Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 241
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Аз стм много доволна от Виваком. И ние сме на оптичната версия.

# 346
# 347
  • София
Здравейте, търся учител по английски за дете в 5 клас, изучавал е езика досега.Живеем до 33-то училище.Предпочитам събота.Мерси!

# 348
Здравейте!
И аз търся за себе си английски език с учител. Как вървят цените на час?

# 349
Зависи от педагога... По принцип, между 12 и 15 лв за 45 мин, но може да се намери за 60 мин и дори за 10 лв/60 мин.

# 350
  • София
yovanka, svetla81 - благодаря ви  Hug

# 351
  • 1st floor
Момичета, знаете ли дали в квартала има добър хирург стоматолог?

# 352
  • София
AnMary, как е първолакът след странния първи ден? Понатаманиха ли се нещата?

Аз все още не мога да се избистря с избора на училище и само се ровя и питам тук-там, но рядко успявам да получа актуална обратна връзка. Повечето хора споделят личния си опит от преди доста години.

# 353
  • София
AnMary, как е първолакът след странния първи ден? Понатаманиха ли се нещата?
Тъкмо те четох в другата тема.
Ученика е добре. Учителките започнаха да го хвалят. (И ще пасувам думите на психоложката за ресурсни учители. Не е бил на ресурсно подпомагане, няма и да бъде). Започнали са заниманията с логопедката. Добавихме и тетрадка за нея.
Записан е и на Таекуон-до.
В тяхното училище първите класове са 3 със средно по 22 деца в клас. Не съм се интересувала дали има 2007ми или деца 2009ти набор в класа.

# 354
  • София
Моята мома също имаше първото си занимание в новия логопедичен кабинет в 56-то училище. Той е толкова нов, че направо празен - имаше чинове и столове при записването, а после бяха добавили шкаф и огледало... почнала съм акция сред приятели да събираме някои материали, че думи нямам. Занесохме една торба неща, които имахме у дома и бях виждала във "вашия" кабинет. Пак съм благодарна, де, че са отпуснали кабинет все пак...

# 355
Здравейте, момичета!

Аз съм нова в квартала и искам да ви попитам да ми препоръчате добра школа за шофьорски курс с добър инструктор.

Благодаря предварително и поздрави  bouquet

# 356
  • София
Някой във 2 ри да има проблем с топлата вода или е нещо само в нашия блок/ вход? От едно известно време е много неприятно, тече  няколко минути топла и изведнъж става ледено студена.

# 357
  • София
Някой във 2 ри да има проблем с топлата вода или е нещо само в нашия блок/ вход? От едно известно време е много неприятно, тече  няколко минути топла и изведнъж става ледено студена.

Ще ги извикате от ТЕЦа да дойдат да си оправят долу пропусквателния кран. И при нас така беше и като им ревнаха дойдоха развъртяха го и топлата вода се оправи. Правят се на шашми щото топлата вода я плащаме на обем, а не на качество топлина.

# 358
Здравейте, мами искам да попитам от кой бебешки магазин в Люлин сте доволни? Като мама на 6месечно бебче търся от къде да му взимам детска кухня и същевременно дрешки и козметика! Благодаря много !

# 359
На първо четене се сещам за два магазина - Rainbow до спирката на 111 до голямата поляна на Кооперативния (но там е скъпичко) и едно малко магазинче в Люлин 4, блока се пада зад дюнерите на Мимас и баничарницата. Това ми е в района. Simple Smile Но ти е малко още детето за кухня... Да не говорим, че по мое лично мнение държавната кухня в Люлин е по-вкусна от частните Simple Smile поне преди 2-3 години беше така.

Общи условия

Активация на акаунт