Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 209
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Може да се плува и свободно, но ние решихме малкия да го учи треньор. 

За карта от 8 посещения с треньор - 60 лв
за карта от 8 посещения без треньор - 40 лв

Имат "макарон" и дъски за плуване.

# 256
  • София
Благодаря ти,а знаеш ли дали и в събота е въпросният треньор? През седмицата ще ни идва малко трудно.

# 257
  • София
Мисля, че е и в събота ходи, но не съм сигурна.
Ние мислим да започваме от понеделник пак, така че на място ще проверим .

# 258
  • 1st floor
Дядо Хаджия, tooclose, благодаря! Hug

# 259
  • София
Непокорна, от темата за Виденов се присетих, че снощи в Хит видях чаршафи с ластик 100/200 - 10 лв. Laughing

# 260
  • 1st floor
Непокорна, от темата за Виденов се присетих, че снощи в Хит видях чаршафи с ластик 100/200 - 10 лв. Laughing
И аз ги видях, ама ще ми дойдат големички, моят матрак е 82/190. Сега взех един за проба - 90/200. На първо четене е малко голям, ще видим как ще е  след пране. Благодаря за помощта!  Hug

# 261
Каква материя са?

# 262
  • София
Ааа, не знам, пакетирани бяха.

# 263
Здравейте Grinning записвам се в темата  Embarassed
От другият месец окончателно ми предстои преместване в Люлин 3 при приятелят ми та ако мооже да се присъединя към темата.  Embarassed

# 264
От другият месец окончателно ми предстои преместване в Люлин 3 при приятелят ми та ако мооже да се присъединя към темата.  Embarassed

Добре дошла  Hug

Отварят Мания на вагон-ресторанта, там където е ЛИДЛ. Явно тази от Люлин се мести там  Thinking

# 265
Just_dream, добре дошла Simple Smile и аз съм в Люлин 3, до Общината.

Happy days, мерси за инфото!!!

# 266
  • 1st floor
Добре дошла!  Hug Познавам те от друга тема! Grinning

Happy days, чаршафът, който купих аз, е от кооперативния пазар за 14 лв. , 100 процента памук, от тази обикновената, неразтегателна материя. Дано се е посвил малко при прането, че беше леко голям, като го пробвах. А тези от Хит-а ми се видяха от разтегателната материя и си представих, че ще се разтегнат, вместо да се свият. Но може и да греша, никога не съм ползвала.

# 267

Добре дошла   bouquet

Отварят Мания на вагон-ресторанта, там където е ЛИДЛ. Явно тази от Люлин се мести там  Thinking

Правят грешка според мен, ако е така. В Люлин имаха доста клиенти, там няма как да намерят толкова.
Ако не отворят при нас приключвам с пазаруването си от тях, то и без това по магазините цените вече се изравниха със секънд хендовете  Crazy

# 268
  • Beyond the stars

И то в Люлин с един Мъпет останахме  Tired

# 269
В него 2 пъти влизам, и двата пъти си тръгвам с празни ръце  Crazy
Има още 2 малки магазинчета, които знам, но са с твърди цени и не винаги е изгодно.
Едното е на спирка Люлин на метрото, м/у двата изхода в малко павилионче.
Другото в новото строителство с/у детска градина Маргарита.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 14:24 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт