БИО / органична и натурална козметика - 5

• 120 972
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Тайга ето линк към шампоана http://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D … %D0%BD%D0%B8-v191
Holly Pink сигурна бях, ама надеждичката умира последна. Не знам вече откога си търся парфюм... Поръчах си сега някакъв хоуммейд от едно момиче, правен бил с ароматни масла . Бях си поръчвала от нея крем за тяло, който е уникален и сега си взимам втори, защото според мен ще е идеален против стрии по време на бременност. Съдържа какаово масло, екстракти от кафе, гуарана, масло от камелия, пшеничен зародиш, макадамия, карите, алое вера, глицерин и витамин Е. Та реших да дам шанс и на парфюма, ще докладвам.

# 121
  • София
Didi_Bidi, моля, дай информация и за тези продукти - крема за тяло и парфюма. Може и на лични, макар да предполагам, че и други ще се поинтересуват.

# 122
  • Варна
Ами май нещо нямат сайт вече, ама беше нещо като inner beauty. Иначе фейсбук страницата им е "Домашна козметика с Цветни есенции на д-р Бах" .
За крема написах състава по-горе, това е целият състав. Ухае божествено на какао и кафе и кожата става много мека. За парфюма още нищо не мога да кажа, защото не съм го пробвала, но момичето каза, че бил от ароматни масла и без алкохол. Честно казано не съм много наясно за разликата между ароматни и етерични масла, защото сега уж трябва да избягвам етеричните.Дано да не трябва да избягвам и ароматните  Laughing Поръчах си фрезия, момина сълза и краставица.

# 123
  • София
Привет! Днес, вдъхновена от вас, минах през един от магазините на http://berezka.bg/ и останах неприятно изненадана. Поправете ме, ако греша, но шампоаните там не бяха ли на цена до 10 лв. ? Днес единствените, които намерих бяха на цена 17  лв. Thinking
Ще помоля тези от вас, които са ползвали марката да напишат повече отзиви за нея. Може и на лични, за да не разводняваме темата. Благодаря предварително! Hug

# 124
Тайга ето линк към шампоана http://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-%D … %D0%BD%D0%B8-v191
Holly Pink сигурна бях, ама надеждичката умира последна. Не знам вече откога си търся парфюм... Поръчах си сега някакъв хоуммейд от едно момиче, правен бил с ароматни масла . Бях си поръчвала от нея крем за тяло, който е уникален и сега си взимам втори, защото според мен ще е идеален против стрии по време на бременност. Съдържа какаово масло, екстракти от кафе, гуарана, масло от камелия, пшеничен зародиш, макадамия, карите, алое вера, глицерин и витамин Е. Та реших да дам шанс и на парфюма, ще докладвам.
Поръчах натурални парфюми от този сайт-www.florascent-shop.de-поръчах Люляк и мостри на Фрезия,Османтус,Глициния и Хабана.Всички от серията Petite Fleurs.Утре трябва да ги получа,ще пиша как са.

# 125
Момичета, някоя може ли да каже отзив за рол оните на Urtekram?
Взех си преди седмица един спрей на salt of earth с ванилия и лавандула и така ми щипеше все едно със спирт се напръсках. Реших да пробвам още няколко дена, но мишниците ми пламнаха, хем пари, хем сърби и кожата е зачервена. Така ме сърбеше и от спрея на Фитокод, макар че не щипеше. Та се чудя сега какво да взема. Tired
http://www.zoya.bg/Натурален-дезодорант-с-лавандула-и-градински-чай-–-56-г.5379?filters=pleaseSelectBath.Део-v201
Другото което обмислям е това...?

# 126
  • Стара Загора
Линде, защо не пробваш да си направиш домашен.Едно момиче беше споделила рецептата( не се сещам дали в тази тема  newsm78).Може да се включи с точните пропорции  Praynig.Аз в момента съм със зеленото Виши ,но не съм доволна и ще пробвам домашната рецепта  Peace

# 127
  • Варна
Та за парфюмчето да кажа - шишенцето е май към 20 или 30мл с ролка и попива веднага в кожата, ароматът издържа около 4 часа. Определено обаче не уцелих моя аромат, но пък то си е въпрос на вкус - аз харесвам по-сладки аромати, а този е горчив. Честно казано за 7лв изобщо не ме е яд, като гледам какви цени има на някакви псевдо натурални парфюми, чиито състав силно напомня на самолетно гориво...

# 128
Линде, защо не пробваш да си направиш домашен.Едно момиче беше споделила рецептата( не се сещам дали в тази тема  newsm78).Може да се включи с точните пропорции  Praynig.Аз в момента съм със зеленото Виши ,но не съм доволна и ще пробвам домашната рецепта  Peace

Ще трябва специално да купивам всяка съставка, а и не е сигурно че ще ми се получи, затова предпочитам готово. Ще поизчакам, ако някой има някакви отзиви, и без това сега няколко дена ще се мажа само с масло от карите с лавандула - то ми най-успокояващо и лечебно за всичко.

# 129
  • Пловдив
Здравейте  Hug, открих тези теми, но преди да се включа ми се искаше да изчета какво сте писали досега, но ще ми отнеме доста време Simple Smile. Затова реших да се включа по-отрано само, за да ви следя и ми е интересно дали обсъждате възможности и рецепти да си приготвяте някои неща сами.

# 130
преди време имаше теми за домашно правени козметични неща, но отдавна не съм виждала актуална, потърси ако искаш  Wink

# 131
  • Варна

Ще трябва специално да купивам всяка съставка, а и не е сигурно че ще ми се получи, затова предпочитам готово. Ще поизчакам, ако някой има някакви отзиви, и без това сега няколко дена ще се мажа само с масло от карите с лавандула - то ми най-успокояващо и лечебно за всичко.

Аз бях писала за домашен дезодорант, съставките са само 3 и лесни за набавяне: кокосово масло, сода за хляб и царевично нишесте. Смесват се и готово, ако се държи на стайна температура е течно и трябва да се разбърка преди намазване. Може ако имаш да капнеш етерично масло по избор за разкош. Само да уточня, че непосредствено след епилация на мишници малко щипе от содата, в този случай препоръчвам мазането да става без разбъркване на сместа (за да не попада много сода върху кожата).

# 132
  • Стара Загора
Благодаря , Maria_I   bouquet.
Аз ще я пробвам  Peace
Скрит текст:
Ако може и от всяко по колко слагаш  Praynig

# 133
Тази рецепта за домаше дезодорант съм я виждала на няколко места и дозите все са били с по 1 супена лъжица от всяка съставка.

# 134
  • Варна
Поредна поръчка от Зоя, вече не пропускам седмица:

Скрит текст:

Флуидът на Мадара е намален на половина, което беше чудесен повод да го опитам. До средата на ноември така или иначе ще изразходя съдържанието - ако ми хареса.
За околоочния се почудих доста. Колебаех се между този и препоръчания от Линда на Handmade Naturals, но той ще е следващият. Ако и двата ми паснат, ще ги редувам (евентуално с този на Алтея).
Бебешкият сапун поръчах в малката опаковка, дано е хубав и да не се налага да го сменям. Предполагам, че ще ни стигне поне за два месеца пляскане в коритото.
И последно - какаово масло за добавяне към други масла, които щедро мажа по косата си.

Общи условия

Активация на акаунт