Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 268
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Цитат
Добре дошли в електронната страница на Контактния център на Столична община
Тук можете да подавате сигнали от неспешен характер, писма, жалби, заявления за достъп до обществена информация, предложения за развитието на общината, сигнали за корупция, както и да получите информация за дейността на Столичната общинска администрация. Указания за ползване на сайта можете да получите в меню „Помощ”
За други контакти с Центъра:  0700 17 310

http://call.sofia.bg/

# 106
  • София
От седмица усещам ужасно замърсяване на въздуха. Мирише на пожар, остра задушлива миризма. Запален контейнер за боклук, завод...причината не е ясна?!?!?! Наоколо нищо не забелязвам но не се трае часове наред. Призори, късно вечер следобяд...

# 107
От седмица усещам ужасно замърсяване на въздуха. Мирише на пожар, остра задушлива миризма. Запален контейнер за боклук, завод...причината не е ясна?!?!?! Наоколо нищо не забелязвам но не се трае часове наред. Призори, късно вечер следобяд...
Това нещо го усетих и аз тази сутрин към 3 и до 5 беше много задушливо и гадно, на сутринта не се усещаше - това е в Люлин 9!

# 108
  • София
Добро утро, в 6-ти не мирише, не съм усещала поне...

Къде поправят куфари? На моя се счупи колелото и се чудя къде да го занеса... newsm78

# 109
на мен обущар ми го оправи

# 110
  • София
Въпросът на въпросите!
Къде правят хубава шкембе-чорба в Люлин?

# 111
  • София
Хубава шкембе-чорба моя мъж   chef

По заведения не сме яли.

Момичета, януари живот и здраве ще ни трябва педиатър. Коя лекарка препоръчвахте, че избягва антибиотиците по възможност?
Също ако е по-приказлива, ще е добре.
От гинеколожката си, която ми води ЖК не съм никак доволна.

Понеже ми пуска и болнични, ми чете изследванията чак след месец при следващия преглед. Еми то така, ако има нещо до дето го хване... Не знам такава ли е практиката? Отделно много мълчалива и прегледа ми е за няма и десет минути, а приятелки споделят други впечатления.
Чудя се вече дали да не си водя и платена някъде консултацията за мое спокойствие.

# 112
Ти къде си водиш ЖК? Искам да се запиша по ЗК при някой, който ще ми даде болнични по-рано, че вече имам нужда.
И на мен януари ще ми трябва педиатър, по принцип ЛЛ ми е в Медива, но нямам идея там ли да запиша после детето  newsm78 Сега не се водя по ЗК и идея нямам добри ли са, не са ли....

# 113
  • София
За болничните нямам никакъв проблем - дава ми за по 30 или 34 дни.
Да ти обясня ли на лични?

# 114
  • София
Обущар, който поправя колелца на куфари има на станция Константин Величков. Поне там миналата година ми смениха колелце.

# 115
За педиатър в Медива - дъщеря ми е при Антонова вече 11 г., бях много доволна миналите години, никога не предписваше излишни неща, пускаше изследвания и т.н. Рядко сме ходили и сега се изненадах неприятно, когато за едно леко вирусче изписа Бисептол. За подобни никога не сме я водили, но ми трябваше бележка за училище. Не го дадох, разбира се, но преди сякаш не беше така. Казвам го, за да си прецените дали ви устройва. Иначе е много приятна и като цяло не сме имали проблеми.

А аз ще помоля за препоръка на ЛЛ Simple Smile

Май са някакви неща, с които обработват траверсите на железопътната линия, поне така сме си го обяснявали досега.

Въпросът на въпросите!
Къде правят хубава шкембе-чорба в Люлин?

Ей тук според моя мъж, защото аз не ям и не мога да преценя Laughing обаче количеството е огромно, двойно в сравнение на други места (и цената де).
Другото място е в Обеля, ако ви устройва, там количеството е нормално. Ето тук.

# 116
Все минавам покрай този ресторант Гости, но не съм влизала. Много го хвалят, ще взема да го чекна.

Мерси за отзивите за Медива. Аз съм отскоро там при ЛЛ, но мъжа ми е отдавна, и са много доволни от тяхната ЛЛ. За АГ-тата обаче много лоши отзиви, и даже не съм ходила да се запиша на ЖК по ЗК.

# 117
  • София
Много благодаря, Човече! Задължително ще опитам.
Начесах си крастата в Джепето- става, яде се.

# 118
  • София
В "Гости" от много време не предлагат никакви супи.
Иначе става, редовно посещаваме заведението.

В "Джепето" ми харесва пилешката супа. Дребният е фен и редовно му взимам като ходим там.

# 119
В "Гости" от много време не предлагат никакви супи.

Ние ходихме последно средата на юни и имаше, жалко  Confused

Общи условия

Активация на акаунт