Отговори
# 540
Единственото, което ме притесни е, че нашата госпожица се е обърнала седалищно. Толкова бях доволна, че все главично си седеше....ама има време до 36 седмица, каза Ганева. Ще правя челни стойки, то се е видяло  Laughing

И на мен това ми казаха тази седмица, а досега винаги беше с главата надолу на всеки преглед. Намери кога да и хрумне да се обърне и на моята госпожица, но както казваш има още доста време да заеме правилна позиция.

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 15:28 от Skeeter

# 541
Моят господинчо още много се върти. Последно като го гледаха беше с главата надолу, но сега съм сигурна,че пак се е обърнал,защото ме рита ниско.

# 542
Здравейте,общия белтък и на мен ми е занижен с няколко единици,като питах доктора как да го вдигна ми препоръча да си купя сухо мляко за бебета и всеки ден по една супена лъжица да си разтварям в чаша кисело мляко  Wink

Тъкмо вече си мислех, че аз съм дефектна нещо, щом съм единствената с този проблем  Rolling Eyes

Щом и твоя доктор не е предприел по - сериозни мерки, явно може и да не е опасно. Иначе аз четох, че трябва да се яде извара, кисело мляко и яйца и даже започнах, защото по принцип не ям много много такива неща, но май ще пробвам и това което са ти препоръчали за по - бърз ефект и да не помогне, поне няма как да навреди  Peace

# 543
Успокоявам се като чета, че и други бебчета още се въртят и не са заели позиция. АГ нищо специално не каза по случая, но нали ми е първа бременност и се притесних веднага. Въобще колкото повече напредва бременността, толкова повече се притеснявам (малко обратно на логиката). Blush

# 544
И нашия господинчо си е седалищно  Mr. Green

Skeeter нормално да се притесняваш, на мен ми е втора, но пак се притеснявам за някой неща  Hug

# 545
Здравейте,общия белтък и на мен ми е занижен с няколко единици,като питах доктора как да го вдигна ми препоръча да си купя сухо мляко за бебета и всеки ден по една супена лъжица да си разтварям в чаша кисело мляко  Wink

Тъкмо вече си мислех, че аз съм дефектна нещо, щом съм единствената с този проблем  Rolling Eyes

Щом и твоя доктор не е предприел по - сериозни мерки, явно може и да не е опасно. Иначе аз четох, че трябва да се яде извара, кисело мляко и яйца и даже започнах, защото по принцип не ям много много такива неща, но май ще пробвам и това което са ти препоръчали за по - бърз ефект и да не помогне, поне няма как да навреди  Peace

Аз споделих,че ям само домашно кисело мляко,но той каза,че съдържанието на белтък е малко и в сухото мляко е в доста по-големи количества.

# 546

Аз споделих,че ям само домашно кисело мляко,но той каза,че съдържанието на белтък е малко и в сухото мляко е в доста по-големи количества.

Да, сигурно е така, ще го пробвам. Мен ме притесни, че може от това да са ми отоците, но пък като се замисля той ми е нисък белтъка от 1 месец, а пък през това време те ту се появяват ту изчезват  Rolling Eyes

Иначе аз четох, че най - много се съдържал белтък в изварата, но сигурно трябва да ядеш редовно и големи количества, та това с бебешкото мляко ми се струва по - лесно. Нали става дума за най - обикновено адаптирано мляко?

# 547
да,в аптеката казах,че ми трябва за белтък и тя тогава ми даде за по голяма възраст не за 0+ ,може би защото там се съдържа повече  Thinking
а отоците до колкото знам са от албумина

# 548
  • В къщурката на хълма на феите
Ааааа ама явно моето не е толкова голямо, кво ме шашнаха, че бил дебел?  Crossing Arms в 25 седмица и 5 дни беше кило.
Моето в 25 седмица+1 ден беше само 750 грама. Като чета вашите кг и започвам да си мисля дали всичко е наред....
нали се сещаш, че туй бебе иска раждане и колкото и според градските легенди едро бебе да се гледа по-лесно, вярвай ми едро бебе не се ражда хич лесно, освен ако господ не те е дарил с ееееееееей такъв таз Peace първата ми бременност вечно бях втресена, че Ема върви поне 100-200гр. след другите бебета момиченца и после като сетих, че раждането е като опит да прекараш камила през иглено ухо, та взех че спрях да се треса .. децата наддават различно и това е .. теглото не е единствения показател дали бебчето е добре, още повече, че те толкова много се въртят, че една ръка да ги мери в две различни секунди и пак може да даде различни резултати .. щом лекаря ти твърди, че бебчето е добре, значи е добре, пък на теб не ти тежи тумбата толкова много и това е Peace

и нашия убавец е седалищно и май изобщо няма никакви намерения да се обръща, рита си ме в пикочния мехур и туй си е то .. почвам да се чудя дали да не купувам футбулна топка Mr. Green Mr. Green

Сталинка ти как го пиеш тва АМ, аз само да помиришех на Ема млякото и бях ей тъй - Sick Sick Sick

# 549
Зa дa вдигнете белтъкa може дa си вземете и протеин зa спортисти. Aз с преднaтa бременност имaх достa нисък белтък от неядене и ми го предписaхa в Шеймово, после в Щерев потвърдихa. Бях взелa нa Биогейм, рaзтвaрях го в мляко зa дa е по-вкусен Peace
Денис, aз тогaвa ти писaх, че моето бебе беше 1035гр в 26+2. Тaкa че вървят едни рaзмери горе долу Wink

# 550
Мaмите с по-мaлки бебетa не трябвa дa имaт притеснения. Всичло е до ген, ние с ММ не сме мaлки, зaтовa и девaтa ни вървят по-големи. Aз съм 174, ММ е 191см 120кг...  Shocked И сегa синa ни го срaвнявaт по структурa (височинa) с три годишен, a е нa две Wink

# 551
Еххх, момичета, какви големи бебоци сте си отгледали, пу-пу Simple Smile За позицията на бебо и аз си мисля, че е още рано, има много случаи на обръщане малко преди раждане, не го мислете. Мен предния път ме оставиха максимално до термин, за да се позиционира, но теленцето ми си е рогатичко и се запъна, надявам се сега да е нормално положението Simple Smile
Аз са се оплача и да търся лек и съвет. Без да съм се показвала на слънце "любимата" ми слънчева алергия се появи с пълна сила - ръце, деколте, врат, много кофти. Предни години ползвах кремчета с кортикостероиди, но сега не смея, а и нямам голямо доверие на фармацевтите, та ако някоя мама може да помогне, поне да не гори и сърби толкова...

# 552
  • В къщурката на хълма на феите
поне да не гори и сърби толкова...
фенистил, дефламол и да седиш на сянка?! за друго май не се сещам ..

# 553
Малачика Пробвай Пантенол, дано се оправиш бързо  Hug

# 554
да,в аптеката казах,че ми трябва за белтък и тя тогава ми даде за по голяма възраст не за 0+ ,може би защото там се съдържа повече  Thinking
а отоците до колкото знам са от албумина

Ами албумина ми също е нисък, но е в граница  Rolling Eyes не знам ще трябва пак да изследвам урина явно.

Общи условия

Активация на акаунт