Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 216
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
точно ми взе думите от ...пръстите Simple Smile

# 241
  • В Космоса
Благодаря! Ако няма по-близо, до там ще трябва да отида.

# 242
  • 1st floor
Иначе обущар, за който съм чувала от много хора, че е добър, има в блока на Кипърските общежития. И аз съм си носила там обувки и съм доволна. Мургав е човечеца, ама си разбира от работата и казват, че имал много добри машини и оборудване.

# 243
Горе постнах линк към сайта на същия. Представи си изненадата ми от това, че имат сайт.  Grinning
И аз съм доволна. Даже смятам  да му доверя обувки за смяна на подметки, че много си ги харесвам.

# 244
  • 1st floor
Горе постнах линк към сайта на същия. Представи си изненадата ми от това, че имат сайт.  Grinning
И аз съм доволна. Даже смятам  да му доверя обувки за смяна на подметки, че много си ги харесвам.
Ааау, да!!! Той е!!! Laughing Не отворих преди това линка, защото мислех, че става въпрос за друг, а пък аз при него си нося нещата. Доволна съм и ми е и под носа точно. Laughing

# 245
  • София
Здравейте!  Виждам, че обсъждате градините, някой има ли отзиви за 35 ОДЗ Щастливо детство в Люлин 2? Ще съм благодарна да споделите впечатления.

# 246
  • София
Здравейте!  Виждам, че обсъждате градините, някой има ли отзиви за 35 ОДЗ Щастливо детство в Люлин 2? Ще съм благодарна да споделите впечатления.
аз-т.е моите двама бяха там
база добра, директорка-смотана, но като си търсиш правата-всичко е наред
много е важно при кои педагози ще сте
на каката бяха страхотни
на малкия-кошмар
наложи се да го местя в 4-та група втория срок в другата група, понеже освен че го биеше едно дете, същото беше толерирано от едната госпожа, та проблема стигна до директорката и тогава беше най-накрая разрешен
ако има нещо конкретно-насреща съм

# 247
  • София
Момичета тапицер да знаете? Трябва ми да ми скрой и ушие едни калъфи, не искам да претапицирам самите мебели.

# 248
  • 1st floor
На мен пък ми трябват долни чаршафи с ластик, но малък размер - 82/190 е матракът. Мога ли да намеря някъде в Люлин? И да са качествени. Много не разбирам тия мъхести материи дали са ОК. Embarassed До сега съм ползвала само обикновени правоъгълни, памучни. Но сега взехме легло с повдигащ механизъм и не покриват долната част на матрака.

# 249
  • София
Някой може ли да ми препоръча треньор по плуване в 56-то СОУ? Искам 1 път седмично, индивидуално.Мерси! Hug

# 250
  • София
galia2007, благодаря!   bouquet
Днес ходихме до там и съм 50/50. След ремонт е, всичко е ново, чистичко. Но ми се стори много тясна групата и беше адски задушно вътре .Представям си как ще е с 30 деца( сега бяха 10-12). Пуснаха ни вътре, при дечицата, с обувките, което не мисля, че е редно. Другото,  което ми направи впечатление, е че госпожата , която е изключително млада, беше облечена с бяла, къса рокля и с обувки на страшно висок ток. Замислих се как ли тича по децата с тях...

# 251
На мен пък ми трябват долни чаршафи с ластик, но малък размер - 82/190 е матракът. Мога ли да намеря някъде в Люлин? И да са качествени. Много не разбирам тия мъхести материи дали са ОК. Embarassed До сега съм ползвала само обикновени правоъгълни, памучни. Но сега взехме легло с повдигащ механизъм и не покриват долната част на матрака.

За матрак 90/200 купих чаршафи с ластик от English home в Мега мол. Там размерът е 100/200, като ластикът е само в 4те ъгъла, не цялостно. Струваха 30 лева, като аз попаднах на 50 % намаление (доста често правят 50 % намаление на чаршафи).
Ето го модела
Памучни са.

В мола също има и Hometex, от там не съм купувала, но в сайта пише, че предлагат чаршафи с ластик.
Hometex

Преди това съм купувала от Айко, само че за спалня. За ъглово легло не знам дали има  Peace

# 252
  • София

В ЛИДЛ до вчера имаше промоция на такива чаршафи по 9.99 лв единия. Освен да идете да проверите дали не им е останала някоя и друга бройка.

# 253
  • София
savina123,  Синът ми миналата година ходеше в 56-то на плуване, но  всяка вечер след 16,00 часа примерно е единия треньор а преди това друг. И тъй като ММ винаги го водеше от 19,00 часа всеки път беше при него. Даже не знам как се казва "Баткото". Но синът ми много го харесваше, а ММ плуваше в друг коридор и каза, че има дисциплина и децата бързо се научават.  Hug

# 254
Дали може да се ходи в байсена на 56 свободно - т.е ММ да води дъщеря ми на 3.5г. да плуват заедно. Има ли там подходящи пояси за малките и какви са цените?

Общи условия

Активация на акаунт