Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните продукти за предотвратяване и лечение на стрии?
Какви са опитът и препоръките на други майки за домашните лечения на болка в ухото?
Какви са мненията за болниците и лекарите в Русе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните продукти за предотвратяване и лечение на стрии?
Форумът предлага различни продукти за предотвратяване и лечение на стрии, като масла Mustela, различни чисти масла като кокосово, ший и какаово масло, лосиони като Palmer's, био олио и мехлемите на Lactacyd и Bilka. Въпреки че някои смятат, че предразположението на кожата играе роля, други споделят, че редовното нанасяне може да помогне за предотвратяването им.
-
Какви са опитът и препоръките на други майки за домашните лечения на болка в ухото?
-
Какви са мненията за болниците и лекарите в Русе?
-
Какви са преживяванията на други майки с наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните методи за предотвратяване на стрии?

сега съм се размислила какво да правя по въпроса, дали да се взима и духалка, но истината е, че с климатика се отопляват трите стаи много добре (изолацията е перфектна и играе важна роля). Някоя мама да сподели опит за гледане на дете на климатик . Да добавя - не е в стаята, където ще е бебо, а в съседната, така че няма да му духа директно.
Възрастен човек с много опит. На последният такъв обрив ми каза, че това са гъбички. Изписа ми един шампоан против гъбички, с който се миех два пъти в седмицата тялото. Отделно ми изписа и един крем против гъбички , с който се мажех един път дневно. И обрива ми мина. Преди това друг дерматолог ми беше изписал антибиотик,който само усложни нещата. Та този възрастния ми каза да се мия и къпя само с вода, ако е възможно (което за мен не е....). Преди седмици отново ми тръгна тоя обрив отпред на гърдите (в жегите май се активира) и сама си подхванах крема и шампоана и го спрях на време.
Лично аз не намирам логика в това.
Но има много мами, които казват че в началото /първите 6м/ са къпали всеки ден, а след това разреждат. За мен в това няма логика, точно защото започва да пълзи,ходи, да пипа всичко и да се цапа много повече..