Отговори
# 285
  • В къщурката на хълма на феите
аз имам приятели в Украйна, там нали радиацията е болна тема, та питах тях .. казаха, че всичко е спекулации, да се внесе смут ..

# 286
Мисълта ми е, не трябва ли да не ни ангажират ние да ходим да си носим болничните до работодателя?

# 287
Papie, багажника ни е доста голям, за асансьора трябва да измеря, мен ме притеснява да не е много тежка, че и обемна ми се вижда, а имаме стъпала до асансьора и не знам как ще се справям с пренасянето до там.

E_len, и аз бях харесала тази, която си показала, ама някъде четох негативни мнение, ама къде беше не помня вече, то толкова рових къде ли не  newsm78

Иначе за carrera - та сега май се очакват нови цветове, гледах няколко във фб и бяха страхотни, та ще чакам да ги видя на живо!

# 288
Хайде и от мен един отчет след ЖК днес и се връщам да ви чета ! Б1 е вече 907гр и се е обърнал главично , а Б2 на втория етаж е 972 гр и е седалищно ! Вървят с 2 седмици че и повече напред .Дописвам си , че шийката ми беше 4.4 см , което било доста добре и то за близнаци Simple Smile Доки беше направо потресена колко са големи за периода  на бременността 25+4 и каза определено да се стягам за по ранно раждане... Според нея към началото ... най много средата на Септември:) Аз съм +1 кг или общо +2 от началото . Накара ме да си запазя час за ендо и да направим едно обременяване с глюкза за да видим как е положението. Иначе пуснах днес пак ПКК и както и усещах хемоглобина ми е паднал на 89... та ще видим какво ще правим. Другото интересно е , че вчера ходих на отворени врати на една от новите ни болници в квартал на Бургас. Казва се Дева Мария и останах много много доволна , а и намерихме позната акушерка там с която днес ще се срещна да поговорим. Таа... в общи линии това е от мен Simple Smile

# 289
  • Italia
Kalina би ли споделила къде в фб ги гледаш количките carrera. Аз до момента не съм ги видяла на живо, ще трябва да намеря къде в София мога да го направя..
Niana браво за хубавите резултати от ЖК. Добре ги гледаш бебоците  Hug

# 290
Ани, ако си от София, би ли споделила за магазина.
Папи, аз си бях харесала Adbor Marsel Sport 3в 1, после в магазина пробвах Adbor S-line, стори ми се лека и маневрена. Четох добри отзиви за Adbor и сега се чудя между нея и Hauck
Niana, как успя с 2 бебчета да не мръднеш на килограми  Rolling Eyes
А някоя от вас ходила ли е в магазина на Касида на Витошка?? Има ли мостри на колички там? Или работят само по каталог?

# 291
Niana браво на мама и бебоците!!

# 292
Nianka Браво на Б1 и Б2  Hug
Shiker една приятелка си взима болничен и каза, че независимо, че лекарката го е изпратила по електронен път до НОИ, тя занесла на хартия и на работодателя, май май пак нещо не са го доизмислили .... newsm78 #Crazy

# 293
Благодаря за разяснението. Питах да знам, да няма изненади като отида за другия болничен.
Ниана, чудесни новини  Hug Големи мъжлета си имате, и аз е учудих, че не си качила  Rolling Eyes

# 294
http://m.direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html
Тинмон, 90% от дрехите нa синa ни поръчaх от този сaйт. Кaчествени сa, не сa мръднaли... a ценaтa им излизa в пъти по-евтинa от всичко в БГ. Рaзмерите си отговaрят! Зa мaлко дa зaбрaвя - честити розови гaщи :*
Благодаря Шмокси - аз бях писала даже че преди да ида на ФМ сънувах че ми казват че е момиченце Simple Smile
А от тоя сайт - доставката колко дни е? Може ли с наложен платеж?
Ясновидкa си знaчи Wink
Сaйтa е в Aнглия и поръчвaш нa aдрес нa фирмa достaвчик в БГ (aз ползвaм Гaбко). Достaвкaтa до тях мисля беше 3£, плaщaш цялaтa сумa. От тях до БГ достaвкaтa е 2.20 нa килогрaм. Бебешките дрехи сa много лекички, цял кaшон ми е излизaл около 5-6лв.  Peace Стигaт в БГ до 10-14 дни Simple Smile

# 295
Kalina би ли споделила къде в фб ги гледаш количките carrera. Аз до момента не съм ги видяла на живо, ще трябва да намеря къде в София мога да го направя..
Niana браво за хубавите резултати от ЖК. Добре ги гледаш бебоците  Hug

Разбира се ето тук ги гледам - https://www.facebook.com/BabyGalix?fref=ts , доколкото знам те са вносител на марката, както и на адбор и май и на още няколко ако не се лъжа, има доста снимки на страницата им на много модели, а като влезеш в албуми има албум Carrera New Gusio и там са новите цветове  Hug

# 296
Ниана браво за страхотните новини Simple Smile И аз не спирам да се чудя как така не качваш, при положение, че само близо 2 кг. са Б1 и Б2  newsm78 Браво !!!
Шоко, малчо е добре, сополивим се и двамата но значително по-малко. Моя нос е по-зле де, при него минават нещата Simple Smile

# 297
  • София
Минавам да се похваля, че си купих бански. Едвам си намерих чашка D и долнище M-L. Снимки ще показвам идните дни. От една страна е добре, че е черен като стария, от друга страна исках да го съчетая с един син шал.
Niana, много се радвам за хубавите новини и благородно ти завиждам на липсата на качени килограми. Аз съм +5 и вече доста ми тежат, а до края не ми се мисли.
Веси, бързо възстановяване. Проблемите с носа са много неприятни.
За болничния- аз на 30.06 си носих моя до работата, не съм чула да има промени. Ако научите нещо, казвайте.
Кали, аз също харесах от снимките динята, но нямам наблюдения. Дано изберете най-удобната и на най-добра цена.
За количките и багажниците, аз моята съм я слагала за сега само в пасат комби(много грозна кола, но с голяяяям багажник). Сега дадох количката на сестра ми, тя е със Зафира, че нейната количка е много голяма и не се събира в багажника, заедно с допълнително разпъната седалка.

# 298
Ниана, браво за добрите новини! Какви големи момченца си имаш, добре си ги гледаш  Heart Eyes

stambuli, аз ходих миналата неделя до Касида. Налични имат само от полските колички и то като цяло има доста малко колички. Иначе можело да си поръчаш от сайта директно - няма как да поръчаш някоя количка да дойде в магазина да я разгледаш и да решиш дали да я купиш.

За болничните, и сканирано копие на работодателя би трябвало да върши работа, тъй като се дават само за референция на работодателя. Поне при нас (аз работя в счетоводна фирма) така ги взимаме, само сканирани  Peace По принцип работодателя подава документи в НОИ, но самите болнични листове не се предават.

# 299
  • Italia
Благодаря ти Калина! Страхотни неща има там  Hug

Общи условия

Активация на акаунт