Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 217
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте дами  Simple Smile Много полезна информация има в темата ! Да попитам за препоръка на читав маникюрист в квартала.

# 331
Здравейте дами  Simple Smile Много полезна информация има в темата ! Да попитам за препоръка на читав маникюрист в квартала.

https://www.facebook.com/salonzakrasotakrisani ето тук аз ходя и съм доволна

# 332
  • София

https://www.facebook.com/salonzakrasotakrisani ето тук аз ходя и съм доволна

В този салон фризьорката или фризьорите добри ли са?
И какви са цените в салона?

# 333
става въпрос за маникюристката.

# 334
  • София
Здравейте търся йога за бременни в Люлин? Някой да знае дали някъде като цяло се провеждат някакви занимания за бременни?

# 335
  • София
Цитат
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

На 28 септември 2015 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Никола Обретенов“, жк. „Люлин“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 313, бл. 314, бл. 315, бл. 316, бл. 317, бл. 318.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на бл. 314.

На 28 септември 2015 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Джавахарлал Неру“, жк.„Люлин“ 6,  се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
по бул. „Джавахарлал Неру“ от ул. 605 до ул. „Индира Ганди“
бл. 603, бл. 609, бл. 666, бл. 667, бл. 668, бл. 669, бл. 785.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
А тук може да се следи развитието на всички планирани теренни дейности в реално време.

# 336
  • Русе
Здравейте, извинявам се, че нахлувам в темата , но ми трябва информация.
Приятелка заминава с майка си за сериозна операция в Пирогов, търси си читав хотел около болницата и по възможност не много скъп.Най-вероятно ще остане за по-дълъг период.
Някой сеща ли се и знае ли хотели в района,които да са сигурни.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 15:21 от peziru

# 337
  • София
Военния хотел"Шипка"-точно срещу Пирогов - http://militaryclubs.bg/sites/default/files/Zapoved505_Shipka.pdf. Раздел 2 са цените за цивилни, има някаква отстъпка за по-дълъг престой.

# 338
  • Русе
Благодаря и ние към него се насочихме

# 339
  • София
Бихте ли споделили кои кабелни оператори ползвате (Люлин 10)?
Сега в жилището сме с Близу, но нямат Diva Universal. Гледам изключително рядко, при това все не мога да си харесам канал с филми. Този е един от малкото, на които държа, а Близу го нямат. Детето гледа ТВ7, Дисни и подобни, та и те са "важни"  Confused

# 340
  • София
Сега в жилището сме с Близу, но нямат Diva Universal. Гледам изключително рядко, при това все не мога да си харесам канал с филми. Този е един от малкото, на които държа, а Близу го нямат. Детето гледа ТВ7, Дисни и подобни, та и те са "важни"  Confused

Бивш Мегалан, сега МТЕЛ ама Дивата я спряха още при Мегалан.

# 341
  • София
Бившата СКК, сега са ТВ Нет-20 лв. за интернет и Тв. Имат цифрови и аналогови програми, Дива и всички детски също.

# 342
  • София
От доста години сме на ТВНет (бившата Софийска Кабелна Компания), имат по-добри оферти от Близу, има Diva Universal  Peace От детските няма BabyTV, има ТВ7, Дисни, Дисни Джуниър, JimJam

Писали сме едновременно Simple Smile

# 343
Здравейте,
Интересуват ме тренировки по баскетбол за деца в района на Люлин - в някое от училищата или в клуб. Синът ми започва сега трети клас. Удобното ни време е след 18:00 ч. вечер и в краен случай - събота след 13:00 ч.
Къде ли не се рових нищо не открих за района на Люлин.

# 344
  • София

Ние сме в 8 и бяхме на Мегалан (купени от Мтел). Но сме на квартира и без 2 г. договор ни излизаше доста скъпо. Сменихме с Виваком (оптичен) само и единствено заради функцията връщане назад, която за мен е единственият шанс да гледам каквото и да е "на телевизора". Обслужването им е отвратително, но просто всички са зле...

Общи условия

Активация на акаунт