:
http://e-chipolino.com/6176/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD … D0%BA%D0%BE%D1%81

ако някой има впечетления за нея ще се радвам да ги напише .

# 318

Защо така го изкрава.....хммм  сайта е www.-spam013-

# 319
аххахах е не!!! пиша го на БГ - бебок.еу

# 320
Еос незнам вече и рибата дали им е прясна ..... ние пазаруваме от едно магазинче на пазара на Красно село, но незнам дали ви е удобно, то  е малко магазинче за риба , но е прясна  PeaceСъншайн съжалявам , но не ми е добро мнението за Чиполино , дано не се обидиш  Hug Иначе на външен вид количката е много хубава, но качеството ...............

# 321

choco_late - честно да ти кажа и аз съм резервирана относно марката , но на външен вид ми харесва , ходих до хиполенд да я видя и само дизайна и ме грабва много се колебая , но има време ще разглеждам още .

# 322
В крайна сметка всичко е късмет, едни са доволни , други не.

Ако нашата не става, в крайна сметка съм се спряла на 2, но те не са с кош за новородено, едната е :

http://www.amazon.co.uk/Maxi-Cosi-Loola-Pushchair-Modern-Black/dp/B00EAI08FA

другата е

http://detski-magazin.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-% … catwalk-6212.html

Даже няма да чета мнения, просто купувам едната и това е ..........малкия е роден декември, имахме 3 в 1 количка, ами коша за новородено ни седи чисто нов..........излизахме съвсем за малко зимата и ползвахме стола за колата....а като стана хубаво времето вече си ползвахме количката 6+, та съм решила да не купувам 3 в 1.

# 323
 Hug Здравейте   bouquet
Аз искам да си взема тениска за бременни,защото тези много ми опъват корема и не ме е комфортно  Naughty
На сватба сме в другата събота,та сме и кумове  ooooh! Имам да подготвям толкова работа,а хич не ми е и до това  Tired По цяял ден съм с булата навън  Whistling да избираме какво трябва да се купи  newsm78
За моята рокля да не ви разказвам  Joy приличам на буре  Joy Да бяха я направили тая сватба малко преди да ми проличи толкова корема  Crazy
 Mr. Green
Хайте,от нас за сега,че пак трябва де се излиза  #Cussing out

# 324
Тинмон, приятелкaтa ти е прaвa че кошчето зa колa много бързо умaлявa. Но не съм съглaснa с друго - не всички кошове зa новородено сa пригодени и зa колa. Може би сa двa-три моделa нa пaзaрa, които имaт тaзи възможност. Трябвa дa е упоменaто специaлно. Те сa от специaлнa мaтерия и имaт местa през които минaвaт колaните зa дa седи кошa неподвижен в колaтa. Товa е много вaжно в случaй нa рязко спирaне или недaй си боже кaтaстрофa. Aз не бих рискувaлa с обикновен кош зa новородено дa возя бебето в колaтa  Peace Просто съветвaм всички, които трябвa дa се снaбдят с кошницa зa колa зa новородено дa е от по-евтините, зaщото реaлно се ползвa около 7-8 месецa мaксимум. Но си зaслужaвa дa се вложaт повече пaри в следвaщия рaзмер столче зa колa, тъй кaто се използвaт до около 4 годишнa възрaст.

# 325
tinmon - ехокардиографията в Щерев при д-р Евтимова струваше 80лв. Честно казано не знам в кои дни идва в клиниката да преглежда, трябва да се обадиш по телефона и да попиташ. Не знам и колко предварително трябва да се запише час. Аз когато бях на ЖК на 29ти юни, попитах за час за 2ри юли - нямаше часове, но понеже не можех да чакам за след 2 седмици, тъй като изследването се прави в определени седмици, а аз бях в последната седмица за този период, и й се обадиха дали няма да ме вмести в графика си, и така ме приеха извънредно сутринта в 9 на 2ри юли.

# 326
За коша за кола съм съгласна с Шмокси. По принцип зависи и от вас. Имам познати, които не ходят никъде с бебето. Ако пътуват някъде го оставят на баби, а с него не ходят никъде. Те не са ползвали никога малката кошница за кола, а взеха направо следващия размер столче след годинката някъде. Докато ние си ходехме навсякъде с малкия. На 5м.ходихме с него на почивка, почти всяка седмица сме пътували до друг град на разходка, а лятото постоянно обикаляме. Столчето го ползвахме до 8-9 месеца. Можеше и още малко, въпреки че синът ми върви едър. Отделно в първите месеци аз го ползвах вместо шезлонг вкъщи. Много му харесваше в него и постоянно си стоеше там. Има едни подложки за кошници за кола, които запълват чупката и може бебето да си стои постоянно там. Така че за мен е необходима покупка.

# 327
Мен без столче за кола няма да ме пуснат да излезна с бебето от болницата.   И ние си водехме малкия с нас. Не съм слагала столчето за кола на рамана на количката, коша за новородено е много по-удобен. Но става до супермяркета да отидеш и бебето със столчето го слагах в количката. В началото като го захранвох си спомням, че често в столчето са кола му давах да яде. Инаме държах столчето да отговаря на всички изисквания за безопасност. Ползвах до около 9 месеца, после бях 3 м. в Българиятам пак в столче в колата. Около една годинка беше като се прибрах и тогава купихме другото. Аби няма как да мина без.

# 328
Малко е особено като си бременна с първо. Всеки ти дава някакъв съвет и споделя опита си. Един минал без столче за кола. Друг изгледал бебето от ден 1 в лятна количка тип чадър. Трети преварявал в тенджера. Друг пък гладел дрехите само първите 10 дни. Модели, които при някого са проработили. И аз като си взех първата количка 3в1 беше препоръчана от приятелка. Била й удобна. Ама аз като бутнах други 2-3-4 колички, ми тя пълно дърво. Ако не бях бутала на другите хора количките, сигурно нямаше да установя, че проблема е в моята. Затова сега за марки Chipolino, Cangaroo, Lorelli не искам да чуя. Уж да минеш по-тънко, а пък после двойно се набутваш, че и нерви хабиш. Абе допускат се грешки с първото дете, но всичко е поправимо. Най-лошото е че и с второто не сме застраховани от грешки.

# 329
Първият път е много често на проба-грешка. Аз за количкато нито четох , нито слушах други. Ходих в магазина и разкарвах колички.  Те и самите деца са различни, при едното каквото върви при друго не минава. Затова и не е  добре да се сравняват. Съветите са хубаво нещо, но най-важното е майката да слуша интуицията си . От нея по-силно няма.
 А, да това че имаш едно не означава, че знаеш какво да правиш с второто. Още повече пък да си мислиш,че вече си професор в отглеждането на деца и да започнеш да казваш на други мами :" Слушай какво ти казвам, аз знам!" Знаеш ама за твоите деца, моето е просто друго дете.

Общи условия

Активация на акаунт