БИО / органична и натурална козметика - 5

• 120 927
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря, че ми насочи вниманието към линка, starrydream! Излезе, че "само" Polysorbate 60 е с две тъжни личица. Не знам дали това "само" е успокояващо.

# 661
  • София
Доста изгодна паста има днес, до 20ч. Не видях нещо съмнително.
1$
http://eu.iherb.com/Nature-s-Answer-PerioBrite-Natural-Brighteni … -oz-113-4-g/67076

# 662
  • При децата ми
1$
http://eu.iherb.com/Nature-s-Answer-PerioBrite-Natural-Brighteni … -oz-113-4-g/67076

Така и не се научих да поръчвам от този сайт. Sad

# 663
Някой хубав озаряващ фдт сред био / натурал продуктите? Не е нужна голяма покривност. Мерси предвалително - сърчът в темата не ми даде особени резултати, та си питам.

# 664
Пробвала съм минерален фон дьо тен, но нещо много "напудрена" се чувствах с него. По принцип не ползвам ФДТ ежедневно, а много рядко и само за "специални" случаи, така че не ми е проблем и да не е много био  Blush

# 665
Благодаря ти. Аз, тъй като искам да ползвам ежедневно, ми се иска да е максимално безвреден, защото ще "погълна" грамове през кожата за относително кратко време.

# 666
1$

Така и не се научих да поръчвам от този сайт. Sad

Много е лесна поръчката от сайта, заповядай в темата за пазаруване от iherb, доста подробно е обяснено на 1-ва страница, а и момичета са много отзивчиви, така че ще отговорят на всичките ти въпроси!   Peace

# 667
И аз рядко поръчвам от чужбина, но защото трябва да ходя до банката да си заредя картата за пазар, че от карти, които са кредитни или ни превеждат пари, не пазарувам.
И само ако пускам голяма поръчка примерно за дрехи за детето,тогава се вдигам.  Blush

Фон-дьо-тени има в Зоя, около 30-40 лв. , а по-евтин вариант са на Алверде, но гледай да не е отварян.

И да похваля един течен препарат за пране AmaWin-бебешкия за 23 пранета Peace изпира дори кръв!
Досега бебешки не ми е изпирал толкова добре  Peace

Никой не ми отговори за препарата за чинии на Frosh Sad че не мога да му схвана съставките > от 5% аниони и прочие... и за перилни пише така често newsm78 някой може ли да ми каже какво означава?

# 668
Някой хубав озаряващ фдт сред био / натурал продуктите? Не е нужна голяма покривност. Мерси предвалително - сърчът в темата не ми даде особени резултати, та си питам.
Този флуид е страхотен.

# 669
Дава го като реклама и не мога да видя кой е.

# 670
Скрит текст:

И състава: Допълнителна информация

СЪДЪРЖА: Балтийски водорасли, лайка, живовлек, розова вода, жълт кантарион, както и какао, жожоба. Цветът и блясъкът се дължат на натуралните растителни минерали и на слюдата.

УПОТРЕБА: Нанесете равномерно върху почистени и тонизирани лице и шия. За по добро хидратиране преди това използвайте MÁDARA хидратиращ крем, флуид или гел.

СЪСТАВ (INCI):Aqua, Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*, Rosa Damascena (Rose) Distillate*, Glycerin*, Theobroma Cacao Seed (Cocoa) Butter*, Cetearyl Alcohol, Hypericum Perforatum (St. John's Wort) Extract*, Calendula Officinalis (Calendula) Extract*, Chamomilla Recutita (Camomile) Extract*, Algae Extract, Plantago Major (Plantain Leaf) Extract*, Cetearyl Glucoside, Capryloyl Glycine, Stearic Acid, Potassium Hydroxide***, Xantan Gum, Aroma**, Citral**, Eugenol**, Limonene**, Linalool** [+/– (may contain), Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]***

* Съставки от Био земеделие

** Натурални етерични масла

*** Натурални минерални пигменти и /или неорганични съставки 99.875%от всички съставки са натурални 13.86% от всички съставки са от Био земеделие.

ОПАКОВКА: 50ml

Сертифицирана ECOCERT® органична козметика

# 671
Мерси!!

# 672
  • софия
Момичета препоръчайте ми био нежен ексфолиант за смесена кожа

# 673
  • на терасата
Момичета препоръчайте ми био нежен ексфолиант за смесена кожа

Гъба луфа Wink

Не се шегувам, това е най-хубавото средство за премахване на мъртвите клетки, което съм ползвала.
Аз съм с много суха кожа и я ползвам 2-3 пъти седмично. Хубаво е да си напариш лицето преди използването, за да се отворят порите. Аз я използвам, когато си мия косата. После кожата е чиста и готова да поеме добре маска, крем ... каквото ползваш за лице след баня.

И за тяло е прекрасна гъбата луфа. Аз си имам една за лице и една за тяло.

# 674
Здравейте! Имам запитване към по- вещите от мен..
Спрях се на няколко сапуна за лице, да но в състава има кокосово масло, което пък е комедоногенно.
Става въпрос за това http://www.zoya.bg/Био-бебешки-и-детски-сапун-150-мл.5087 и http://www.zoya.bg/Сапун-за-лице-с-био-розово-масло-250-мл.3024?filters=_D0_A1_D0_B0_D0_BF_D1_83_D0_BD_20_D0_B7_D0_B0_20_D0_BB_D0_B8_D1_86_D0_B5-s
 Та, ще запушва ли порите? Надявам се, че няма въпреки че няма логика да не го прави, но пак да си питам Blush

Общи условия

Активация на акаунт