Отговори
# 570
И аз къпех в началото всеки ден, после разредих. Мисля, че не вреди ежедневната баня. То си удоволствие за децата. Проблема с честото измиване на нежната бебешка кожа мисля, че е заради козметиката. То шампоан, после мазане...малко или много - все е химия ooooh!. Този път първите месеци ще къпя само с вода и по рядко измиващи продукти разни  Sunglasses Като пораснат вече е друга работа. Днес на дребното / на 4,5 г. е / точно 3 бани му се събраха  Laughing

Мисля да купя книгата "Най-щастливото бебе" на Харви Карп. Имам втората част "Най-щастливото дете" и е страхотна Grinning

Kalina. в една лаборатория ли правиш изследванията? Опитай в още 2 различни ако имаш възможност.  Hug

# 571
Едно новородето не се мърси така като по-голямо дете. Ако зоната на памперса се поддържа чиста всеки ден баня е излишно. Тукашните доктори казват два-три пъти в седмицата за новородени, по възможност само с вода. По-нататък като тръгне да пипа, да пълзи, да го захранвате се цапа повече. Каго тръгне да играе вън няма какво да го обсъждаме, става на марок. Не го правя, защото ми пречи да къпя новороденото всеки ден, но това са съветите на педиатрите от последните години.

# 572
Добро утро  Hug

Да се отчета от ЖК докато не сме тръгнали Simple Smile
Кръвно 110/70, обиколка на корема 3-ти месец една и съща  newsm78 хич ги няма, нито доктора нито акушерката, която е при него .... пппфффф....
На ехото според различните части на тялото, различен термин....всеки път гледа само главичка и краче, коремче никога  ooooh! Според размерите на килограми сме 1,222 кг. това в 29 г.с. според доктора ( 28 + 1 д. ) а според моето приложение съм 27 + 6 д. абе....всичко е много относително.
Нека дойде 21.07. да си отида на 3-тата ФМ при Цонев и ще се успокоя Simple Smile
Иначе е разположено бебчето главично Simple Smile което ме радва много, дано си остане така разбира се.
И така Simple Smile

хубав и прохладен ден дами   bouquet

# 573
Добро утро  Hug
Ама времето едно прохладничко, ама едно приятнооооооо , пък и петък  newsm44

Веси браяо на вас , много добре си растете, ама верно с тези седмици, съвсем се объркваме  ooooh!, аз затова си гледам само приложението  Whistling ама важното е беббоците да са добре  Peace

Къпането още в самото начало, се къпем само с вода или в коритото или на мивката (като купа ни е), но не всеки ден, после директно под душа  Peace Алекс се къпе всяка вечер, ама то иначе трябва черен да ляга  Mr. Green

# 574
И аз съм процедирала както е писала denise78. От няколко години навсякъде го пишат, че при новородените се отрича ежедневната баня, не коментирам зоната на памперса. Аз когато станаха на няколко месеца и беше лято си ги топвах във водичка, но с шампуан миех само един път в седмицата. Все пак ако много се кефи детето сигурно няма нищо лошо да си го киснеш всеки ден във водичка Simple Smile Предполагам отричането е главно заради козметиката, която се ползва.

# 575
  • В къщурката на хълма на феите
аз Ема я къпех всеки ден с водичка и заради коликите, че в коритцето с топла водичка, не я болеше коремче и беше спокойна ..

# 576
Оле, това колики не разбрах какво е,дано и с второто да е така....

# 577
Ауууу ние имахме, защо ми напомнихтееееее  Mr. Green Mr. Green ревала съм с него  Crossing Arms

# 578
нашите колики бяха докато станем на 6 месеца .. в средата на 6тия й месец почнаха да никнат зъби .. в общи линии докато стане на 1г. 9 месеца не знаех какво е сън повече от 3-4 часа на денонощие и ходех леко като ударен самолет Crazy Crazy

все повече се замислям за името Александър Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 579
все повече се замислям за името Александър Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добри деца  Hug Mr. Green

# 580
Аз и зъби не разбрах какво е! Явно много ми е било кротко детето, за разлика от сега.  Mr. Green

# 581
  • Пловдив
Добро утро, цяла нощ не съм спала, такава болка под ребрата за първи път ми се случва. Явно бебчо нещо се беше врътнал с главата надолу и ме риташе цяла нощ. Сега няма спомен от тези болки.
 Да ви попитам случвало ли ви се е като се наведете или клякате да ви заболят костите на таза? Не точно таз, ами тези , които са между краката ( как го обясних само). От няколко дена има една слаба болка при приклякване, но не е нещо сериозно...

# 582
съвсем нормални са тези болки и в срамната кост и в таза и в ребрата .. тази в ребрата има вероятност и по-лоша да стане с напредването на месеците .. но за щастие после след раждането бързо отшумява Peace

# 583
Здравейте  bouquet
Оф ще ходя на лекар след обяд,обадих се на доки  smile3511
Тази нощ не можах да мигна,имах много остри болки не знам възможно ли е да са контракции  newsm78
Не издържах по едно време събудих и мъжо да излезем  Sick Разхожда ме се ние 3 часа през нощта  Whistling По едно време бяха спрели и се прибрахме щом легнах и пак почнаха едно като пронизване  ooooh! Уплаших се ама не ми се ходеше в спешното като ги знам какви са,изтърпях незнайно как то ставане,масажиране,взех си душ не и не  Crossing Arms Звъннах на доки и той ме извика да отида към 14часа  Blush Беше ми неудобно,че го търся тей по спешност ама ме боли много съм притеснена  Tired
Сега съм малко по-добре,но не се чувствам комфортно  Praynig
Поне не е такава жега тука и ще отида с такси,че няма да мога да стигна пеша.Оф дано всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 584
И ние колики имахме само броени дни. Но като го пачнаха зъбите на 6-7 месеца и му се наруши съня. Започна да се буди по няколко пъти (понякога безброй). Имал е доста случаи, когато се събужда с рев и плаче по 2-3-4 часа буквално. Просто плаче и не можем да го успокоим. Беше започнал да спи при нас на спалнята и тогава спеше непробудно. Сега обаче като го преместихме в друга стая пак се буди по няколко пъти. Вече мисля да пробвам с Дормикинд, че на есен с 2 будещи се бебета съвсем няма да ми остава време през нощта за спане. Иначе като че ли съм свикнала и не ми тежи, че се будя през нощта. Сутрин ми е трудно ставането, ама защото по принцип съм поспалива. Много често малкия става в 7-8 и започва да обикаля стаите и да си играе, а аз си доспивам до 9.
Венелина, стискам палци да е нещо безобидно! Да се отчетеш след прегледа.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 12:47 от Biskvitka87

Общи условия

Активация на акаунт