БИО / органична и натурална козметика - 5

• 120 971
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Ще добавя и, че ароматът му е съвсем лек и деликатен, не се натрапва. За мен е много важно, защото от ароматите на повечето балсами (не био) ми се гадеше винаги когато се возех в кола. А този балсам на Алверде във всяко отношение е деликатен, дори и да попие в устните след време те пак си остават мекички и хидратирани. Heart Eyes Направо могат да ме вземат за рекламно лице.  Mr. Green

# 106
  • най-шареното място
А някой ползвал ли е този с нар /тубичка/?
ПП Черешата беше прекрасна, но не я виждам вече. Тя имаше и цвят и блясък. Но много деликатни.

# 107
  • Варна
Поръчах си био кутия от сайта Naturisimo - EXCLUSIVE Cleanse & Polish Discovery Box:

Много обичам мини размери за тестване, а и цената е чудесна. Смятам да им следя месечните предложения и да поръчвам редовно.

# 108
  • Стара Загора
 Тайга, като  пробваш всички неща -моля те, сподели впечатления   bouquet
Аз си поръчах мицеларната вода на MADARA в реален размер, но още не е пристигнала.Naturisimo и  Lovelula са ми любимите сайтове  Heart Eyes

# 109
  • Варна
Задължително!
А ти сподели мнение за мицеларната вода, ще ми е интересно. Мадара е бранд, който отдавна заглеждам, но все още не съм пробвала лично.

Търся си околоочен крем за сух контур и ще съм благодарна за всяко предложение.

# 110
  • на терасата

От около година ползвам крема с авокадо на Алверде (ДМ), мажа и лицето и околоочния контур. Скоро приятелка ме пита как съм успяла да махна бръчките около очите....
Аз не съм имала дълбоки бръчки, но се забелязва резултат, не само около очите.
Сега лятото го ползвам само вечер за лицето, че ми идва тежък за дневен. Но околоочния контур си го мажа и сутрин. Много е мазен, трудно се нанася, но се радвам, че го открих.

# 111
Околоочния крем на handmade naturals. Има ги в зоя.бг. Разкошен е, както и всичко друго за лице, което съм взимала тяхно.

# 112
Има един балсам за устни на Балеа, розов- с цвят и блясък. Като състав ми се видя подобен на балсама на Алверде (или поне без парафини), доколко е ок да се използва? newsm78 Харесва ми заради това, че има цвят и блясък...

# 113
  • Стара Загора
И аз ще пиша отзиви за мицеларната вода   bouquet

# 114
И аз моля за мнение за мицеларната вода.  Simple Smile В момента ползвам миц. вода на Аврил. Някой друг ползвал ли е?

# 115
+1 за балсама за устни на Alverde, също и за матиращия крем с лайм и ябълка на Alverde.

Не ми харесва измиващия течен сапун с розово масло на Аlteya. Изсушава много кожата и ми се повдига от аромата.
Балсамът им за устни с роза също ме разочарова. Оставяше на повърхността един мазен слой и не предпазваше от напукване.

# 116
И аз ползвам течния сапун за лице на Алтея. И на мен ми изсушава кожата, ползвам го не по често от 2 пъти седмично. За сметка на това бебешкия кастилски сапун ми допадна много.  Peace

# 117
  • Варна
Хора, марката L'erbolario натурална ли се води? По-специално ме интересуват парфюмите. Наскоро моя позната си взе парфюма им с три рози и много ми хареса като аромат. На шишенцето в състава пишеше само трите вида рози и нищо друго, а опаковката беше изхвърлила вече. Ако знаете нещо, моля споделете. Иначе за балсама на Алверде един глас и от мен, също и за душгеловете им. А шампоанът, с който не мога да се разделя последно време е Шампоан и балсам „Neemee” на Mystri's. Уникален продукт! Косата ми доби най-накрая блясък и ако правя маски, те са домашни и все по-рядко ги правя, защото така или иначе косата ми блести. Сигурно вече има месец откакто слагам на косата си само този шампоан и нищо друго. Също така се боядисвам със смес от билки на Хена Фокс и някак си белите ми коси се редуцираха рязко. Може би е от цялостната грижа. Но пък периодът на преход към естествени продукти за коса ми беше много труден, изхвърлих една торба професионална козметика за коса за над 200лв и ходех 3 месеца като разплетена кошница . В момента определено не съжалявам

# 118
  • Варна
Didi_Bidi, би ли показала този шампоан?
Аз съм в момента с два на Натура Сиберика и един на Планета Органика (които не са сертифицирани), но имат доста добри продукти.

Иначе смело препоръчвам тази измиваща пяна -
Купих я с отстъпката заради скоро изтичащ срок на годност, но така или иначе ще съм я изхабила преди него. При мен измивните продукти не се задържат дълго. Много ми харесва, защото е нежна и мека и не изсушава кожата, въпреки че е за мазна такава. Добре сваля и грим, включително от очите, без да ги дразни. Може би не харесвам само отчетливия аромат на чаено дърво, но се преглъща.

# 119
 L'erbolario  не е натурална или био - има си химийка, просто продуктите са по-изчистени

Общи условия

Активация на акаунт