Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 264
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Джепето нещо не ми хареса последно като ходихме (половин година) и повече не сме ходили. Изобщо в Люлин не ходим в заведения, и все се чудим къде и как. Ще се радвам на идеи. Няма значение в кой микрорайон.

# 121
  • София
Ние пък сме си доволни от Хепи, всичко ни е вкусно, много ни е близо и като цяло сметките ни са приемливи като правим резервации през резо.

# 122
  • София
И на мен Хепи ми е срещу блока  Simple Smile Ходим по веднъж на няколко месеца, там си знам кое става за ядене и кое не, като реша да експериментирам с нещо (а аз обикновено решавам  Mr. Green) отвращението ми държи по няколко месеца, затова и толкова рядко ходим  hahaha С разните им протоколи за обслужване на клиентите също ми лазят по нервите, ще те питат дали всичко е наред с яденето я като си си натъпкал качествено устата, я в момент, в който усилено обсъждаш нещо с другите хора на масата. Иначе нещата, които стават за ядене, са си ок, рядко успяват да ги развалят. Детският кът също е хубав, когато навън е по-кофти времето. Аз си харесвам китайския до гумаджиите  Peace Доста изпаднал изглежда, но много хубаво готвят, често си взимаме за вкъщи.

# 123
Хепи го отписахме предното лято и не сме стъпвали. Не това в Люлин специално, ами като цяло. Та затова ни е трудно да се храним навън.  Crazy

Кой е този китайски, че Нова Луна го развалиха, а този в 4-ти не смея да го пробвам.

# 124
Хепи не е и моето място, но китайският, за който говориш наистина е добър  Peace само тоалетните му са много зле, ама...

# 125
Айде кажете кой е този китайски де, не го крийте  Mr. Green

# 126
  • София
Кой е този китайски, че Нова Луна го развалиха, а този в 4-ти не смея да го пробвам.

Точно Нова Луна е, но и там си ядем все едни и същи неща и на мен ми харесва как ги готвят  Peace Там на място не сме сядали като се замисля и не знам как е, все за вкъщи си взимаме. Всичко приготвят много бързо, а количествата са огромни за цените си.

# 127
Ей го Simple Smile
Вътре е прилично, има и масички навън. Зимата е топло и не се пуши.

# 128
Аз много го харесвах, хапвам си едно и също от доста време, но последния път седнахме вътрееееее, и явно оттам ми дойде разочарованието. Мерси, ще продължа да взимам за вкъщи.  Peace

# 129
  • София
И техния си сайт с все менюто и цените:
http://novaluna-bg.com

# 130
Аз много го харесвах, хапвам си едно и също от доста време, но последния път седнахме вътрееееее, и явно оттам ми дойде разочарованието. Мерси, ще продължа да взимам за вкъщи.  Peace

Те китайските по принцип са си така...
Човек трябва да яде и да не се впечатлява от другото  Mr. Green

# 131
И ти имаш право, не ми е бил само този опит лош със сядането вътре Simple Smile
Те на практика си живеят в ресторантите  Mr. Green

# 132
Две гледки от задната страна на този в 4-ти ме отказаха да го пробвам:)

# 133
Да похваля магазина за месо до Хепи - плахо, плахо се решихме да опитаме нещата, които предлагат, но в крайна сметка не се разочаровахме.

# 134
  • София
От Нова луна поръчахме веднъж и от тогава май поне година не сме яли китайско - първо третия ни вид месо в едното блюдо беше салам, второ беше доста мазно.
Много ни разочарова, а аз обичам китайско. До офиса си имаме китайски, в който не се готви зле, но е доста далече за домашно посещение, а в офиса трудно се групираме с еднакви менюта, за да си направим обща поръчка.
Каним се да пробваме китайското в Мега Мола, но не му е дошло още ред.

Общи условия

Активация на акаунт