БИО / органична и натурална козметика - 5

• 120 952
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Serpentine , може ли да ми кажеш колко ориентировъчно струват шампоаните на натура Сиберика в Берьозка?  bouquet Аз навсякъде където съм ги гледала са 20 лв или почти (а с доставка, ако има става повече). Затова си мислех, че 20 лв без стотинки е най-добрият вариант като реша да си го закупя, от Балев Био Маркет...поне като не ми се налага да плащам за доставка. newsm78 Даже не съм се сетила, че в Берьозка може да има от тези шампоанчета... Laughing

# 91
  • София
Под 10 лв, 7 и нещо. Преди две седмици бях в Берьозка в Гео Милев срещу Галакси трейд център и бяха по толкова, във варненската бяха по 10 лв.

# 92
Това посттоянна цена или е някаква промоция? Звучи ми невероятно, за около 20 лева бих си взела и шампоан, и балсам.... Shocked Аз съм от Пловдив, дано и тук цените да са така. Simple Smile

# 93
  • София
Мисля, че веднъж намалени, цените си остават такива, поне до изчерпване на количествата. Не мога да кажа, че имат от всички възможни видове шампоани и балсами на марката, но има приличен избор.

# 94
Съвсем скоро ще проверя, дано да хвана хубавите цени. Grinning Но и да не стане, поне ще знам, че има още едно място откъдето мога да си закупя Натура Сиберика. Peace

# 95
  • Варна
Откъде купуваш крема на Екомаат?

То не е крем, а по-скоро олио, комбинация от различни масла е, продава се в кутия с 10 шишенца по 5 мл всяко. Хем е много удобно за пренасяне по време на път (нося си само 1 шишенце от 5 мл), хем е доста икономично, ползвам го от около 6 месеца и още не съм свършила шишенцата (мажа се по 1-2 пъти на ден).  Купувам го чрез Хранкооп Варна, мисля че предлагат продуктите си и чрез Хранкооп София. Имат и сайт, но днес видях, че при цъкане на категориите показва, че няма артикули, а преди излизаха продуктите им, може би по-нататък ще обновят сайта.

Може във ФБ да потърсиш страницата на Магдалена Роза (тази марка и Екомаат се предлагат от едно и също лице) и да я запиташ на лично съобщение за продуктите и да ти изпрати информация и евентуално да поръчаш. По принцип Магдалена прави и индивидуални флуиди според конкретния вид кожа, човек и т.н., но още не съм пробвала, чакам да ми свършат шишенцата с маслото за мазна кожа на Екомаат, за да пробвам.

# 96
  • Стара Загора
За съжаление в Старазагорската Берьозка Натура Сиберика е свършила  Crossing Arms и не се знае дали ще зареждат.
Скрит текст:
Ако има някоя добра душичка, която може да ми вземе Натура Сиберика ще съм изключително благодарна  Praynig.

# 97
  • Варна
Аз също останах с впечатлението, че няма да ги зареждат повече, иначе не биха ги и разпродавали. Успях да си купя два шампоана още преди няколко седмици и последно минавайки през най-удобния ми магазин, имах желание за още покупки, но имаше останал само един гел за коса.

# 98
Това, ако е вярно, хич не ми допада. Sad Дано докато стигна до магазина на Берьозка да има нещичко останало за мен.... Praynig

# 99
  • София
Жалко, явно не е имало достатъчно интерес към тях, а това е страхотна марка, със собствена ферма и огромен магазин в Москва. Ще трябва пак да ги купуваме по високите цени.

# 100
Аз изобщо не подозирах, че в Берьозка продават каквато и да е козметика. Може би хората просто не са достатъчно информирани за това, а и доколкото погледнах, и на сайта им имаше само хранителни продукти и никаква козметика... newsm78

# 101
балсама им за устни с невен (откакто го използвам забравих какво е да си нанасям балсам по 50 пъти на ден и пак да имам лющещи се кожички по устните- не мога да им се нарадвам, а беше малко над 2,50 лв като цена).
Може ли линк или снимка на този балсам?

# 102
# 103
Леми, да, така изглежда балсамчето, а ето и още малко отзиви  Simple Smile :
http://www.otzivi.bg/bg/catalog/balsam-za-ustni-s-neven-alverde- … lendula-2104.html
Това ми е един от най-евтините балсами които някога съм купувала, а надмина всички други като ефект! Peace

# 104
Много благодаря и на двете.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт